Gitgide zorlaşıyor mu hersey? Umarım en kısa zamanda hamile kalırız. Yalnız sunu farkettim bi arkadasım 4 yıl denedi hemde her ay en sonunda kabullendi olmuyor dedi hemen hamile kaldı acaba biz mı cok yoğunlaşıyoruz konuya... Umarım hakkımızda hayırlısı olur Allah im bir daha yaşatmaz gercekten zor bir süreç hem beklemek hem ümitlenmek
Tesekurler kizlar kendimi bi topige ait hissetmek istiyorum yoksa gez gez yoruluyorum aklımda karisiyo ben bu topikte takilcam :)
Ben 2yillik evliyim ama korunuyorduk bu 2ayimiz daha erken belki sizlere göre ama heycan iste insan yapınca hemen olsun istiyo ..insalh sizler cok uxun süredir ugrasmiyosunuzdur ve insallh bu ay hamis kalırız :)
Selamkizlar nasilsiniz
Benim bat yarin ama ben bu sabah test yaptim yine tek
Bu ay bi umutluydum ama nasip degilmis. Gecen hafta uc gun akintim pembe geldi. bu yerlesme kanamasi olabilir diye oyle kaptirmisim kendimi
Regl gecikmese bari.
canım hosgeldin allah gönlüne gör e versin bat ne zamankızlar bende aranıza katıldım bende spiralde vardı forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde çıkarttırdım çünkü genel olarak bi 3-4 ayı buluyormuş hamile kalmak yoksa bi kaç ay sonra çıkarttırcaktım ovulasyon tarihime göre hareket ediyorum ay sonunda sonuçlara bakcazilk denemem buarada
guzelim su anda hamileligin hicbir belirtisi olmaz en erken bi hafta kala o da eger cok dikkatliysen hissedersin hic stres yapma keyfine bak hayirlisiyla tutunmuştur inşallah bebisin nilkoncum uzulmek yok aynen devamhassasiyeti 10 miu olan testlerden al sayica ne kadar çok olursa okadar iyi cunku en az bi hafta yapiyosun yum. gününü gormezsen gorene kadar d3vam ediyosun en önemli anda test biter mazallah sen cok al
aynen öyle canım sakin ol hic kafana takmamaya calisk
Aynen insan kendisini dinliyo çok garip bir his düşünce gücüyle belirti yaratıyosun :))
canım hosgeldin allah gönlüne gör e versin bat ne zaman
aynen öyle canım sakin ol hic kafana takmamaya calis
ne kadar rahat
olursan o kadar çabuk geliyo veletler
kızzlaarrr merhabalaarrr :)benimde hedefimde bu ay hamiş olmak vardı ve rabbim nasip etti dün öğrendik 4 haftalık hamiş mişim yaaaAllah inş hepinize nasip eder yaa ne diyimm çok başka bi duygu ilk duydum deli gibi heyecanlandım ayyy yaklaşık 10-12 aydır deniyorduk baktık ki kafaya taktıkça bi faydası yok stres vb son 3 aydır hiç lafını bile etmedik hep dua ettik rabbim boşa çıkarmadı sizlere de tavsiyem oluruna bırakınnn her kırmızı zamanında stres yapmayıınn acaba mı diyerek vb vb??rahat olun güzelleriimm inş en kısa zamanda hamiş haberlerinizi alma dileğiyle
tam yumurtlama donemindesin aman iyi değerlendir bu günleriAmin canım 28 ağustos
tam yumurtlama donemindesin aman iyi değerlendir bu günleri
merhaba kızlar ilk sayfalarda yazmıştım.adet tarihim yaklaşınca foruma bakmayacağım diyorum ama dayanamıyorum..bat a 2 gun kaldı ve benim yine adet belirtilerim varsivilcelerim bile çıktı yine bu arada benim prolaktin ve tsh yüksekti ilaç kullanıyordum 1 aydır.kontrole gittim bu sabah.kan aldırdım ama dr hcg ye bakalım falan demedi.adetime 2 gün kaldığını da söyledim halbuki.belki hormon testinin içinde vardır oda.en azından 25 aydır olan belirsizliği bu ay erkenden öğrenir rahatlarım..artık o kadar bunaldım ki anlatamam..Rabbim en yakın zamanda hepimize isteyen herkese nasip etsin inşallah..
merhaba kızlar ilk sayfalarda yazmıştım.adet tarihim yaklaşınca foruma bakmayacağım diyorum ama dayanamıyorum..bat a 2 gun kaldı ve benim yine adet belirtilerim varsivilcelerim bile çıktı yine bu arada benim prolaktin ve tsh yüksekti ilaç kullanıyordum 1 aydır.kontrole gittim bu sabah.kan aldırdım ama dr hcg ye bakalım falan demedi.adetime 2 gün kaldığını da söyledim halbuki.belki hormon testinin içinde vardır oda.en azından 25 aydır olan belirsizliği bu ay erkenden öğrenir rahatlarım..artık o kadar bunaldım ki anlatamam..Rabbim en yakın zamanda hepimize isteyen herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?