hersey gonlunden gecen ne ise oyle olsun canim insallah bebegin gelicek bu sefer
sen ikiz deme hamile kalinca ilk gunu dilersin Allahtan insallah o gun tez gelir bana fark etmez canim bir evladim olsun saglikli hayirli olsun kiz erkek hic farketmez dunyalar benim olsun... esimin baba olmasini nasil istiyorum bir bilsen ona bir evlad veremiyorum diye hep kendimi sucluyorum Rabbim kucaklarimizi bos koymasinsagol canim Insaallah amin seninde gelsin bebegin.
ah gönlümden geceni bi bilsensenelerden beri ikiz geciyor belkide o yüzden vakti gelmiyor
bundan sonra ama tek olsun saglikli hayirli olsun kiz erkek hic farketmez diye dua ediyorum
sen nezamandan beri düsünüyorsun bebek canim. hehangi bi sorun varmi sizde
hersey gonlunden gecen ne ise oyle olsun canim insallah bebegin gelicek bu sefer
sen ikiz deme hamile kalinca ilk gunu dilersin Allahtan insallah o gun tez gelir bana fark etmez canim bir evladim olsun saglikli hayirli olsun kiz erkek hic farketmez dunyalar benim olsun... esimin baba olmasini nasil istiyorum bir bilsen ona bir evlad veremiyorum diye hep kendimi sucluyorum Rabbim kucaklarimizi bos koymasin
sevgi canim uzulmedim yarin uzulurum heraldeSerceeemmm canııııımmmm üzülme sakin moral bozmak yok eylulde yine birlikte yola devam etcez.
bak simdi aglamadim ama aglaticaksin sen beni kuzum .. uzulmek yoook canimcok iyi anliyorum canim seni bende öyleydim hala aradabir esim uyurken onu izlerim yüzüne bakip bakip aglarim keske baba olsan suan bebegimizi sevsen oksasan sevsen. bu günlerde gelir Insaallah zaman okadar cabuk geciyorki bu yazdiklarimiz gecmiste kalacak ve biz elimizi karnimiza belkide bebegimiz kucagimizdayken okuyacagiz gcmisi
alin yazisi iste kutsal gorevbizim siramiz gelmemisdir heralde ama az kalmis siramizin yetismesine belliki
karabiber canim senin yarin guzel haberlerini bekliyorum hemen konudan kacma sen hamilesindir Allahinda izniyle insallah
nartanesi canim bekledigine deyicekdir eminim tez zamanda gelicektir bebekleriniz belki de bu ay seninledir bebegin
Canim evlendigimizden beri istiyoruz hic korunmadik..esim gecen sene haziranda varikosel ameliyati oldu sonuclari halada cok parlak degil..bende gecen aya kadar sorun yoktu.daha dogrusu dr degistirdim ankarada bi prof a gittim hemen film istedi.24 haziranda hsg cekildim.(benim annemin tek tup kapaliymis 3 sene ben olmamisim).ya benimde oyleyse diye kendimde istemistim neyseki temiz cikti.neyse onu atlattik bise yok derken bende tsh ve prolaktin yuksek cikti gecen ay.hemen dr aradim ilac verdi.bu ay tekrar kontrole gittim tsh dusmus ama prl hala yuksek.oda engelliyomus gebeligi..poff uzun yazdim karisik bu isler.bizde iki tarafli sorun gozukuyo anlayacagin.zaten dr um bu adetimde isterseniz asilama yapalim dedi ben istiyorum ama esim 3 sene olsun bi diyo.napcaz bilemiyorum.Rabbim istedikten sonra her sekilde verir beklemedeyiz bakalim.
evet mobil biraz yorucu olur benimde net olmayinca mecbur mobdan giririm burnumdan gelirİnsallah canim en tez zamanda hepimiz alcaz mujdeyi..konudan kacmam takip edebildigim kadar bakip cikiyorum cok cabuk ilerliyo :) mobilden baglaniyorum o yuzden keyif vermiyo yavas oluyo o yuzden yuzeysel bakip cikiyorum
sevgi canim uzulmedim yarin uzulurum heraldeeylulde yine ovi testi yapayim bakayim yarida biraktigim ilacimi iciyim belki eylul topikinen adim silinmez hamissss olarak kalir
bak simdi aglamadim ama aglaticaksin sen beni kuzum .. uzulmek yoook canimsakin ha sakin uzulme insallah duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizde elbet o gunleri gorucezzz
sevgi canim uzulmedim yarin uzulurum heraldeeylulde yine ovi testi yapayim bakayim yarida biraktigim ilacimi iciyim belki eylul topikinen adim silinmez hamissss olarak kalir
Allah yar ve yardimcin olsun canim. esin neden 3sene dolsun diyorki doktorlar bile 1yil dolduktan sonra tedavilere baslatiyor.
