Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

sagolsun lingen yazdi ilk oda yazmasaydi kimsecik yazmadi valla kizzzzzzzz
ben onu yapamiyorum canim onu nassil yapiyorlar linki nasil atiyorlar bilmiyorum bir oyretsen :26:

Ay aynen ya bi sürü sey anlatiyorum esime yok ovulasyon su zmnlarda yok soyle olursa boyle olur osa dio masallah dr.a gitmene gerek yok sıkışıncada arkdslarina soruon ztn dio:))) iyiki varsınızzzzzzzzz arkidişlerimm:)

Kızlar benım dunden berı karnımda kasıklarımda agrı var. Bugun motorsklette bı kac yere gıttım motor her zıpladıgında karnıma sancılar gırdı. Bıraz once esımde yanlıslıkla kasıklarıma vurdu yıne ıgne gıbı acı saplandı kızdım. Dkunulmuyo karnımın altına. Ne bu anlamadm ya. :/

Sağolun kizlar darısı tüm bekleyenlere inşallah dualarim sizinle.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip eder inşallah. Ben 3 ay önce kontrol hapini bırakmıştım bu ay ilk denemelerde tuttu bende soktayim.4, 5 sene kullandim hapı bu kadar çabuk olacağını sanmiyordum.6 yaşındaki ogluma kardeş geliyo nasipse teyzeleri :)

canim insallah iyi bir seydir ama kendine diqqat etmelisin eyer hamile kalmak istiyorsan biraz dinlenmesin yani ben duymusdum birisi hamile kalmak icin 1 ay evde yatmis sonra hamile kalmis yani biraz dikkat etsek bebeklerimiz tez gelicekdir derim :106:

cok sukur canim cok sevindim masallah

. Tesekkur ederım cnm. Umarım ıyıdır. Dedıgın gıbı dınlenmk gerekıyor ama calısanlar ıcın cok zor. Hepımız en yakın zamanda bebıslerımıze kavusuruz ıns. Bu de son adet gnm 17 temmuz yarın yada pazartesı kan tahlılı yptrabılır mıyım. :/

bence icinin rahat olmasini istiyorsan yaptir insallah en guzel sonuclarla gelirsin

rosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canim

uzulme canim lutfen kismet

sende uzulme arkadasim vardir bir hayir olucak hepimizin bebeyi insallah

üzülmüyorum cnm ne zman ol derse ozman olck inşşşşşş

Kizlar merhaba ilk kez yaziyorum ve dunden bugune kafayi yemek uzereyim hamile oldugumu dusunuyordum ama dun adet oldum sonra burada ustune gelmeyi okuyunca belki dedim bu durumda da adet sancisi gibi sanci oluyor mu kasiklarima sanki bicak batiriyorlarmis gibi bi de ne kadar surer lutfen bana yardim edin

kizlar. bugun bat. sabah kalkar kalkmaz olurdu kiii olmadi.
atesim de dusmedi. yuksek gidiyr hala.
ekledigim testlernde saatler sonra t cikiyrdu. bu sabah ilk idrarla yaptim. ilk 5 dk icinde t belirdi ama oembe degil yine. bakalim bekleyecegiz hala. ya cokkl kucuk; ya da zaten yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…