oyy daha var canım benim sakin ol, bu regl denilen güzel şey benim hep 28 gunde bırdı ne zamanki çocuk ıstedım 36 ya çıktı sonra 32 ye dustu sonra 28 sonra tekrar 32 derken bugunlere geldik, benimde batıma 2 gun var ama test yapma ısteği yok çünkü varsa bile testtte çıkmayacagını bılıyorum akdeniz anemisi taşıyıcısıyım idrar testınde çok zor çıkıyo, cuma gunu olmazsam pazartesiyi bekler kan testı yaptırırım dıye dusunuyorum ama yapma sen daha 1 hafta var nerdeyse boşu boşuna canını sıkma vakıt gecır başka seylerle
ay cnm güya geçen ay stres yapmayacam 3-4 geçmeden test yapmayacam diyoum gene başladım ama ne yapayım aklımdan çıkmıyo düşünmeyeyim diyorum ama bakıyom çevreye sanki herkes hamile o yüzden aklıma geliyo hep
selam arkadaşlar ben ovulasyon testleri yerine vücut ısımı kontrol ederek hamile kalmaya çalışıyorum. bat 29 ya da 30 u gibi. ama tam şu dönem yumurtlama zamanım. vücut ısım düşük yükselişe geçtiğinde yumurtlama dönemim bitmiş olacak. hayırlısıyla bekliyorum gelişmeleri yazarım. başka ısı yöntemini kullanan arkadaş varsa bilmek isterim. herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin Allah'ım
ay cnm güya geçen ay stres yapmayacam 3-4 geçmeden test yapmayacam diyoum gene başladım ama ne yapayım aklımdan çıkmıyo düşünmeyeyim diyorum ama bakıyom çevreye sanki herkes hamile o yüzden aklıma geliyo hep
AY CANIM SAÇMALAMIŞ 10 UNUN ÜZERİNDE ÇIKARSA GEBELİKL SÖZ KONUSU AMA DOKTOR KESİN KONUŞMAK İÇİN 2 GÜNDE BİR TEST YAPIP YÜKSELMEYİ TAKİP EDİYOR BENİM ARKADAŞIN İLK TAHLİLİ 16 ÇIKMIŞTI ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ 20 HAFTALIK OLDU KENDİNE DİKKAT ET 2 GÜNDE BİR KATLANARAK ARTMASI GEREKİYORGELİYO İNŞALLAH DARISI BİZE
yemisim ben o doktoru. sinir oluurm yahu su dr.lara. daha bat gununde beta nin 80 olmasi gayet guzel cnm. ziplar gider o deger. hic korkma. kalbini de ferah tut. masaalh gebeliginin tadini cikar
geçmesini bekleyemem benen iyi ihtimalle adet olacağım sabah yaparım..kendim kaşınıyorum işte :)
Allah razı olsun kızlar sayenizde ferahladım birazŞimdi benim karnımda bebekmi var inanamıyorum yaaa ağlıyımmı güleyimmi o kadar karışığımki daha eşime bile diyemedim kesinlik yok diye. İnşallah hepimiz hamileyizdir hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur amiiiiinn.
eses bende bugün yaptım batım bugündühiçbir belirti yok bende açıkcası neden yaptım bilmiyorum umut işte
içini ferah tut allah sağlıkla sıhhatle kucgına almayı ansip etsininşallahannesi şuan belki bir mercimek tanesi kadar bile yok ama evet içinde bebek var maşallah dıyelım,allah hep guzel haberleri aldırmayı ansip etsin inşallah
Aminn. Geçen ay ne çok üzülmüştüm kendimi çok hazırlamıştım olmadı. Bu ay hiç umudum yoktu galiba oluverdi.Takdir-i ilahi işte çok şükür. Darısı tüm isteyenlere
aaa hamile misin :)) canım benim hayırlı olsun nasıl sevindim yaa :)) bizede dua et :)
Allah razı olsun kızlar sayenizde ferahladım birazŞimdi benim karnımda bebekmi var inanamıyorum yaaa ağlıyımmı güleyimmi o kadar karışığımki daha eşime bile diyemedim kesinlik yok diye. İnşallah hepimiz hamileyizdir hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur amiiiiinn.
