Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

canım ne zamandır deniyorsun ki

canım geçen sene ağustosta bıraktım ilacı ama o zaman adet duzensizliğim vardı aynı zamanda eşimle problemerımız vardı 3-4 ay bi çalışma olmadı kesınlıkle,sonra adet duzenszliğim devam ettiği için doktora gıttım pcolu oldugumu ogrendım şubat ayında klomen verdi bu 6. ayımdı yumurtlayarak denediğim ama ben ağustostan beri 1 sene oldu dıyorum hangisini saymalıyım bilmiyorum

canım oluruna bıraktım sadece, artık yumurtlama gunuymuş,14.günmüş,18.günmüş takp etmicem, kısmetımde varsa olur asla sitem ya da isyan etmedim sadece ruhen yoruldum vazgeçmek istiyorum bilemiyorum işte

aaa yapma böyle defteri kapatcam falan kafaya takma o zaman kendiliğinden olur o kadar çok örnek var ki....içini ferah tut vardır Allahın bir bildiği

Caniiiim biliyorum o duygulari her adet zamani boyle diyorum yumurtlama tarihini unutsam bile bat yaklasinca acabalari atamiyorum kafamdan.. senin yine az olmus.biz evlendigimizden beri istiyoruz 2 seneyi gecti yani..aslinda insallah dedigin gibi yapmayi basarabilirsin oluruna birakmayi yani..burda hep okuyoruz bebek fikrini unutunca hamile kaldim diye yazanlari..ben 2 senedir basaramadim bu fikri atmayi ama umarim sen yapalirsin tatlim..

kızlar ben 2 yıllık evliyim ve bir yıldır da bebiş istiyoruz ama hala olmadı,doktora eşimde bende gittik bir problem olmadığını söylediler,bu bir yıl içerisinde sadece kimyasal gebelik yaşadım bir kere, önce muşta yaşıyorduk eşimin iş nedeniyle şimdi tayini çıktı istanbul bagcılara taşındık acaba benim gibi bir yıl deneyip te olmayan var mı bebişi,içinizden istanbul da bu konuda bana yardımcı olacak bildiğiniz iyi bir doktor bileniniz var mı? yabancı olduğumuzdan bur da bilmiyoruz varsa bana yardımedermisiniz lütfennnnn.....

Merhaba canim bende 2 yillik evliyim..ama bir farkimiz var biz hic korunmadik ve hic gebelik olusmadi..istanbulda yasamiyorum o yuzden dr konusunda yardimci olamayacagim malesef..

Son düzenleme:
aaa yapma böyle defteri kapatcam falan kafaya takma o zaman kendiliğinden olur o kadar çok örnek var ki....içini ferah tut vardır Allahın bir bildiği

doğru biran önce spora başlayıp kendime meşgale bulmalıyım o zaman düşünecek zamanım kalmaz,kısmet işte bu gibi şeyler,saol tatlım

canım sende veya eşinde bi problem varmı? bende pcos var ama gebeliğe engel bi durum degıl eşimde varmı bılemıyorum eşimi doktora gitmesi için rica edicem eğer onda bi problem yoksa akışına bırakmayı planlıyorum, bu işe karar verince zaman nasıl gecıyo anlamadımki 1 sene nasıl gectı anlamadım 4 yıllık evlıyım 3 yıl çocuk lafını duyunca tuglerı dıken dıken ıstemeyen ben şimdi olsun dıye istoyorum , belki bana küstü de gelmiyo ne bilim allah biliyo en dogru zamanı

canım ben doktora gittim problem olmadığını söyledi bazı testler yaptı bişey yok dedi alttan dahi baktı,başka doktor ultrasyondan baktı bişey yok dedi,pco olduğunu nasıl anlıyor ki doktor? eşimde gitti canım doktora ondada bir problem yok dedi doktorlar....

