Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

hamile olduğumu hiiç samıyorum ama adet niye gecikti,ben ankara dışında oturuyorum çalışan biriyim kontrol günlerim ayarlamakta sıkıntı oluyo o yüzdden belkii

canım ankarada hangı doktora gıdıyosun

canım nerdesın sen ankaradaysan hangı doktora gıdıyosun

klomen 6 aydan fazla kullanılmaz dıye bılıyorumama doktorlar tabı dah aıyı bılır işte gelecekse mucıze her şekilde geliyo bende 6. ayımın sonundayım eylulde kontrolum var cum akırmızıları gorursem ılaçsız yumurtlıcakmıyım bakalım

Kizlar listede agustosun başlarında olanları sildim hamiş haberi vermediklerine göre adet olmuslardir yazmadiklari icin haber alamiyoruz ama sildiklerimden hamis olan yada hala adet olmayan varsa soylesin eklerim liste cok uzadigi icin guncellemk sıkıntı oluyo

Yok canım benim İzmir'deyim ben. Gökalp Tokaç gitmek istediğim doktorun adı.

waooowwww hemd e3 üz müthiş bir ıkımda 3 tane bende olsa neaparım acaba bırtane bende bır atne esımde dıgerı yatakta degıs dokuslu bakarız aıleler yemek gıda yardımı yaparlar bız ıse baslayana kadar ay hayalı bıle guzel 3 dene bebe

BAT bugün en geç yarındı canım ay başı yumurtlama oldu ovulasyon teslerine göre. Gittim kan testi yaptırdım bugün HCG 80 civarı bişey çıktı. Doktorum olabilirde olmayabilirde dedi:26:
canım silik çizgiyi birine daha göster görüyorsa eğer yani sadece sen görmüyorsan bu çizgiyi ( benimkilerde silik çizgiyi hep ben gördüm :)) kan testine git derim ben

Bende acaba görmek istediğim için beynim oyunmu yapıyor diye düşünmüştüm canım. Bakalım inşallahh

canım ben silik bile görmedin test yaptır bence. bata ne kadar var benim çok var kendime yenik düşsem bugün yaparım testi

Yaptırdım canım kan testide Bat bugündü:26: Hiç belirti yok beta hcg diye bir hormon testi yaptı doktor hastanede 80 küsür çıktı. Bir kesinlik yok dedi doktor Bilemedim ne düşünsem:26:

nASIL Bİ KESİNLİK YOK der anlamadım 2 gun sonra gittiğinde tekrar yaptırcaksın deger 2 ye katladıysa gayette guzel hamilesin işte bat bugun ve degerin gayet normal allah nasip ederse hamilesin canım hayırlısıysa kucagına almak nasip olsun

Ayyy ağzından bal damlıyo inşallah canım inşallahh Doktor bu değer düşebilirde dedi bisürü bişiler dedi daha hücre bile değil oluşmamış dedi hamilesin demek içiin erken dedi. Yanımda HCG 400 küsür çıkan biri vardı orda tanıştık ona bile aynısını söylemiş. Başka bir doktorada gidicem

canım bencede bi doktora dah agorun çünkü benim bildiğim bhcg 5 ve yukarısı ıse hamilesin ki senin batın daha bugun geçmemiş bile adetin 2 gun sonra tekrar yaptıgında 160 civarındaysa misler gibi hamilesin hatta suanda hamilesin valla ben kan testı yaptıgımda 7 çıksa kendımı hamıle ılan ederim kötü düşünme sakın bu doktorlar ınsanın hevesını kursagında bırakır,hayırlııyla ınsallah aldın say guzel haberi

AY CANIM SAÇMALAMIŞ 10 UNUN ÜZERİNDE ÇIKARSA GEBELİKL SÖZ KONUSU AMA DOKTOR KESİN KONUŞMAK İÇİN 2 GÜNDE BİR TEST YAPIP YÜKSELMEYİ TAKİP EDİYOR BENİM ARKADAŞIN İLK TAHLİLİ 16 ÇIKMIŞTI ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ 20 HAFTALIK OLDU KENDİNE DİKKAT ET 2 GÜNDE BİR KATLANARAK ARTMASI GEREKİYOR GELİYO İNŞALLAH DARISI BİZE

kızlar bi yerde denk geldim ilaç ismi yazmak yasakmı bılmıyorum ama vitamın adı zaten turkıyede yok sanırım çok kişi bununla bırlıkte adetı duzene gırmıs ya da hamıle kalmıs duyanınız varmı f ile başlıyo vitaminin adı yabancı

kızlar bi yanım içimi kemiriyor test yap diye yap yap yapppp ama diğer yanım çıkmazsa ne olacak yine üzülecen erken yaptım bekleyeyim o yüzden çıkmamıştır diye umut edeceksin diyor amannnnnnnn. Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

canım bat ne zamandı senin?

yemisim ben o doktoru. sinir oluurm yahu su dr.lara. daha bat gununde beta nin 80 olmasi gayet guzel cnm. ziplar gider o deger. hic korkma. kalbini de ferah tut. masaalh gebeliginin tadini cikar

aynen yaaa.. testkolik olucam yakında..hafif pembelik falan görürüm belki diye ümid ediyorum hep.. hayırlısı bugün de geçsin bakalım..

kuzum heray 28 de bir olan adet ilk defa 30 gün oldu otomatik hesaplayıcılara göre ayın 20 si ama garanti olsun diye20-22 arası diyorum ama sabırsızlanıyorum

oyy daha var canım benim sakin ol, bu regl denilen güzel şey benim hep 28 gunde bırdı ne zamanki çocuk ıstedım 36 ya çıktı sonra 32 ye dustu sonra 28 sonra tekrar 32 derken bugunlere geldik, benimde batıma 2 gun var ama test yapma ısteği yok çünkü varsa bile testtte çıkmayacagını bılıyorum akdeniz anemisi taşıyıcısıyım idrar testınde çok zor çıkıyo, cuma gunu olmazsam pazartesiyi bekler kan testı yaptırırım dıye dusunuyorum ama yapma sen daha 1 hafta var nerdeyse boşu boşuna canını sıkma vakıt gecır başka seylerle

aynen yaaa.. testkolik olucam yakında..hafif pembelik falan görürüm belki diye ümid ediyorum hep.. hayırlısı bugün de geçsin bakalım..

ay cnm güya geçen ay stres yapmayacam 3-4 geçmeden test yapmayacam diyoum gene başladım ama ne yapayım aklımdan çıkmıyo düşünmeyeyim diyorum ama bakıyom çevreye sanki herkes hamile o yüzden aklıma geliyo hep

selam arkadaşlar ben ovulasyon testleri yerine vücut ısımı kontrol ederek hamile kalmaya çalışıyorum. bat 29 ya da 30 u gibi. ama tam şu dönem yumurtlama zamanım. vücut ısım düşük yükselişe geçtiğinde yumurtlama dönemim bitmiş olacak. hayırlısıyla bekliyorum gelişmeleri yazarım. başka ısı yöntemini kullanan arkadaş varsa bilmek isterim. herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…