adet oldum kizlar....
kızlar benim yeni bat 31 ağustos
Tatlim benim sancilar devam ediyo ya. Dun kan testinde negatif ckti ama acaba erknmi yaptrdm. 17 temmuzda adet olmustum. 32-35 gunde bir regl oluyrm ama bilemedim. Eylule kaldigimi dusundum. Senin durum nasil?aynen ben de öyleyim
kızlar bir gün uğrayamadım coşmuşsunuz yaa
32 gunde olacağını varsaysak ayin 4ünde yumurtlamis olursun bence cok cok erken test yapmışsın daha bi hafta once yumurtlamis olursun ki bu durumda bhcgnin kana gecmesi bile imkansizTatlim benim sancilar devam ediyo ya. Dun kan testinde negatif ckti ama acaba erknmi yaptrdm. 17 temmuzda adet olmustum. 32-35 gunde bir regl oluyrm ama bilemedim. Eylule kaldigimi dusundum. Senin durum nasil?
Kiz sen 1 eylül dedin die eylüle yazmistim ben seni:)
32 gunde olacağını varsaysak ayin 4ünde yumurtlamis olursun bence cok cok erken test yapmışsın daha bi hafta once yumurtlamis olursun ki bu durumda bhcgnin kana gecmesi bile imkansiz
Tatlim benim sancilar devam ediyo ya. Dun kan testinde negatif ckti ama acaba erknmi yaptrdm. 17 temmuzda adet olmustum. 32-35 gunde bir regl oluyrm ama bilemedim. Eylule kaldigimi dusundum. Senin durum nasil?
biz 7 agustosu baz alalimIste bunu bilmiodum canm ya. Ne kadar surede kana geciyo peki? Bi yandan umutlandm bunlari okuyunca. :) dedigin gibi yumurtlamam herhalde 2-7 agustos arasndaydi.
ben prolaktini düşürmek iin ilaç kullanıyodum o yüzden pek çalışma yapmadım ama korunmadım da,kasıklarım ağrıyodu bi kaç gündür ara ara midem bulanıyo gerçi bulantılar için erken belki psikolojiktir, bat 16 ağustos acaba idrar testi mi yapsam diye düşünürken dedimki kan testi yaptırayım 3 gibi sonuçlar çıkacak çok stresliyim ya hcg düşükse of of daha 2 saat var
umutlanmak da istemiyorum :18::18::18:
Sakin ol canm ya. Baska seyler dusun. Olumlu da olumsuz da olsa herseyn hayirlisi olsun bozim icin. Sen icini ferah tutttt :) sonuclarini bekliyoruz ins.ben prolaktini düşürmek iin ilaç kullanıyodum o yüzden pek çalışma yapmadım ama korunmadım da,kasıklarım ağrıyodu bi kaç gündür ara ara midem bulanıyo gerçi bulantılar için erken belki psikolojiktir, bat 16 ağustos acaba idrar testi mi yapsam diye düşünürken dedimki kan testi yaptırayım 3 gibi sonuçlar çıkacak çok stresliyim ya hcg düşükse of of daha 2 saat var
umutlanmak da istemiyorum :18::18::18:
biz 7 agustosu baz alalim
o zaman 19unda test yaparsan kesin sonuc alırsın canım
üzülmek yok hadi toparlan ve bu aya hazirlan pozitif düşünmeyi de unutma canımkızlar hcg değerim 1,2 yani negatif
kızlar hcg değerim 1,2 yani negatif
Son adet gunun ve yumurtlama gunun neydi canm.
yumurtlama dönemine girmiş olabilirsin ovulasyon testi yap istersen ona göre çalışma yapDun dogum gunumdu ve onceki aksam ruyamda bir kizim oldugunu gordum insallah gercek olur ve Allahim bana en guzel dogumgunu hediyemi verir..
Bu arada ben 2 agustos'da regl oldum arkadaslar 7 agustos'da da bitti ve hemen calismalara basladik..
Dun geceden beri sag yumurtalık ve kasigimda agrim var..sizce neden?
Tesekkurler simdiden cevaplariniza
sat 21 temmuz ovulasyon 29 tem-4 ağust arası bat 16 ağustos erken davrandım
Bende senin gibi erken davrandm hcg 0.05 cikti. Biz en iyisi bekleyelim cnm benimde sat 17 temmz bat 17-22 agustos arasi :)) canini skma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?