eses bende bugün yaptım batım bugündühiçbir belirti yok bende açıkcası neden yaptım bilmiyorum umut işte
evet canım haklısın boşuna yapmayayım. sanada geçmiş olsun cnm akdeniz anemisi için doktorun tedbir falan aldı mı bebeğe geçmemesi açısın Allah gönlün geçeni hakkını hayırlı kılsın
canım ben sadece taşıyıcıyım çok şükür hasta değilim eşidme olamdığı için taşıyıcılık çocukta en kötü ihtimalle taşıyıcı olur ama hasta olmaz dedi doktorum,genetik bişey bu benim arkadasım 2 ay once hamile kaldı o da taşıyıcı idrar testi yaptı çıkmadı negatifti en son 15 gun gectıgınde hala negatıftı kan testı yaptı 4binlerde sonuc cktı ıdrar hala negatıf gosterıyodu ona doktoru idrara çok gec gecer hamilelik hormonun akdeniz anemi taşıyıcısın çünkü demiş o yuzden bende idrar testinden umutlu olamdıgım ve boşuna da kan vermek ıstemedıgım ıcın pazartesiye kadar beklerim yuksek ıhtımal tabı cuma gunu kırmızyı gorursem beklemek zorunda kalmam
canımmmmmmm allah sagsalim kucagina almayı nasip etsin inşallah hic korkma degerin yükselir mis gibi hamissin senAyyy ağzından bal damlıyo inşallah canım inşallahhDoktor bu değer düşebilirde dedi bisürü bişiler dedi daha hücre bile değil oluşmamış dedi hamilesin demek içiin erken dedi. Yanımda HCG 400 küsür çıkan biri vardı orda tanıştık ona bile aynısını söylemiş. Başka bir doktorada gidicem
canım bende hem ates hem ovu testi yöntemlerini kullanıyorum cute yazmis sana ates ölçme topigine gelselam arkadaşlar ben ovulasyon testleri yerine vücut ısımı kontrol ederek hamile kalmaya çalışıyorum. bat 29 ya da 30 u gibi. ama tam şu dönem yumurtlama zamanım. vücut ısım düşük yükselişe geçtiğinde yumurtlama dönemim bitmiş olacak. hayırlısıyla bekliyorum gelişmeleri yazarım. başka ısı yöntemini kullanan arkadaş varsa bilmek isterim. herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin Allah'ım
hamilesin canim tebrik ederim 2 gune kat kat katlanir deyerin insallahBAT bugün en geç yarındı canım ay başı yumurtlama oldu ovulasyon teslerine göre. Gittim kan testi yaptırdım bugün HCG 80 civarı bişey çıktı. Doktorum olabilirde olmayabilirde dedi:26:
Bende acaba görmek istediğim için beynim oyunmu yapıyor diye düşünmüştüm canım. Bakalım inşallahh
Yaptırdım canım kan testide Bat bugündü:26: Hiç belirti yok beta hcg diye bir hormon testi yaptı doktor hastanede 80 küsür çıktı. Bir kesinlik yok dedi doktorBilemedim ne düşünsem:26:
Ayyy ağzından bal damlıyo inşallah canım inşallahhDoktor bu değer düşebilirde dedi bisürü bişiler dedi daha hücre bile değil oluşmamış dedi hamilesin demek içiin erken dedi. Yanımda HCG 400 küsür çıkan biri vardı orda tanıştık ona bile aynısını söylemiş. Başka bir doktorada gidicem
şükür bugün de hamiş haberleri aldık
kızlar kanım fena ağrımaya baladı midem falan da bozuldu kesin geliyo kırmızılar...ama olsun zaten bu ay dostineks kullanmıştım gebelik riskli olurdu o zaman spora devam
canim prl iyi zaten 3 gun veriliyo yani yuksek olmaya bilir hadi hayirlisi yarin ilk hamilelik haberini senden alalimMerhaba kizlar tekrardan dun yazmistim bi ara..hamis arkadasimizi tebrik ederim darisi basimiza :) canim dun bahsetmistim hatirlarsan tsh ve prl yuksek kan verdim diye.sonucu aldim tsh dusmus prl 37 kusur cikti gecen ay 45 di.bu degerle gebelik olmazmi olsada riskli mi olur ?adet olursam 3.gun gitcem banada dostinex vercekmis. Dr yumurtlamissin prl de yuksek gebe olabilirsin dedi.pof umutlanmak istemiyorum.butun adet belirtilerim var.bu arada listede bat 15 ags gorunuyo ama 31 cektigini unutmusum bat bugun :) henuz olmadim ama yarin kesin olurum.simdiden olmazsam test yaparim pozitif cikarsa sunu bunu yaparim diyorum kendi kendime..hayirlisi hakkimizda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?