Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Hoşgeldin canım. Bende 31 Mayısta 9. haftamdayken aynı nedenle kürtaj oldum. Doktorum banada 2 ay korunmalısın dedi. Genelde doktorların verdikleri 2-3 aylık gibi korunma süreleri herkese verilen ortalama bir süredir. Ama ben 1 ay sonra kontrole gittiğimde rahim toparlanmış dedi. Eğer rahim kendini çabuk toparlarsa korunmayı bırakabilirsin diyorlar. Eğer beklemek konusunda kararsızsan bir kez daha doktoruna görün derim. Belki rahim kendini toparlamıştır zaten korunmana gerek kalmaz. İnsan böyle konularda çok fazla ikilemde kalıyor. Hem tekrar hamile kalmak istiyorsun, hem de doktorunun ağzından korunmayı bırak sözünü duymadan ondan izinsiz birşey yapmaya korkuyosun. Yinede her zaman en iyisi onlara danışmak sanırım.

sat 21 temmuz ovulasyon 29 tem-4 ağust arası bat 16 ağustos erken davrandım

Bende senin gibi erken davrandm hcg 0.05 cikti. Biz en iyisi bekleyelim cnm benimde sat 17 temmz bat 17-22 agustos arasi :)) canini skma :)

Kızlar sizinle sat ve bat tarihlerimiz aynı. Birlikte bekleyelim istedim. Ben geçen ay 22 temmuzda adet oldum. Onun öncesinde kürtajım var. O yüzden tam tarihimi bilmiyorum. Kürtaj öncesi 26-27 günde adet oluyordum. Eğer yine öyle olursam 18 ağustos olabilir bat tarihim. 28 günde olursam 20 ağustosu bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşAllah.

Hayırlı olsun canımm, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah.

kızlarrrrrr... yine kaynatmışsınız... yeni gelen bütün arkadaşlarım hoşgeldiniz... bekleyen bütünnnnn arkadaşlarım hayırlı haberler alın inşallah... biz beklemeye girdik... kalbim sizinle... takip ediyorum yani sizi... bırakmadım... hsg çekimi için randevu aldım gelen haftaya 5 gün falan ilişki yasakmış sonrasında korunma vermiyorlarmış yumurtlama dönemini kaçırıyorda olabilirim denk de geliyor olabilir... yılmak yok... :))))))

Canlaarrr inşallah umutlariniz kırılmaz vee o cookkk guzel bebiş haberlerinizi okuruz. Yazdıklarınızı okurken bile heyecanlanıyorum hepiniz hamiş olunki bende o mutlulukla eylülde olayım:)) benimde adet bitti hic beklemeden çalışmalara başladık)) bu ay durmak yok o bebek buraya gelecek:)))))

Allahim yüzünü güldürür tatlım ins belki o aracikta oluverir:)) yinede sen iyi ol yeterki ama eylül grubundada bizi bırakmak yok aramizda olacaksın oki

canımmmmmm inşallahhhhh...

Allahim yüzünü güldürür tatlım ins belki o aracikta oluverir:)) yinede sen iyi ol yeterki ama eylül grubundada bizi bırakmak yok aramizda olacaksın oki

bırakırmıyım sizin gibi arkadaşlarımı bulmuşum... burda kalan kızlardan iyi haberler alalım sonra sizin yanınızdayım :))

bırakırmıyım sizin gibi arkadaşlarımı bulmuşum... burda kalan kızlardan iyi haberler alalım sonra sizin yanınızdayım :))

Ayy canim canim bende valla yalnizligimi unuttum sizle.. aynen ağustosculardan güzel haberler almadan birakmam burayi zaten:)

Arkadaşlar merhaba,
6 aydır bebiş denemeleri yapıyoruz. Geçtiğimiz ay gittigidiyor.com'dan sipariş vererek ovulasyon testi kullandım. Testi sabahki ilk idrarla değil, öğleden sonra 4 gibi, iki saat öncesinde sıvı tüketmemeye dikkat ederek uygulamak gerekiyor. Aksi halde iki çizgi belirgin çıkmıyor ve yumurtlama günü kaçırılabilir. Öncesinden sıvı almamak çok önemli. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüm ama nasip olmadı. Umudum bu ay için...

hepimize eylül ayında hamile olduğumuzu öğrenmek nasip olur insallah, hep dua ediyorum.

herkese merhaba temmuz ayından beri takip ediyorum paylaşımlarınızı..
bizimde 2. denememiz oldu..
sat 28 temmuz yumurtlama 7 agustos gecesi oldu sanırım . 8 agustosta da ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ..7 ve 8 agustosta calıştık.
bat 22-23 agustos ..
bakalım beklemeye devam ..
önümüzdeki haftayı bekleyen cok kişi var.
umarım haftaya güzel haberler ardı ardına gelir :))

kızlar yaptığım araştırmalara göre hamilelik için,ilişki öncesi ve sonrası vajinanızı yıkamayın ph dengesi bozuluyormuş ve ilişki sırasında erkek üstte olsun ve kalça altınıza yastık koyun deniyor. bence çok mantıklı..

bende aldım aynı testten aynen dediğin gibi uygulayınca çok doğru sonuç veriyo.

bide o testler eğer hamileyseniz bata 1 hafta kala koyu çift çizgi çıkmaya başlıyomuş.

canım tarihlerimiz çok yakın benimde sat 29 temmuz yumurtlama 11 ağustos 9 - 10 - 11 inde çalıştık bizde. bat 25 ağustosto. ama bu bekleyiş çok heyecanlıııııııı

hangi şehirdesin canım nerde çektireceksin bende çektireceğim de adet olmadım daha ona göre tarih verecekler

canım tarihlerimiz çok yakın benimde sat 29 temmuz yumurtlama 11 ağustos 9 - 10 - 11 inde çalıştık bizde. bat 25 ağustosto. ama bu bekleyiş çok heyecanlıııııııı

aslında bat ı 21 agustos ta bekliyorum ben çünkü yumurtlama günü üzerine tam 14. gün tekrar adet olunması gerekiyormuş. bu ay tam yumurtlama gününde ve devamında çalıştık..o yüzden biraz daha umutluyum ama hiçbir belirtim yok. ne sancı ne gaz nede lekelenme.. ben 17 sinde erken gebelik testi yapacagım :)) erken oldugunu biliyorum ama o günü bile sabırsızlıkla bekliyorum..

Bekleyelım bekleyelımde zaman gecmıyor kı ya :))

Kızlar bende sabırsızlanıyorum ama bekleyeceğiz bu arada topicleri gezerken karbonat ile gebelik testi gördüm acaba doğru mu deneyenler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…