Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

çevremde benim de kafayı takmayı bıraktıktan sonra hamile kalan çok var. hatta görümcem olmuyor vazgeçtim diyip lazere yazıldı. ilk ay hamile kaldı, acaba bende mi yazılsam :) :)nasıl kafama takmadan beklemeden geçirebilirim ki?? ümitlenmek güzel bişey ama beklemek çok zor...allah yıllarca deneyen her aybekleyenlere de yardım etsin çok zordur eminim..

ben de eylüle kaydım sanırım.Bat 23 ama tutmadığını hissediyorum.Yumurtlamamdan beri kasıklarımda sancı hiç geçmedi.Bayramda az kalsın acile gidecektim.Yumurtlamamda 1-6 arasıydı.Bende dr. randevu aldım sanırım kist var bakalım yarın göreceğiz.Ama bu ay kırmızılar gelmesede ben biliyorum ki YOKK(( Çünkü idrar yollarımda da yanmalar oluştu ve ben maydonoz da koydum.Oysa şüphesi bile varsa Maydonozdan uzak durun diyor.Yumurtlama çalışmalrıda pek aktif değildi.Hayırlısı ne yapalım(((
Ama Ağustoscuları heyacanla takipteyim:)))

İnşallah canım.Benimde korunmasız 3. ayım..ama isteyince planlanarak olmuyor.Rabbim herşeyin zamanını bilir ne yapalım..Beklemekten başka çare yok..!!!!

Selam kizlar nasilsiniz
Benim bat yarin ama ben bu sabah test yaptim yine tek
Bu ay bi umutluydum ama nasip degilmis. Gecen hafta uc gun akintim pembe geldi. bu yerlesme kanamasi olabilir diye oyle kaptirmisim kendimi
Regl gecikmese bari.

valla kafayı yiyecez iyice.Ben geçen ay normal adet oldum inanamadım kesin düşüktür dedim.Öyle kaptırmışım kendimi olmayan hamileliğe:!!!! Eşimde takma kafana diyor olacak elbet ama gelde kafana anlat..Öf Ya kafayı yiyeceğiz artık kocam bile dalga geçiyor gülüyor halime..

Son düzenleme:
kızlar bende aranıza katıldım bende spiralde vardı forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde çıkarttırdım çünkü genel olarak bi 3-4 ayı buluyormuş hamile kalmak yoksa bi kaç ay sonra çıkarttırcaktım ovulasyon tarihime göre hareket ediyorum ay sonunda sonuçlara bakcaz ilk denemem buarada

Son düzenleme:
canım hosgeldin allah gönlüne gör e versin bat ne zaman

kızzlaarrr merhabalaarrr :)benimde hedefimde bu ay hamiş olmak vardı ve rabbim nasip etti dün öğrendik 4 haftalık hamiş mişim yaaa Allah inş hepinize nasip eder yaa ne diyimm çok başka bi duygu ilk duydum deli gibi heyecanlandım ayyy yaklaşık 10-12 aydır deniyorduk baktık ki kafaya taktıkça bi faydası yok stres vb son 3 aydır hiç lafını bile etmedik hep dua ettik rabbim boşa çıkarmadı sizlere de tavsiyem oluruna bırakınnn her kırmızı zamanında stres yapmayıınn acaba mı diyerek vb vb??rahat olun güzelleriimm inş en kısa zamanda hamiş haberlerinizi alma dileğiyle

k
Aynen insan kendisini dinliyo çok garip bir his düşünce gücüyle belirti yaratıyosun :))

aynen öyle canım sakin ol hic kafana takmamaya calis
ne kadar rahat
olursan o kadar çabuk geliyo veletler

Bencede arkadaşlar kafaya takmamak lazım yanılmıyorsam stres baya etkiliyomuş ben bide spirali çıkarttırdığımı eşime söylemedim süpriz olsun diye bebek kararı aldık ama o eylülde çıkarttırcam sanıyo

Allah sular seller gibi doğum nasip etsin canım

selam kızlar beklenmeyen adet tarihime 3 gun kaldı ben buraya 17 Ağustos demiştim ama 16 sı meğer temmuz 31 çekiyomuş , hiçbir belirti yok zaten umudumda yok biliyorum yıne olamdığını ama 2 gundur baş ağrısından deliriyorum ilaçta içemiyorum sizler nasılsınız

merhaba kızlar ilk sayfalarda yazmıştım.adet tarihim yaklaşınca foruma bakmayacağım diyorum ama dayanamıyorum..bat a 2 gun kaldı ve benim yine adet belirtilerim var sivilcelerim bile çıktı yine bu arada benim prolaktin ve tsh yüksekti ilaç kullanıyordum 1 aydır.kontrole gittim bu sabah.kan aldırdım ama dr hcg ye bakalım falan demedi.adetime 2 gün kaldığını da söyledim halbuki.belki hormon testinin içinde vardır oda.en azından 25 aydır olan belirsizliği bu ay erkenden öğrenir rahatlarım..artık o kadar bunaldım ki anlatamam..Rabbim en yakın zamanda hepimize isteyen herkese nasip etsin inşallah..

canım bende aynı durumdayım aynı seylerı yasıyoruz benımde 3 gun var reglime her ay yıne umutlanıyorumama olmayacagını da bılıyorum ama yıne her regl oncesı heycanlanıyorum sonra amaaan bıktım artık dıyorum ama her ay her ay aynı seyler kafaya takmama gıbı bı durum mumkun degıl tatılde bıle cıkmadı aklımdan,artık spora başlicam bende belki mesgul olunca rahatlarım bu arada benimde adet olacakmısım gıbı karnım agrıyo 2 gundur ve müthiş baş ağrısı çekiyorum ilaçta alamıyorum belki bişe vardır dıye

canım ben de sat dan beri ilaç kullanıyorum prolaktinim yüksekti son dozu dün aldım kasık ağrım olduğu için dayanamadım bat a 4 gün varken test yaptırdım tabi sonuç negatif...aslında bu ay olmayacağını hatta olmaması gerektiğini biliyordum ama yinede üzülüyor insan test sonucunu beklerken pozitifse eşime nasıl haber vereceğimi hayal ediyordum hesap et yani...Allah hepimize doğru zamanlarda sağlıklı bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…