Kizlar benim bat 20-23 arasiydi.urolojiye gidecektim yanma sikayetiyle.ondan once bir kadin doguma gideyim dedim kan testi yaptılar
Degerim 5.60 cikti.dr film cektirme olma ihtimali var dedi.adetime daha en erken bir hafta var.normalde 0 cikmasi gerekirmis haftaya testi tekrarla dedi.bu ay pekte umutlu degildim.ama simdi heyecan yaptım. Calismalarimizda bayramda son bulmustu.bilmiyorum ya dua edin kizlar cok heyecan yaptim.netten de baktim 3 haftalikken Deger 5-50 arasiymis.bu arada dr kasık sancim hic kesilmedi siksyetiyle gittim.yumurtlama gununden beri kasil sancim var bavagima vuruyor du.iste boyle paylasmak istedim.
sewwgii beni de eklemissin teşekkürler :))
Kizlar benim bat 20-23 arasiydi.urolojiye gidecektim yanma sikayetiyle.ondan once bir kadin doguma gideyim dedim kan testi yaptılar
Degerim 5.60 cikti.dr film cektirme olma ihtimali var dedi.adetime daha en erken bir hafta var.normalde 0 cikmasi gerekirmis haftaya testi tekrarla dedi.bu ay pekte umutlu degildim.ama simdi heyecan yaptım. Calismalarimizda bayramda son bulmustu.bilmiyorum ya dua edin kizlar cok heyecan yaptim.netten de baktim 3 haftalikken Deger 5-50 arasiymis.bu arada dr kasık sancim hic kesilmedi siksyetiyle gittim.yumurtlama gununden beri kasil sancim var bavagima vuruyor du.iste boyle paylasmak istedim.[/QUOTE
bugün ne güzel bi gün ardı ardına bebiş haberleri.. senin sat tarihi ne zamandı. benim sat 28 temmuz bat 21- 22 agustos gibi bekliyorum. 7 agustos geceside yumurtlama oldu sanırım. acaba bende kan testi yaptırsam mı ki
Ben sat 23 temmuzfu 29-30 gunde bir oluyorum.ben ovilasyon testinde ayin 2 ve 3. Gunu 2 cift cizgi yakaladim ama belli degil iste bekleyeceğim. Bence sende bi yaptir yada haftaya pzt sali yatir kedin olur.bakalım ne cikacak.hanerlesiriz))
Degerim 5.60 cikti.dr film cektirme olma ihtimali var dedi.adetime daha en erken bir hafta var.normalde 0 cikmasi gerekirmis haftaya testi tekrarla dedi.bu ay pekte umutlu degildim.ama simdi heyecan yaptım. Calismalarimizda bayramda son bulmustu.bilmiyorum ya dua edin kizlar cok heyecan yaptim.netten de baktim 3 haftalikken Deger 5-50 arasiymis.bu arada dr kasık sancim hic kesilmedi siksyetiyle gittim.yumurtlama gununden beri kasil sancim var bavagima vuruyor du.iste boyle paylasmak istedim.[/QUOTE
bugün ne güzel bi gün ardı ardına bebiş haberleri.. senin sat tarihi ne zamandı. benim sat 28 temmuz bat 21- 22 agustos gibi bekliyorum. 7 agustos geceside yumurtlama oldu sanırım. acaba bende kan testi yaptırsam mı ki
kuzu inş hamişsindir testi tekrar edince haber ver
Vermemmi ilk size söyleyeceğim. Burdan cok sey ogrendik.bu arada dr bi de takvim vermisti testen once aynen yaziyorum adet baslangicindan 10. Gune kadar serbest 10-13 ara verilecek dinlenecek esler..14-16-18.gunler iliski.adet donemi 29 gun olanlar icinmis.eger bu uygulamaya ragmen olmazsa 6 ay sonra goruselim dedi.(umarim bebis kontrolunde gorusuruz de) sonra benim aklima uroloji randevum geldi oyle test yapildi.sonuca gorede iptal et yada haftaya ertele dedi bakalim insallah değer artar.insallahhh hepimiz bebislere kavusuruzzz
ayyyy ne guzel oldu buu! cok sevindim canim benim en azindan hocayla ilgili merak ettiklerimi sorarim sana.ben hic kotu diyeni duymadim daha.sadece cok yogun oldugundan ilgilenemiyo diyolar.peki bu ilgisizlik ne oranda?sen ilk dogumunda memnun kaldin mi canim?
Canim hadi gözün aydin demek icin erkenmi bilmiyorum ama en azindan umutlanmak icin bi sebebin simdi sira değerinin yükselmesini beklemek inşallah oda olacak cok sevindim ya
evet canım aynı anda da hamile kalırız inşallah :)
Degerim 5.60 cikti.dr film cektirme olma ihtimali var dedi.adetime daha en erken bir hafta var.normalde 0 cikmasi gerekirmis haftaya testi tekrarla dedi.bu ay pekte umutlu degildim.ama simdi heyecan yaptım. Calismalarimizda bayramda son bulmustu.bilmiyorum ya dua edin kizlar cok heyecan yaptim.netten de baktim 3 haftalikken Deger 5-50 arasiymis.bu arada dr kasık sancim hic kesilmedi siksyetiyle gittim.yumurtlama gununden beri kasil sancim var bavagima vuruyor du.iste boyle paylasmak istedim.
