hamile olduğumu hiiç samıyorum ama adet niye gecikti,ben ankara dışında oturuyorum çalışan biriyim kontrol günlerim ayarlamakta sıkıntı oluyo o yüzdden belkii
en iyisini yapıyoruz vallahi. ah tüh deyip umutsuzluğa kapılsak daha mı iyi? Gitmek istediğim bi doktor var. onun randevusunu haziranda almıştım taaaa 31 Ağustos'a. Başka bi doktora da güvenmiyorum şimdilik. Onu bekleyeyim bari 15 gün kaldı nasılsa. Her şeyin başı kısmet dediğin gbi
dün benim doktorum ne anlattı.. bayanın birine 9 ay klomen uygulamış sonuç yok.. aşılamaya geçeceklermiş kadın tatile çıkayım geleyim başlayalım demiş.. bi aylık ara vermişler.. dönmüş tedavi yapılacak doktor ne görsün !!!!!!! bayan ÜÇÜZ hamileYa süper bişey içini rahat tut derim ben
canım ankarada hangı doktora gıdıyosun
canım nerdesın sen ankaradaysan hangı doktora gıdıyosun
klomen 6 aydan fazla kullanılmaz dıye bılıyorumama doktorlar tabı dah aıyı bılır işte gelecekse mucıze her şekilde geliyo bende 6. ayımın sonundayım eylulde kontrolum var cum akırmızıları gorursem ılaçsız yumurtlıcakmıyım bakalım
Yok canım benim İzmir'deyim ben. Gökalp Tokaç gitmek istediğim doktorun adı.
dün benim doktorum ne anlattı.. bayanın birine 9 ay klomen uygulamış sonuç yok.. aşılamaya geçeceklermiş kadın tatile çıkayım geleyim başlayalım demiş.. bi aylık ara vermişler.. dönmüş tedavi yapılacak doktor ne görsün !!!!!!! bayan ÜÇÜZ hamileYa süper bişey içini rahat tut derim ben
benim doktorumdanda randeu almak zor eger hastası degılsen en erken 6 ay sonraya randevu verebılıyolar ama hastasıysan alıyosun tabi belki dedim aynı doktordur
ben hamile degilimki canim ama sen insallah hamilesindir
bende yaptim hicbirsey cikmadi sen sevinmelisin bence 18 agustos benim bat bugun test ve neqatif biliyordum zaten oturub adet bekliyicem boylesi daha iyi senin bata kac gun vardi? silik bence hamilelik canim hadi hayirlisi
canım silik çizgiyi birine daha göster görüyorsa eğer yani sadece sen görmüyorsan bu çizgiyi ( benimkilerde silik çizgiyi hep ben gördüm :)) kan testine git derim ben
canım ben silik bile görmedin test yaptır bence. bata ne kadar var benim çok var kendime yenik düşsem bugün yaparım testi
BAT bugün en geç yarındı canım ay başı yumurtlama oldu ovulasyon teslerine göre. Gittim kan testi yaptırdım bugün HCG 80 civarı bişey çıktı. Doktorum olabilirde olmayabilirde dedi:26:
Bende acaba görmek istediğim için beynim oyunmu yapıyor diye düşünmüştüm canım. Bakalım inşallahh
Yaptırdım canım kan testide Bat bugündü:26: Hiç belirti yok beta hcg diye bir hormon testi yaptı doktor hastanede 80 küsür çıktı. Bir kesinlik yok dedi doktorBilemedim ne düşünsem:26:
nASIL Bİ KESİNLİK YOK der anlamadım 2 gun sonra gittiğinde tekrar yaptırcaksın deger 2 ye katladıysa gayette guzel hamilesin iştebat bugun ve degerin gayet normal allah nasip ederse hamilesin canım hayırlısıysa kucagına almak nasip olsun
Ayyy ağzından bal damlıyo inşallah canım inşallahhDoktor bu değer düşebilirde dedi bisürü bişiler dedi daha hücre bile değil oluşmamış dedi hamilesin demek içiin erken dedi. Yanımda HCG 400 küsür çıkan biri vardı orda tanıştık ona bile aynısını söylemiş. Başka bir doktorada gidicem
BAT bugün en geç yarındı canım ay başı yumurtlama oldu ovulasyon teslerine göre. Gittim kan testi yaptırdım bugün HCG 80 civarı bişey çıktı. Doktorum olabilirde olmayabilirde dedi:26:
Bende acaba görmek istediğim için beynim oyunmu yapıyor diye düşünmüştüm canım. Bakalım inşallahh
Yaptırdım canım kan testide Bat bugündü:26: Hiç belirti yok beta hcg diye bir hormon testi yaptı doktor hastanede 80 küsür çıktı. Bir kesinlik yok dedi doktorBilemedim ne düşünsem:26:
kızlar bi yanım içimi kemiriyor test yap diye yap yap yappppama diğer yanım çıkmazsa ne olacak yine üzülecen erken yaptım bekleyeyim o yüzden çıkmamıştır diye umut edeceksin diyor amannnnnnnn. Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bat ne zamandı senin?
kızlar bi yanım içimi kemiriyor test yap diye yap yap yappppama diğer yanım çıkmazsa ne olacak yine üzülecen erken yaptım bekleyeyim o yüzden çıkmamıştır diye umut edeceksin diyor amannnnnnnn. Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum heray 28 de bir olan adet ilk defa 30 gün oldu otomatik hesaplayıcılara göre ayın 20 si ama garanti olsun diye20-22 arası diyorum ama sabırsızlanıyorum
aynen yaaa.. testkolik olucam yakında..hafif pembelik falan görürüm belki diye ümid ediyorum hep.. hayırlısı bugün de geçsin bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?