burdayim kiz ne yapiyorsun yeni topik acdim ama kimse cevap yazmiyo buda benim bahtimsercem nerdesin kız....
burdayim kiz ne yapiyorsun yeni topik acdim ama kimse cevap yazmiyo buda benim bahtim
sagolsun lingen yazdiilk oda yazmasaydi kimsecik yazmadi valla kizzzzzzzz
ben onu yapamiyorum canim onu nassil yapiyorlar linki nasil atiyorlar bilmiyorum bir oyretsen :26:
tam anlamadim ama denyim bakalim birseylerwww.kadinlar.... diye devam eden adresi buraya kopyala yapıştır yap olur
öyle komikki evet hepimiz okuya okuya araştıra araştıra her şeyi didikliyoruz meraktan... eşime galiba hamileyim işte belirtiler böyle böyle oldu diye anlatıyorum... kıskanç... diyor ki git kızlara sor onlar biliyordur illa ki ben anlamam... falan gibi tripler bile yapıyor :)))))
olmadi malesef neyse bakalim belki yazarlar
Ayyyyyyyyyyyyyyyy canim yaaaaaa ne guzel Allah senden razi olsun ben yapamadim sagol
canim insallah iyi bir seydir ama kendine diqqat etmelisin eyer hamile kalmak istiyorsan biraz dinlenmesin yani ben duymusdum birisi hamile kalmak icin 1 ay evde yatmis sonra hamile kalmis yani biraz dikkat etsek bebeklerimiz tez gelicekdir derim :106:Kızlar benım dunden berı karnımda kasıklarımda agrı var. Bugun motorsklette bı kac yere gıttım motor her zıpladıgında karnıma sancılar gırdı. Bıraz once esımde yanlıslıkla kasıklarıma vurdu yıne ıgne gıbı acı saplandı kızdım. Dkunulmuyo karnımın altına. Ne bu anlamadm ya. :/
cok sukur canim cok sevindimSağolun kizlar darısı tüm bekleyenlere inşallah dualarim sizinle.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip eder inşallah. Ben 3 ay önce kontrol hapini bırakmıştım bu ay ilk denemelerde tuttu bende soktayim.4, 5 sene kullandim hapı bu kadar çabuk olacağını sanmiyordum.6 yaşındaki ogluma kardeş geliyo nasipse teyzeleri :)
. Tesekkur ederım cnm. Umarım ıyıdır. Dedıgın gıbı dınlenmk gerekıyor ama calısanlar ıcın cok zor. Hepımız en yakın zamanda bebıslerımıze kavusuruz ıns. Bu de son adet gnm 17 temmuz yarın yada pazartesı kan tahlılı yptrabılır mıyım. :/canim insallah iyi bir seydir ama kendine diqqat etmelisin eyer hamile kalmak istiyorsan biraz dinlenmesin yani ben duymusdum birisi hamile kalmak icin 1 ay evde yatmis sonra hamile kalmis yani biraz dikkat etsek bebeklerimiz tez gelicekdir derim :106:
bence icinin rahat olmasini istiyorsan yaptir insallah en guzel sonuclarla gelirsin. Tesekkur ederım cnm. Umarım ıyıdır. Dedıgın gıbı dınlenmk gerekıyor ama calısanlar ıcın cok zor. Hepımız en yakın zamanda bebıslerımıze kavusuruz ıns. Bu de son adet gnm 17 temmuz yarın yada pazartesı kan tahlılı yptrabılır mıyım. :/
bence icinin rahat olmasini istiyorsan yaptir insallah en guzel sonuclarla gelirsin
rosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canim
uzulme canim lutfen kismet
sende uzulme arkadasim vardir bir hayir olucak hepimizin bebeyi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?