Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

evet canım haklısın boşuna yapmayayım. sanada geçmiş olsun cnm akdeniz anemisi için doktorun tedbir falan aldı mı bebeğe geçmemesi açısın Allah gönlün geçeni hakkını hayırlı kılsın

bebek istemeye başladığım ilk 5 ayda aynı seylerı soledım durdum ama artık test yapmak bıle gelmıyo ıcımden nasıl olsa soncu bılıyorum her gecıkmeyı bişe sanıyorum, bugunlerde gececek bılıyorum o guzel duyguyu bızde yaşicaz ama doğru zaman ne zaman bılemıyoruzki işte...

"ates ölcme yontemi" topigine gel cnm.
oradaki ilk sayfayi okuyup tablonu olustur. o zaman seni de rahat takip eder ve yorumlariz.

geçmesini bekleyemem ben en iyi ihtimalle adet olacağım sabah yaparım..kendim kaşınıyorum işte :)

yemisim ben o doktoru. sinir oluurm yahu su dr.lara. daha bat gununde beta nin 80 olmasi gayet guzel cnm. ziplar gider o deger. hic korkma. kalbini de ferah tut. masaalh gebeliginin tadini cikar

geçmesini bekleyemem ben en iyi ihtimalle adet olacağım sabah yaparım..kendim kaşınıyorum işte :)

Allah razı olsun kızlar sayenizde ferahladım biraz Şimdi benim karnımda bebekmi var inanamıyorum yaaa ağlıyımmı güleyimmi o kadar karışığımki daha eşime bile diyemedim kesinlik yok diye. İnşallah hepimiz hamileyizdir hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur amiiiiinn.
eses bende bugün yaptım batım bugündü hiçbir belirti yok bende açıkcası neden yaptım bilmiyorum umut işte

içini ferah tut allah sağlıkla sıhhatle kucgına almayı ansip etsininşallah annesi şuan belki bir mercimek tanesi kadar bile yok ama evet içinde bebek var maşallah dıyelım,allah hep guzel haberleri aldırmayı ansip etsin inşallah

Aminn. Geçen ay ne çok üzülmüştüm kendimi çok hazırlamıştım olmadı. Bu ay hiç umudum yoktu galiba oluverdi. Takdir-i ilahi işte çok şükür. Darısı tüm isteyenlere

Aminn. Geçen ay ne çok üzülmüştüm kendimi çok hazırlamıştım olmadı. Bu ay hiç umudum yoktu galiba oluverdi. Takdir-i ilahi işte çok şükür. Darısı tüm isteyenlere

amin canım senin duaların daha guzel kabul olur ıcınde melek tasıosun bizler için de dua et bizde guzel haberleri alalım inşallah

slm arkadaşlar..dr gittim ama raim röntgeni çekmediler..
çünküüüüüü
beni yönlendirdi tüpbebek merkezine..oradaki dr muayene etti..
eşimden sperm alınacak aşılama yapılacak..
nezaman yapılır bilmiyorum ama inşlah bu ay olur
MNS84 sen naptın
:18::18::18:

bence kesin hamilesin.. bol bol dua et.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

canım ben sadece taşıyıcıyım çok şükür hasta değilim eşidme olamdığı için taşıyıcılık çocukta en kötü ihtimalle taşıyıcı olur ama hasta olmaz dedi doktorum,genetik bişey bu benim arkadasım 2 ay once hamile kaldı o da taşıyıcı idrar testi yaptı çıkmadı negatifti en son 15 gun gectıgınde hala negatıftı kan testı yaptı 4binlerde sonuc cktı ıdrar hala negatıf gosterıyodu ona doktoru idrara çok gec gecer hamilelik hormonun akdeniz anemi taşıyıcısın çünkü demiş o yuzden bende idrar testinden umutlu olamdıgım ve boşuna da kan vermek ıstemedıgım ıcın pazartesiye kadar beklerim yuksek ıhtımal tabı cuma gunu kırmızyı gorursem beklemek zorunda kalmam

Canım benim bunu bilmem çok iyi oldu. Ben de taşıyıcıyım. idrar testi yapıp negatifse tarlusal içmeyeyim o zamaaaaan....

canımmmmmmm allah sagsalim kucagina almayı nasip etsin inşallah hic korkma degerin yükselir mis gibi hamissin sen
canım bende hem ates hem ovu testi yöntemlerini kullanıyorum cute yazmis sana ates ölçme topigine gel

şükür bugün de hamiş haberleri aldık
kızlar kanım fena ağrımaya baladı midem falan da bozuldu kesin geliyo kırmızılar...ama olsun zaten bu ay dostineks kullanmıştım gebelik riskli olurdu o zaman spora devam

hamilesin canim tebrik ederim 2 gune kat kat katlanir deyerin insallah

Selam kızlar;

geçiyor mu zaman :) ben kendime bugünlük oyalanacak bişeyler buldum size de önereyim, lukapu foto kitabı yapılan bir site. ve cep foto kitabını oluşturmak bayram hediyesi olarak herkese bedava 19 Ağustosa kadar.. Ben önceden eşime hediye orta boy albüm tasarlamıştım çok duygulanmıştı. şimdide cep boyutunu yapıyorum. siz de yapın :) https://www.lukapu.com/tr

Tebrikler canım.. umarım daha da güzel haberlerin verirsin bize...

Merhaba kizlar tekrardan dun yazmistim bi ara..hamis arkadasimizi tebrik ederim darisi basimiza :) canim dun bahsetmistim hatirlarsan tsh ve prl yuksek kan verdim diye.sonucu aldim tsh dusmus prl 37 kusur cikti gecen ay 45 di.bu degerle gebelik olmazmi olsada riskli mi olur ?adet olursam 3.gun gitcem banada dostinex vercekmis. Dr yumurtlamissin prl de yuksek gebe olabilirsin dedi.pof umutlanmak istemiyorum.butun adet belirtilerim var.bu arada listede bat 15 ags gorunuyo ama 31 cektigini unutmusum bat bugun :) henuz olmadim ama yarin kesin olurum.simdiden olmazsam test yaparim pozitif cikarsa sunu bunu yaparim diyorum kendi kendime..hayirlisi hakkimizda..

canim prl iyi zaten 3 gun veriliyo yani yuksek olmaya bilir hadi hayirlisi yarin ilk hamilelik haberini senden alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…