Merhaba canim bende 2 yillik evliyim..ama bir farkimiz var biz hic korunmadik ve hic gebelik olusmadi..istanbulda yasamiyorum o yuzden dr konusunda yardimci olamayacagim malese
f..

canım merhaba ben beylikdüzü tarafında oturuyorum sana biraz uzak ama düşünürsen kendi doktorumu tavsiye ederim... acıbadem beylükdüzü aylin tatlıadım birde burda medicana avcılar diye bir hastane var orda onu bey var kuzenim gidiyor.. çok memnun.. sizin oralarda bildiğim hastane yok doktor da yok

sagol canım senin olmadığı içinmi gittin peki doktora? nasıl bir tedavi uyguluyor aşılama yapan arkadaşlar var,klomen kullananlar var....

Kizlar benim bat 20-23 arasiydi.urolojiye gidecektim yanma sikayetiyle.ondan once bir kadin doguma gideyim dedim kan testi yaptılar
Degerim 5.60 cikti.dr film cektirme olma ihtimali var dedi.adetime daha en erken bir hafta var.normalde 0 cikmasi gerekirmis haftaya testi tekrarla dedi.bu ay pekte umutlu degildim.ama simdi heyecan yaptım. Calismalarimizda bayramda son bulmustu.bilmiyorum ya dua edin kizlar cok heyecan yaptim.netten de baktim 3 haftalikken Deger 5-50 arasiymis.bu arada dr kasık sancim hic kesilmedi siksyetiyle gittim.yumurtlama gununden beri kasil sancim var bavagima vuruyor du.iste boyle paylasmak istedim.

Oyle deme canim zamanini bekliyodur bebis niye kussun annesine :) benim esim varikosel ameliyati oldu gecen sene..halada sayi ve hiz problemi var vitamin kullaniyor..bendede tsh ( tiroid hormonu) ve prolaktin ( sut hormonu ) yuksek..bu ayki kontrolumde tsh dusmus ama prl dusmemis oda gebelige engelmis.. dr adet olunca 3.gun gel tekrar bakip onada ilac vercem dedi..oyle iste canim..benimki ilacla hallolabiliyor ama esimin oyle degil malesef erkegin tedavisi inan daha zor..

sagol canım senin olmadığı içinmi gittin peki doktora? nasıl bir tedavi uyguluyor aşılama yapan arkadaşlar var,klomen kullananlar var....

canım ben daha 3 aydır korunmuyorum iki aydırda yumurtlama zamanlarına dikkat ediyoruz. muayenemde rahim içinde polip olduğu ortaya çıktı ben pazartesi günü hsg çekileceğim poliplerin yeri belirlenip ona göre eğer gerek varsa histeroskopi yapılacak, gerek yoksa denemeye devam :)) yani daha bir tedavi uygulanmasına gerek yok dedi... 5 yıllık evliyim bizde 5 yıldır korunuyoruz ama keşke bu kadar beklemeseydik bende sürekli bunu söylüyorum... kısmet gerçi herşey ama hemen olacak sanıyorsun

sagol canım biz bir yıl korunduk keşkede hiç korunmasaydık ama kısmet işte sen doktora gittin mi peki?

Gitmezmiyiz canimm..esimde bende defalarca kac dr ye gittik hemde..sorunlari bir onceki.msjda yazdim canim mobilden baglaniyorum sıkıntılı biraz yanlis anlama sakin :) dr den baska otlar copler kurler neler neler denedik ama olmadi iste..insallah en yakin zamanda bizimde ve isteyen hakeden herkesinde yuzu guler..insallaaahhhh..:)

canım adet düzensizliği, sivilcelenme, tüğlenme,kilo alımı gibi belirtileri var zaten bende sadece sivilce ve adet duzensiliği vardı, doktor alttan muayne edilince görünüyo zaten sıra sıra inci gibi dizli yumurtalıkalrda kendın bıle görebiliyosn doktor problem olamdıgını soyledıyse ve doktoruna guvenıyosan sadece beklemek kalıyo doğru zamanı hayatım, şimdi benimde eşim giderse doktora ve bilirsemki onda problem yok doğru zamanı beklemeye başlicam o kadar...

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
handrake_____________16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
Nurmur87___________17 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos

Son düzenleme:

kuzu inş hamişsindir testi tekrar edince haber ver

sewwgii beni de eklemissin teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…