güzelim bence batini beklemerhaba kızlar, bende bu ay hamile kalabilmek için baya uğraştım :) 2,5 aylık evliyim. acele ediyorum biliyorum ama 37 yaşındayım. bat tarihim 20 ağustos..dua edin ne olur.. bu hafta sonuna doğru şu erken gebelik testlerinden mi kullansam acaba? ne dersiniz?
merhaba kızlar, bende bu ay hamile kalabilmek için baya uğraştım :) 2,5 aylık evliyim. acele ediyorum biliyorum ama 37 yaşındayım. bat tarihim 20 ağustos..dua edin ne olur.. bu hafta sonuna doğru şu erken gebelik testlerinden mi kullansam acaba? ne dersiniz?
Bende geldim 25agustos beklemedeyim beraber beklesek benide aranıza alsanız mumkunmu acaba :)
aramıza hosgeldinnnBende geldim 25agustos beklemedeyim beraber beklesek benide aranıza alsanız mumkunmu acaba :)
hayırlısı olsun canım üzülme allah ne zaman vereceğini biliyorSelamkizlar nasilsiniz
Benim bat yarin ama ben bu sabah test yaptim yine tek
Bu ay bi umutluydum ama nasip degilmis. Gecen hafta uc gun akintim pembe geldi. bu yerlesme kanamasi olabilir diye oyle kaptirmisim kendimi
Regl gecikmese bari.
Bende geldim 25agustos beklemedeyim beraber beklesek benide aranıza alsanız mumkunmu acaba :)
canım benim 4.5 yasinda bi kizim var gecen sene mayisran bwri uğraşıyoruz ikinciyi tutturamadikTesekurler kizlar kendimi bi topige ait hissetmek istiyorum yoksa gez gez yoruluyorum aklımda karisiyo ben bu topikte takilcam :)
Ben 2yillik evliyim ama korunuyorduk bu 2ayimiz daha erken belki sizlere göre ama heycan iste insan yapınca hemen olsun istiyo ..insalh sizler cok uxun süredir ugrasmiyosunuzdur ve insallh bu ay hamis kalırız :)
hayırlısı olsun canım üzülme allah ne zaman vereceğini biliyor
Sevgili arkadaslar bende aynı sizler gibi deneme yolundayim. Yalnız bir şey öğrenmek istiyorum ben 8 Haziran'da bebeğimi. Kalbinin durması üzerine 8 haftalıkken kürtaj oldum. Doktorum 3 ay beklememi önerdi yalnız baska bir doktora göründüm o da bekleme gerek olmadıgını söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım bi anlamda zaman kaybetmek istemiyorum bekleyecek. Ama diğer yanda endişelerim var aynı seyleri yaşayan arkadaslarım var mı merak ediyorum bir de ovulasyon testleri gercekten doğru mu çünkü bize geç döllenme sorunu olabilir dendi ilk bebekte. Ovulasyon testi buna engel olabilir mı doktora gitmeye artık çekinir oldum deneyim yaşayan varsa buradan öğrenmek istiyorum şimdiden cok sagolun umarım yüce Allah im bir an önce sağlıklı bebekler verir bize
Gecmis olsun canim oncelikle. Allahim bi daha yasatmaz insallah.
8 haftalik hamilelikte rahim fazla bozulmadigi icin hemen toparlanmis olabilir.
Benimde 20 haftalik kaybim olmustu basta 6 ay korun dedi sonra kontrolde 3aya dusurdu. Bu korunma da kendini toparlaman icin. bu ay 10. Ayimdi korunmayali ama hala bekleyisteyim.
Rabbim hayirlisiyla hepimize tez vakitte verir insallah.
Ovulasyon testlerinde de canim ben basarili olamiyorum
Bizimde oyle akrabamiz var tum tedavileri oldu tup yapti olmadi. birakmis kendiliginden olmus. Kosulsuz teslimiyet lazim. razi olmamiz lazim ne gelirse Rabbimden.Gitgide zorlaşıyor mu hersey? Umarım en kısa zamanda hamile kalırız. Yalnız sunu farkettim bi arkadasım 4 yıl denedi hemde her ay en sonunda kabullendi olmuyor dedi hemen hamile kaldı acaba biz mı cok yoğunlaşıyoruz konuya... Umarım hakkımızda hayırlısı olur Allah im bir daha yaşatmaz gercekten zor bir süreç hem beklemek hem ümitlenmek
canim benimde batı 20-22 agustos heyecan yapiyorum gecen ay yapmayacam diye kendime söz verdim ama insan elinde olmadan sabirsizlaniyor yine de bat 3 gün gecmeden test yapmayacam Rabbim hepimizin yüzünü güldürür İnşallah
guzelim su anda hamileligin hicbir belirtisi olmaz en erken bi hafta kala o da eger cok dikkatliysen hissedersin hic stres yapma keyfine bak hayirlisiyla tutunmuştur inşallah bebisinHerkese merhaba. Isteyen herkese sağlıklı mutlu bebişler versin Rabbim.Ben de yeniyim hem üyelikte hem de bebek çalışmalarında :))geçen ay başladık çalışmalara ve bu ay malum günlerde mesai yaptıkbüyük ihtimalle 11. günde yumurtlama olduadetime 12 gün var 26 günde bir oluyor çok heyecanlı bi süreçmiş doğrusu Şimdilik eğlenceli fakat bekleyiş çok zor.Bi de bu erken hamilelik belirtilerini okudukça sanki hepsini yaşıyorumGaz sancısını bile belirtiye yoruyorum :))
nilkoncum uzulmek yok aynen devamhassasiyeti 10 miu olan testlerden al sayica ne kadar çok olursa okadar iyi cunku en az bi hafta yapiyosun yum. gününü gormezsen gorene kadar d3vam ediyosun en önemli anda test biter mazallah sen cok albende dün kırmızılar gördüm kızlar10 gün gecikip geldibu ovulasyon testi işe yarıyormu bide 7 li 20 li 30 lu vs çeşidi var hangisinden almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?