bende ilk hamileligimde hemen hamile kaldim 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum. sonra 1yil ara verdim okul nedeniyle. tekrar calismalara basladim 1,5yil olmustu ve doktor bir sorun yok sirf troit yavas calisiyormus oda gebeligi zorlastiriyormus. doktor degistirdim tam 4tane ve kendim istedim labaroskopi ve histeroskopi olmayi yapti ve yapisiklik varmis tek tarafta sanirim kürtaj olurken oldu ve endometriozis varmis onuda temizlemisler yani cikolata kisti oda gebelige engel.
yani anlayacagin 2 doktor bi sorun yok derken diger doktorlar sorun oldugunu cikartiyor ve tedavim basladi.
bide ariyetten benim akintim asitliymis oda spermleri öldürüyormus malesef o yüzden asilama oluyorum direk adrese teslim olmasada cevresine teslim ediliyor spermcikler
aa bak bide esimin spermi yavasmis ne cok sorun varmis yahu yazinca fark ettim cok uzun oldu
helel et hakkini
evet mobil biraz yorucu olur benimde net olmayinca mecbur mobdan giririm burnumdan gelir
hadi canim senin guzel haberini dort gozle bekleyenlerdenim dualarimiz seninle bebegin gelmistdir insallah
canim yalnis anlam lutfen sen uzulmeyesin diye oyle soyledimaman aman aglama sakin tamam baska biseyden bahsedelimburda ne konusulursa baska artik
aa bak aklima ne geldi beraber yapalim ov testlerimizi tamammi. bide ben yine sogan suyu icecem bi arkadas sut buhari yap demisti onun tavsiyesi üzerine onuda yapip dogru asilamaya. pztsi doktordayim gelismeleri bir bir anlatalimmi heyecan yapalim biraz ya heyecansiz olmuyor sanki
ayyyyyyyyyyyyyyyyy insallah BEKLE BENI EYLUL GELIYORUMOyy canim kiyamam ya sen gel hele ben senin adini göbüşcüklü bebişcikli kafalarla suslicem eylulde birlikte hamiş olcaz inşallah. Kiz bu aksamda azeri dugunune gittim seni anmistim:)
Helal olsun canim ne demek sende et..daha cerrahi islem icin erken oldugunu dusunuyo..kendisi proxeed diye bir vitamin kullaniyor 3 ay daha kullancak o bitsin diyo.ondada sayi ve hiz sorunu var..benim sorun ilacla halloluyo ama onunki olmuyo malesefsende cok sey yasamissin cok cok gecmis olsun..yakin zamanda sifa bulur mujdeyi alirsin insallah.ama en azindan gebe kalabildigini biliyorsun.ben hic yasayamadi daha
canim yalnis anlam lutfen sen uzulmeyesin diye oyle soyledim
evet yapalim valla benim evde 3 tane ovim var adet bitsin 5 tanede alirim heralde "kocisimin paralari cope gidiyo" her ovi testini gebelik testini elime aldigimda hemen gelir aklimaben biraz parayi yondemsizz harcarim da nevarsa ne hosuma gidiyorsa hemen alirim esim kizar bana sen paranin kadrini bilmezmisin diye bebegim olunca basina neler geleceginden haabersiz qaribim hergun cocuga bunu alalim cocuga onu alalim deyip dururum heralde sen gelismeleri yaz mutlaka asilama heyacanli zaten ben buralarda bilmiyorum onu yapiyorlarmi yoksa hemen gidib yaptirirdim
ayyyyyyyyyyyyyyyyy insallah BEKLE BENI EYLUL GELIYORUM
ulemmmmmmi canim ne guzel peki dugunun menusudemi azeri menusuydu ay keskem orda olsaydim bir lezdinka oynardim esimle ayy costum yaaabende dugune gitmek istiyorum evlendikden buyana 1 kere olsun gitmedim malum rusyadayim o yuzden
ayyyyyyyyyyyyyyyyy insallah BEKLE BENI EYLUL GELIYORUM
ulemmmmmmi canim ne guzel peki dugunun menusudemi azeri menusuydu ay keskem orda olsaydim bir lezdinka oynardim esimle ayy costum yaaabende dugune gitmek istiyorum evlendikden buyana 1 kere olsun gitmedim malum rusyadayim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?