Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Canim hadi gözün aydin demek icin erkenmi bilmiyorum ama en azindan umutlanmak icin bi sebebin simdi sira değerinin yükselmesini beklemek inşallah oda olacak cok sevindim ya

Kızlar bana yardııım. kahverengi lekelerimden bahsetmiştim dün. bugün kopkuyu iki kırmızı damla geldi. kasık ağrım da var ama regli gibi değil. üfff panik oldum yaa. :18: :18:

Son düzenleme:

gerçekten sasırdım bende hıc aklıma gelmezdı böle biseyle karsılascagım =) ama bende yardım edecegım bırını bulduğum ıcın ayrıca mutluyum

bende kötü birsey duymadım canım kendı takıplerımdede sıkıntım yoktu eger yoğun degılse yorulmamışsa aheste aheste ılgılenıo senınle ama yoğun ve yorgunsa cabuk cabuk gecıstırebılıo öle oluncada aklında bır soru varsa soracağın unutabılıosun maalesef.genelde zaten kendı sana olması gereken normal seyırde olan bütün ayrıntıları anlatır ve sende odadan çıkarken dersın ohh be rahatladım =) Gökalp hocanın en sevdıgım tarafı sen ultrason masasından kalkarken elınden tutarak senı kaldrmaya yardımcı olması ki bazı zaman benım karnımı bıle severdı bu cok ii gelırdı ınan ınsan güvenıo böle olunca.

buarada son zamanda duyduğum bişeyı anlatayım bır arkadaşımın arkadaşı 1 ay önce falan doğum yapmış kızda kan düşüklüğü varms ve Gökalp hoca bu durumu atlamış sanırım acil doğumda başka dr gırdıgınden o anlamış durumu kızın kan degerı hamıleyken 8 miş ve doğum sırasında 7 ye düşmüş baya tehlıkelı bır durum atlamış buna cok sasırdım ınanasım gelmedı ben çünkü cok memnunum ayrıca dogumumdada cok memundum foto falan cekılıo albüm cd olarak verılıo bunu bılıosundr . ve cok bambaşka bır duygu ınan anestezı uzmanları falan süper benım basımda ufak tefek genç bır bayan vardı süreklı benle konuşan ben onu bana allah tarafından gönderılmıs bır melek sandım yemın ederım okadar iidiki anlatamam. odaya cıktıgımda hemsırelerın ılgısızlıgı bıraz oldu oda kanamam ıcın arama koydukları sargı bezını gelıp çıkarmadıkları ıcındı onun dışında emzirmene falan yardımcı oluolar. hastaneden çıkana kadar başka bır sorunum olmadı canım umarım anlattıklarım sana yol gösterıcı olmustr dahada sormak ıstedıgın varsa her sekılde konusurz =) memnun oldum tanıstıgıma

canım ya inşallah yükselir değerin... merakla bekleyelimmmmm

canim belki sen bilirsin hurma okutuyorlar sizin oralarda okundukdan sonra hurmani neyapiyorlar bir bilgin varmi?
canım üzülme sevin bence bak erken olmuş çalışmalara daha erken başlayacaksın demektir
evet erken basliyimki erken gelsin dimi bebegimiz

caim uzulme herseyde bir hayir vardir bu sefer olucak bak gor cok bekletmiyecek bebegin seni
bende tam evlendikden buyana istiyorum ama bir kere olsun gebelik gecirmedim doktorlarda hersey yolunda diyorlar problem yok hic birinizde diyorlar
hadi hayirlisi canim degerin kat kat katlansin hamileyimmmmm diye yaz bize
Kızlar bana yardııım. kahverengi lekelerimden bahsetmiştim dün. bugün kopkuyu iki kırmızı damla geldi. kasık ağrım da var ama regli gibi değil. üfff panik oldum yaa. :18: :18:
1-2 gun sonra test yap doktora git derim insallah guzel haberin saklanmisdir orda

canım ben seni şimdiden tebrik etmek istiyorum:) ben meraklıyım bayagı ilk bebegimde bata 5 gün kala beta hcg 11 di... senin bi hafta varsa o 5 iki gün sonra 10 küsüre çıkar :) benim bebişim benimle kalmadı kaybettim ama inşallah sen saglıkla kucagına alırsın

Hayıııırrrrr. Vazgeçmek yok. sadece meşgale bulalım bak nasıl düzelcek her şey. Kurslar başlıyo eylülde ekimde spor her zaman var zaten. Biz sadece bunu düşünüp buna göre yemek yiyip buna göre iş yaptığımız için zorlanıyoruz. Annemin bana hamile kalmadan önce ovülasyon zamanını duydugunu sanmıyorum. Dün de konuştuk d. kontrol hapları vs. vs. bozuyo dengemizi. Vücudumuza ondan aldıklarımızı tamamlaması için vermeliyiz. Sakiiiin, hadi bakalım atlat bu regl sendromunu toparlan gel canım.

kargulu canım inşallah hamissindir senle batlarimiz ayni ama yazinda sunu gördüm ovu testi sana ayin 2 si 3ü pik yapmış buna gore en gec 5inde yumurtlamis olmalisin o zaman da batin 19una denk gelir bence 19unda tekrar test yap

yok yusracim dunki lekeydi bugunki adete benziyo zaten agrisida geldi kendisiyle birlikte koca neqatifff bosuna diyilmis demekki

hayırlısı olsun bebeğim güzel haberler alalım inşallah. bugün forma girmeyeyim aklıma gelmesin diye ama ama bizim kızlar ne yapıyo acaba diye giriyorum. bide bugün 2 kişi iş yerinde sende bebiş yok mu ne bekliyosun dedi sadece bilmemm dedim ya böyle soruncada kötü oluyor yaaa

kargulu canım inşallah hamissindir senle batlarimiz ayni ama yazinda sunu gördüm ovu testi sana ayin 2 si 3ü pik yapmış buna gore en gec 5inde yumurtlamis olmalisin o zaman da batin 19una denk gelir bence 19unda tekrar test yap
lingen canim gunler kalmis vaktinize insallah hamilesinizdir ikinizde
uzulme canim benimde amca kizi demin net yolu ile sordu bende cevap verirken cok uzuldum tamda adet gunumde bu sorularin gelmesi uzuyor beni ama sen hamile ola bilirsin belirtilerin vardi olucaksin insallah o zaman soranlara hamileyim ben dersin insallah

inşallah bitanem ya bi yanım al bi test yap diyo ne bilem karmakarışık oldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…