- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
sanada gecmis olsun canim Insaallah Rabbim emeginizin karsiligini verir yakinda.
kürlerden denedinizmi keciboynuzu kürü veya pekmezi falan. onun cok faydasi varmis sayi icin iyi geliyormus.
herseyin caresi var canim bizimkide zahmetli olacak biraz iste ama ne diyoruz zahmette rahmet var degilmi
Yok canım benim İzmir'deyim ben. Gökalp Tokaç gitmek istediğim doktorun adı.
merhaba canım ılk yazıını görünce anladım ızmırde olduğunu =) bende ızmırdeyım çünkü . randevusuda tek uzun olan dr ızmırde gökalp tokaçtır heralde tahmın ettım Gökalp hocaya gıdecegını=) bende ona gidiyorum 2011 den berı ılk doğumumu onda yaptım ıkıncıyı ıstıyorum tedavı oluyorum pko olduğu ıcın 24ündede benım randevum var. memnun kalacağına emınım
hamile olduğumu hiiç samıyorum ama adet niye gecikti,ben ankara dışında oturuyorum çalışan biriyim kontrol günlerim ayarlamakta sıkıntı oluyo o yüzdden belkii
canımmmmmmm allah sagsalim kucagina almayı nasip etsin inşallah hic korkma degerin yükselir mis gibi hamissin sen
canım bende hem ates hem ovu testi yöntemlerini kullanıyorum cute yazmis sana ates ölçme topigine gel
hamilesin canim tebrik ederim 2 gune kat kat katlanir deyerin insallah
Tebrikler canım.. umarım daha da güzel haberlerin verirsin bize...
Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız. İnşallah bir hayal kırıklığı yaşamam. Bu sabah yine gebelik testi yaptım. Yarın yine doktora gidicem inşallah bir sorun olmazda hamileliğimi ilan ederim kimseye söyleyemedim dahaİsteyen herkese nasip olsun sağlıklı bir bebek inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız. İnşallah bir hayal kırıklığı yaşamam. Bu sabah yine gebelik testi yaptım. Yarın yine doktora gidicem inşallah bir sorun olmazda hamileliğimi ilan ederim kimseye söyleyemedim dahaİsteyen herkese nasip olsun sağlıklı bir bebek inşallah
Canım ini ferah tut :)) çok güzel bir haber bu :))
Bu arada kızlar akşam bir tanıdıkla sohbet ettik onun arkadaşının adeti 15 gün geçmiş kız test yapmış pozitif doktora gidiyor veeeeeeee 3.5 aylık hamile 3 ay düzenli adet görmüş düşünebiliyormusunuz... Bebek hareket ediyormuş... Ve kız altın tasarımı ile ilgili çalışıyor bütün gün civa ve ağır metallerle çalışıyor hiç yan etkisi olmamış testleri de temiz ve hiç bir belirti yaşamamış çok uyuma dışında :)) Allah hepimize nasip etsin inşallah...
selma kızlar
ağustos ayına çok ümit bağlayanlartdan biri de bendim.
ama olmadı.adetin eli kulağında bikaç saate başlar.bat bugün dü çünkü.
Allah büyüktür elbet.En hayırlısını versin bizlere.
ancak bu hayal kırıklığı ile başetmek zor gerçekten.
adetten 3-4 gün önce öylesine test yapmıştım.bu laboquick marka testler bekleyince silik pozitif veriyor.daha önce de mart ayında olmuştu.özellikle bekletmiyorum ama kalıyo ya bi kenarda sabah bakınca görüyorum silik çizgileri.ama kesinlikle bi anlamı yok.
neyse işte dediğim gibi bu ay olur diye çok ümitlenmiştim.şimdi kolum kanadım kırıldı gibi.karnım belim çok ağrıyor zaten(
inşallah aranızda güzel haber verecekler olacaktır daha:))ağustosun sonuna kadar çok var.
canım dostineks kaç tane kullandın normalde prl yi hemen baskılayan bir ilaçtır ilaç kullanmana rağmen çıkmışsa belki de hamişsindirMerhaba kizlar tekrardan dun yazmistim bi ara..hamis arkadasimizi tebrik ederim darisi basimiza :) canim dun bahsetmistim hatirlarsan tsh ve prl yuksek kan verdim diye.sonucu aldim tsh dusmus prl 37 kusur cikti gecen ay 45 di.bu degerle gebelik olmazmi olsada riskli mi olur ?adet olursam 3.gun gitcem banada dostinex vercekmis. Dr yumurtlamissin prl de yuksek gebe olabilirsin dedi.pof umutlanmak istemiyorum.butun adet belirtilerim var.bu arada listede bat 15 ags gorunuyo ama 31 cektigini unutmusum bat bugun :) henuz olmadim ama yarin kesin olurum.simdiden olmazsam test yaparim pozitif cikarsa sunu bunu yaparim diyorum kendi kendime..hayirlisi hakkimizda..
canım dostineks kaç tane kullandın normalde prl yi hemen baskılayan bir ilaçtır ilaç kullanmana rağmen çıkmışsa belki de hamişsindir
dostineks kullanırken gebe kalmamaya dikkat edin diyorlar bazı doktorlar zaten ğrolaktin yüksekken gebe kalınmaz diye uyarmıyor ama dikkat et düşüğe neden olabiliyormuş olmadı kan testi yaptır
:44:
Canim ben tsh icin ilac kullandim.dr tsh duserse prl de duser demisti.tsh dustu ama prl dusmemis.ben daha dostinex kullanmadim bu ayki adetimde 3.gun bakcak ona gore vercek.idrarda silik cizgi gorsem hemen gitcem kan testine ama yok iste yeni yaptim koca bir negatif1 gun geciktim bu arada.
esecim galiba senınle aynı gün evlenmişizz :))
canım demekki pek etkisi olmamış tabi doktor daha iyi bilir....ama prl yüksekliği gebeliğe engel oluyor hatta adeti falan geciktiriyor haberin olsun, doktora bii git bakalım dost.. versin kullan hemen düşer ama kullanırken korunmayı unutma riske atma bence bir sonraki ay hemen hamile kalabilirsin yani ben en azından kendim için de öyle umuyorum değerin çok yüksek değilmiş benimde 48 çıkmıştı 2 hafta kullandım 4 doz halinde devlette test yaptırdığım için kabul etmedi sistem yeni testi o yüzden durumum ne öğrenemedim
canım üzülme sevin bence bak erken olmuş çalışmalara daha erken başlayacaksın demektiryok yusracim dunki lekeydi bugunki adete benziyo zaten agrisida geldi kendisiyle birlikte koca neqatifff bosuna diyilmis demekki
merhaba kızlar,
ben yine kırmızı kartı gördüm oyundan atıldım.şimdi sadece eşimle konuşucam doktora gitmesini rica edicemm eger bi problem yoksa artık bu defteri kapatıcam çünkü bıktım her ay umutla beklemekten.vazgeçmiş durumdayım.allah hepinize sağlıklı sıhhatli guzel dogumlar nasip etsin..güzel haberler almayı nasip etsin...öpüyorum
merhaba kızlar,
ben yine kırmızı kartı gördüm oyundan atıldım.şimdi sadece eşimle konuşucam doktora gitmesini rica edicemm eger bi problem yoksa artık bu defteri kapatıcam çünkü bıktım her ay umutla beklemekten.vazgeçmiş durumdayım.allah hepinize sağlıklı sıhhatli guzel dogumlar nasip etsin..güzel haberler almayı nasip etsin...öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?