canim belki sen bilirsin hurma okutuyorlar sizin oralarda okundukdan sonra hurmani neyapiyorlar bir bilgin varmi?Tesekkur ederim canim.denemez miyizzz keciboynuzu kuru pekmezi kendisi.caksir suyu caksir koku tozu macunu.bende sogan suyu incir havuc kuru maydanoz buhari neler neler :) bu ay meryem suresine basladim bugun 20.si bitti.kaldi 21 tane.bide 1 haftada 41 fetih suresi okudum.simdi tekrar okuyorum gunde 1 defa hemen meryem suresinin ardindan.oda 13 oldu daha.onuda 41 e tamamliycam..olee iste Rabbim kapisindan bos cevirmez insallah kimseyi.Amin.
evet erken basliyimki erken gelsin dimi bebegimizcanım üzülme sevin bence bak erken olmuş çalışmalara daha erken başlayacaksın demektir
caim uzulme herseyde bir hayir vardir bu sefer olucak bak gor cok bekletmiyecek bebegin senicanım geçen sene ağustosta bıraktım ilacı ama o zaman adet duzensizliğim vardı aynı zamanda eşimle problemerımız vardı 3-4 ay bi çalışma olmadı kesınlıkle,sonra adet duzenszliğim devam ettiği için doktora gıttım pcolu oldugumu ogrendım şubat ayında klomen verdi bu 6. ayımdı yumurtlayarak denediğim ama ben ağustostan beri 1 sene oldu dıyorum hangisini saymalıyım bilmiyorum
canım oluruna bıraktım sadece, artık yumurtlama gunuymuş,14.günmüş,18.günmüş takp etmicem, kısmetımde varsa olur asla sitem ya da isyan etmedim sadece ruhen yoruldum vazgeçmek istiyorum bilemiyorum işte
bende tam evlendikden buyana istiyorum ama bir kere olsun gebelik gecirmedim doktorlarda hersey yolunda diyorlar problem yok hic birinizde diyorlarkızlar ben 2 yıllık evliyim ve bir yıldır da bebiş istiyoruz ama hala olmadı,doktora eşimde bende gittik bir problem olmadığını söylediler,bu bir yıl içerisinde sadece kimyasal gebelik yaşadım bir kere, önce muşta yaşıyorduk eşimin iş nedeniyle şimdi tayini çıktı istanbul bagcılara taşındık acaba benim gibi bir yıl deneyip te olmayan var mı bebişi,içinizden istanbul da bu konuda bana yardımcı olacak bildiğiniz iyi bir doktor bileniniz var mı? yabancı olduğumuzdan bur da bilmiyoruz varsa bana yardımedermisiniz lütfennnnn.....
hadi hayirlisi canim degerin kat kat katlansin hamileyimmmmm diye yaz bizeKizlar benim bat 20-23 arasiydi.urolojiye gidecektim yanma sikayetiyle.ondan once bir kadin doguma gideyim dedim kan testi yaptılar
1-2 gun sonra test yap doktora git derim insallah guzel haberin saklanmisdir ordaKızlar bana yardııım. kahverengi lekelerimden bahsetmiştim dün. bugün kopkuyu iki kırmızı damla geldi. kasık ağrım da var ama regli gibi değil. üfffpanik oldum yaa. :18: :18:
merhaba kızlar,
ben yine kırmızı kartı gördüm oyundan atıldım.şimdi sadece eşimle konuşucam doktora gitmesini rica edicemm eger bi problem yoksa artık bu defteri kapatıcam çünkü bıktım her ay umutla beklemekten.vazgeçmiş durumdayım.allah hepinize sağlıklı sıhhatli guzel dogumlar nasip etsin..güzel haberler almayı nasip etsin...öpüyorum
1-2 gun sonra test yap doktora git derim insallah guzel haberin saklanmisdir orda
yok yusracim dunki lekeydi bugunki adete benziyo zaten agrisida geldi kendisiyle birlikte koca neqatifff bosuna diyilmis demekki
lingen canim gunler kalmis vaktinize insallah hamilesinizdir ikinizdekargulu canım inşallah hamissindir senle batlarimiz ayni ama yazinda sunu gördüm ovu testi sana ayin 2 si 3ü pik yapmış buna gore en gec 5inde yumurtlamis olmalisin o zaman da batin 19una denk gelir bence 19unda tekrar test yap
uzulme canim benimde amca kizi demin net yolu ile sordu bende cevap verirken cok uzuldum tamda adet gunumde bu sorularin gelmesi uzuyor beni ama sen hamile ola bilirsin belirtilerin vardi olucaksin insallah o zaman soranlara hamileyim ben dersin insallahhayırlısı olsun bebeğim güzel haberler alalım inşallah. bugün forma girmeyeyim aklıma gelmesin diye ama ama bizim kızlar ne yapıyo acaba diye giriyorum. bide bugün 2 kişi iş yerinde sende bebiş yok mu ne bekliyosun dedi sadece bilmemm dedim ya böyle soruncada kötü oluyor yaaa
canim belki sen bilirsin hurma okutuyorlar sizin oralarda okundukdan sonra hurmani neyapiyorlar bir bilgin varmi?
Hic bilgim yok canim benim..bu arada solemistim adet oluyorum lekelenmem basladi ;,,(
canim belki sen bilirsin hurma okutuyorlar sizin oralarda okundukdan sonra hurmani neyapiyorlar bir bilgin varmi?
Hic bilgim yok canim benim..bu arada solemistim adet oluyorum lekelenmem basladi ;,,(
canlar üzülmeyinbenimde adetin 4. günü beraber bekleyeceğiz yumurtalam dönemini :)
lingen canim gunler kalmis vaktinize insallah hamilesinizdir ikinizde
uzulme canim benimde amca kizi demin net yolu ile sordu bende cevap verirken cok uzuldum tamda adet gunumde bu sorularin gelmesi uzuyor beni ama sen hamile ola bilirsin belirtilerin vardi olucaksin insallah o zaman soranlara hamileyim ben dersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?