Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

hersey gonlunden gecen ne ise oyle olsun canim insallah bebegin gelicek bu sefer

sagol canim Insaallah amin seninde gelsin bebegin.
ah gönlümden geceni bi bilsen senelerden beri ikiz geciyor belkide o yüzden vakti gelmiyor
bundan sonra ama tek olsun saglikli hayirli olsun kiz erkek hic farketmez diye dua ediyorum

sagol canim Insaallah amin seninde gelsin bebegin.
ah gönlümden geceni bi bilsen senelerden beri ikiz geciyor belkide o yüzden vakti gelmiyor
bundan sonra ama tek olsun saglikli hayirli olsun kiz erkek hic farketmez diye dua ediyorum
sen ikiz deme hamile kalinca ilk gunu dilersin Allahtan insallah o gun tez gelir bana fark etmez canim bir evladim olsun saglikli hayirli olsun kiz erkek hic farketmez dunyalar benim olsun... esimin baba olmasini nasil istiyorum bir bilsen ona bir evlad veremiyorum diye hep kendimi sucluyorum Rabbim kucaklarimizi bos koymasin

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
handrake_____________16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
tazebahar __________ 17 ağustos
Nurmur87___________17 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos

sen nezamandan beri düsünüyorsun bebek canim. hehangi bi sorun varmi sizde

Canim evlendigimizden beri istiyoruz hic korunmadik..esim gecen sene haziranda varikosel ameliyati oldu sonuclari halada cok parlak degil..bende gecen aya kadar sorun yoktu.daha dogrusu dr degistirdim ankarada bi prof a gittim hemen film istedi.24 haziranda hsg cekildim.(benim annemin tek tup kapaliymis 3 sene ben olmamisim).ya benimde oyleyse diye kendimde istemistim neyseki temiz cikti.neyse onu atlattik bise yok derken bende tsh ve prolaktin yuksek cikti gecen ay.hemen dr aradim ilac verdi.bu ay tekrar kontrole gittim tsh dusmus ama prl hala yuksek.oda engelliyomus gebeligi..poff uzun yazdim karisik bu isler.bizde iki tarafli sorun gozukuyo anlayacagin.zaten dr um bu adetimde isterseniz asilama yapalim dedi ben istiyorum ama esim 3 sene olsun bi diyo.napcaz bilemiyorum.Rabbim istedikten sonra her sekilde verir beklemedeyiz bakalim.

cok iyi anliyorum canim seni bende öyleydim hala aradabir esim uyurken onu izlerim yüzüne bakip bakip aglarim keske baba olsan suan bebegimizi sevsen oksasan sevsen. bu günlerde gelir Insaallah zaman okadar cabuk geciyorki bu yazdiklarimiz gecmiste kalacak ve biz elimizi karnimiza belkide bebegimiz kucagimizdayken okuyacagiz gcmisi

Serceeemmm canııııımmmm üzülme sakin moral bozmak yok eylulde yine birlikte yola devam etcez.
sevgi canim uzulmedim yarin uzulurum heralde eylulde yine ovi testi yapayim bakayim yarida biraktigim ilacimi iciyim belki eylul topikinen adim silinmez hamissss olarak kalir
bak simdi aglamadim ama aglaticaksin sen beni kuzum .. uzulmek yoook canim sakin ha sakin uzulme insallah duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizde elbet o gunleri gorucezzz

İnsallah canim en tez zamanda hepimiz alcaz mujdeyi..konudan kacmam takip edebildigim kadar bakip cikiyorum cok cabuk ilerliyo :) mobilden baglaniyorum o yuzden keyif vermiyo yavas oluyo o yuzden yuzeysel bakip cikiyorum

Allah yar ve yardimcin olsun canim. esin neden 3sene dolsun diyorki doktorlar bile 1yil dolduktan sonra tedavilere baslatiyor.
bende ilk hamileligimde hemen hamile kaldim 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum. sonra 1yil ara verdim okul nedeniyle. tekrar calismalara basladim 1,5yil olmustu ve doktor bir sorun yok sirf troit yavas calisiyormus oda gebeligi zorlastiriyormus. doktor degistirdim tam 4tane ve kendim istedim labaroskopi ve histeroskopi olmayi yapti ve yapisiklik varmis tek tarafta sanirim kürtaj olurken oldu ve endometriozis varmis onuda temizlemisler yani cikolata kisti oda gebelige engel.
yani anlayacagin 2 doktor bi sorun yok derken diger doktorlar sorun oldugunu cikartiyor ve tedavim basladi.
bide ariyetten benim akintim asitliymis oda spermleri öldürüyormus malesef o yüzden asilama oluyorum direk adrese teslim olmasada cevresine teslim ediliyor spermcikler
aa bak bide esimin spermi yavasmis ne cok sorun varmis yahu yazinca fark ettim cok uzun oldu
helel et hakkini

