Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kizlar malesef beni kirmizi geldi cok erken geldi bu sefer 3 gunnen sonra olmam gerekdi iliski oldu ve ardindan gelmeye basladi qaliba

canım beni de ekler misin bat 21 agustos

kizlar malesef beni kirmizi geldi cok erken geldi bu sefer 3 gunnen sonra olmam gerekdi iliski oldu ve ardindan gelmeye basladi qaliba

Caniiiimm uzulme lutfen Rabbim herseyin en dogru zamanini bizden daha iyi biliyor..hayirlisini isteyelim..bende 2 senedir bekliyorum alistim artik..sabretmeye calisiyorum.

Ayyy agzindan bal damliyor tatlim ahhh keskem nerdeeeee..
olucak Allahinda izniyle hadi hayirlisi
Caniiiimm uzulme lutfen Rabbim herseyin en dogru zamanini bizden daha iyi biliyor..hayirlisini isteyelim..bende 2 senedir bekliyorum alistim artik..sabretmeye calisiyorum.
yok nedense uzulmeye calisiyorum olmuyor:26: uzulmedim gercekden gecen ay bu ayin uzgunluyunu cikarmisdim kendimden depolamistim yani okadar aglamisdim ki bu ay sanki normal birsey gibi geldi bana gercekten yemin ederim uzulmedim belki yarin farkina varirim uzulurum ne biliyim neden boyle oldumki:26:qaliba artik kafayi yiyorum

sercem hakkinda hayirlisi olsun canim evet dedigin gibi insan alisior. beni bi arkadasim ilk cocuguna hamileligini 3aylikken ögrendi sok oldu cünkü üstüne görmüstü. 2.cocuk icin 3yil ugrasmis ve onuda 2,5aylikken ögrenmis oruc tutmus yani hicbir belirtide yasamamis

bende 2 yil oldu alistim heyecanlanmiyorum sadece kafami nasil dagitirim diye düsünüyorum. bati unutsam yumurtlamayi unutsam günasiri iliski olsa ama nerdeee

Hehee guldurdun canim olacagina bende inaniyorum bir gun bizde yazicaz buraya insallah..cok iyi anliyorum duygularini.bende ilk sene hep agliyodum yine adet oldum diye.ama artik alistim .banada hep teselli veriyolar uzulme diye ama ceken biliyo iste..insallah sen benim kadar beklemezsin tatlim.

sen nezamandan beri düsünüyorsun bebek canim. hehangi bi sorun varmi sizde

ben bu ay oyle yapmistim canim hepsini bos vermsdim bos verdiyim icinde bos gecdi
ama adi batasi bati hic unutamiyorum basta unutuyorum yaklasdikca beynime kurt dusuyo sanki
ben adet olunca hungur hungur aglayan serce nasil oldu anlamadim bu sefer biraz oluruna birakmistim belki ondan cok uzulmedim yoksa uzulurum hemen yelkenlerim denize iner evde Allah korusun matem kururum adetim icin,, Rabbim sabrimi vermis bu sefer cok sukur sabrim artmis belli ki

alin yazisi iste kutsal gorev bizim siramiz gelmemisdir heralde ama az kalmis siramizin yetismesine belliki
karabiber canim senin yarin guzel haberlerini bekliyorum hemen konudan kacma sen hamilesindir Allahinda izniyle insallah
nartanesi canim bekledigine deyicekdir eminim tez zamanda gelicektir bebekleriniz belki de bu ay seninledir bebegin

aynen öyle benimde 2 yil oldu ama bazi aylar cok rahatim bazi aylar adetim geldimi hüngür hüngür agliyorum. sanirim dedgin gibi bu ay bende kendimi hazirlamistim olmayacagini biliyordum ve rahattim cünkü yumurtlamam olmamis bu ay.
ikinci asilamaya geciyorum bakalim ne olacak

hersey gonlunden gecen ne ise oyle olsun canim insallah bebegin gelicek bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…