İnsallah canim en tez zamanda hepimiz alcaz mujdeyi..konudan kacmam takip edebildigim kadar bakip cikiyorum cok cabuk ilerliyo :) mobilden baglaniyorum o yuzden keyif vermiyo yavas oluyo o yuzden yuzeysel bakip cikiyorum
evet mobil biraz yorucu olur benimde net olmayinca mecbur mobdan giririm burnumdan gelir
hadi canim senin guzel haberini dort gozle bekleyenlerdenim dualarimiz seninle bebegin gelmistdir insallah

aman aman aglama sakin tamam baska biseyden bahsedelim burda ne konusulursa baska artik

aa bak aklima ne geldi beraber yapalim ov testlerimizi tamammi. bide ben yine sogan suyu icecem bi arkadas sut buhari yap demisti onun tavsiyesi üzerine onuda yapip dogru asilamaya. pztsi doktordayim gelismeleri bir bir anlatalimmi heyecan yapalim biraz ya heyecansiz olmuyor sanki

sevgi canim uzulmedim yarin uzulurum heralde eylulde yine ovi testi yapayim bakayim yarida biraktigim ilacimi iciyim belki eylul topikinen adim silinmez hamissss olarak kalir

Oyy canim kiyamam ya sen gel hele ben senin adini göbüşcüklü bebişcikli kafalarla suslicem eylulde birlikte hamiş olcaz inşallah. Kiz bu aksamda azeri dugunune gittim seni anmistim:)

Helal olsun canim ne demek sende et..daha cerrahi islem icin erken oldugunu dusunuyo..kendisi proxeed diye bir vitamin kullaniyor 3 ay daha kullancak o bitsin diyo.ondada sayi ve hiz sorunu var..benim sorun ilacla halloluyo ama onunki olmuyo malesef sende cok sey yasamissin cok cok gecmis olsun..yakin zamanda sifa bulur mujdeyi alirsin insallah.ama en azindan gebe kalabildigini biliyorsun.ben hic yasayamadi daha

canim yalnis anlam lutfen sen uzulmeyesin diye oyle soyledim
evet yapalim valla benim evde 3 tane ovim var adet bitsin 5 tanede alirim heralde "kocisimin paralari cope gidiyo" her ovi testini gebelik testini elime aldigimda hemen gelir aklima ben biraz parayi yondemsizz harcarim da nevarsa ne hosuma gidiyorsa hemen alirim esim kizar bana sen paranin kadrini bilmezmisin diye bebegim olunca basina neler geleceginden haabersiz qaribim hergun cocuga bunu alalim cocuga onu alalim deyip dururum heralde sen gelismeleri yaz mutlaka asilama heyacanli zaten ben buralarda bilmiyorum onu yapiyorlarmi yoksa hemen gidib yaptirirdim
Oyy canim kiyamam ya sen gel hele ben senin adini göbüşcüklü bebişcikli kafalarla suslicem eylulde birlikte hamiş olcaz inşallah. Kiz bu aksamda azeri dugunune gittim seni anmistim:)
ayyyyyyyyyyyyyyyyy insallah BEKLE BENI EYLUL GELIYORUM
ulemmmmmmi canim ne guzel peki dugunun menusudemi azeri menusuydu ay keskem orda olsaydim bir lezdinka oynardim esimle ayy costum yaaa bende dugune gitmek istiyorum evlendikden buyana 1 kere olsun gitmedim malum rusyadayim o yuzden

sanada gecmis olsun canim Insaallah Rabbim emeginizin karsiligini verir yakinda.
kürlerden denedinizmi keciboynuzu kürü veya pekmezi falan. onun cok faydasi varmis sayi icin iyi geliyormus.
herseyin caresi var canim bizimkide zahmetli olacak biraz iste ama ne diyoruz zahmette rahmet var degilmi

ozaman yarin hemen ov testi yapiyorum adetin 8. günü haydi Bismillah
sende minnoslarina iyi bak temizlen arkamdan gel ov testlere basla sonra gelsin bebislerrr alisverisler kiyafetler ayakkabilar vs. kiz olursa sanirim bende harcama yaparim ama erkek olursa herhalde fazla kiyafet almam diye düsünüyorum

Kiz igdirdayim ben burasida azeri dolu oldugu icin bi arkdsin kina gecesiydi düğün yarin gelde oynarizz

iyi geceler kızlar maşallah ne güzel kaynatmissiniz
ben okuyup gelene kadar da gitmissiniz
neyse yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
yeni güne yeni hamis haberleriyle uyanalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…