Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ah be sercem daha 8 gün var zor bekliyorum valla

Kizlar merhaba ... bende bu ay hamilelik haberi almayi bekleyerdenim... bu ay gercektwn cok istiyordum ve ilk defa ates olcme yontemini denedim..16 temmuz (bat ) gunumden baslayarak olctum 36.0 lardan baslayarak 37.2 lere kadar derece yukselmesi yasadim...tansiyonum normalden biraz yuksektir genelde 13/10 gibi... bu aralar 10/6 larda dusuk cikiyordu genelde.... vede yumurtlama gunumden sonra baslayip halende devam eden gaz sancisi...bu belirtiler uzerine birkac gunde gecikince test yaptim ikinci cizgi biraz silikti... ates olcum bolumune koydum su an telden yazdigim icin foto atamiyorum.... kan tahlili yaptirdim yarin alacagin sonucumu.... sizce hamile olabilir miyim... kusura bakmayin ilk denem ve ilk gebelik olacak o nedenle oldukca merakliyim ....

Kızlar bana yardııım. kahverengi lekelerimden bahsetmiştim dün. bugün kopkuyu iki kırmızı damla geldi. kasık ağrım da var ama regli gibi değil. üfff panik oldum yaa. :18: :18:

telaşa gerek yokmuş. azıcık bekleyeymişim görecekmişim zaten. Umutlarım diğer aylara. Hayırlı zamanda versin Allah'ım. O en iyisini bilir.

eyerki atesin yuksekse tabi canim neden olmasin testinde de cikmis zaten cooooooooooooooook sukur yarin testinin cevabini ben biliyorum pozitif cikicaktir eminim.. bu arada sen 28 gun nen bir adet goruyorum yazmissin peki atesin nezan yukseldi ve nezaman iliski oldu yaza bilirmisin bana bende bu ay deneyim bakalim ilk kez insallah bende de tutar bende 28 gunde bir olurum bu ay biraz erken geldi 25 gunde geldi buarada hosgeldin bende azeriyim tanisdigimiza memnun oldum

serce bende memnun oldum canım bilgisayardan girdim sonuc remimide atıyorum....

Canım , benim sat 16 ağustos idi...ateşim 36.0 dan acılış yaptım.... 7 gun suruyor .... 7. gün sonrasında ise 36.3 lerdeydi 10. günlerimde 36.5.... 11. gun 36.1 i görünce birkaç gün sonra yumurtlayacağımı anladım o gün vede birer gün aralıklarda 3 kere calışmalar oldu...bu ayı öyle sonlandırdık.... acıkçası pek bir beklentimde yoktu....ilk gebeliğim olacak olursa inş. işte 13. 14. günlerden başlayarak 36.5 .... den 37.2 lere kadar yukseldi....
Normalde tansiyonumda sureklı yuksektir benim 13\ 10 gibi falandı fakat bu aralar 10\6 civarında düşüktü tansiyonum.... yumurtlama döneminden sonra asırı gaz başladı bende .... asıklardan karnıma doğru giden damarlar oldukça belirginleşti...gögüslerde hassasiyetlik o kadarda yok ama.... yüzüm oldukça parlamaya başladı son günlerde...(hoşuma gitmiyor değil ) işte bunlardı canım yasadıklarım yarın öğleden sonra alacağım sonuçları.... Rabbim hepimizin kucağini doldurmayı nasip eder inş. herşeyin hayırlısı bakalım.....

testin pozitif canim simdiden tebrik ederimmmmmmmmmmmmhamilesin bence
yani ates yukselincemi iliski olmali mesala benimde atesim 36.0 olur sonra artar yumurta gununde 1 iki kez cahilcesine olcmusdum yani 37.2 filan oluncami iliskiye girilmeli yoksa onan sonraki gunmu?:26:

ne bilim ben onu istemedim şimdide ben gelmek ıstemıyorum demiş olabilir yukarılardna biyerlerden canım keçiboynuzu kürü denedinizmi eşin için?

inşallah canım inşallah ne kadar bekletecekse razıyız yapacak bişey yok

telaşa gerek yokmuş. azıcık bekleyeymişim görecekmişim zaten. Umutlarım diğer aylara. Hayırlı zamanda versin Allah'ım. O en iyisini bilir.

hadi tut elimden sende eylülü bekleyelim beraber,ben atlattım durumu geldim senin dediğin gibi toparlandım azıcık işe verdim kendimi zaman geçti normal hayatıma devam ettim, birde varya ben haftanın 6 gunu çalışıyorum ona ragmen boşluk olamsın akşamlarıda spora gıdeyım dıyorum bu haftasonu araştırmasını yapıp yazılmayı düşünüyorum çünkü spor stresi azaltır etkili olacagını düşünüyorumi, sende üzülme emi var bizimde bi zamanımız o zamanı beklicez kaçış yok

canim kac aylik evlisn ilk denemenizmiydi bu?

canım ben ateşim 36.1 e düşünce 10. 11. gün gibi o zaman başladım... 13. ve 15. gün çalışma oldu o kadar....

bu arada 10 ay 1 haftalık evliyim... evet ilk çalışma sayılır... geçen ayda oldu ama ramazanlık diye pek umursamadım oruçlarımı aksatmamak için.... Herşeyin hayırlısı.... veee en önemli belirtimi unuttum.... UYKU UYKU UYKU...... normalde pek uykuyu seven biri değilimdir fakat dışarda bile uyuklayasım geliyor =)

Aslında kahverengi leke gördüğümden beri hazırlamışım kendimi sanırım. şimdi sadece ağrıyla boğuşuyom. Güzel olansa reglimin hap öncesi dönemime yaklaşmış olması. :)

anladim canim cok sagol hemileligine cok sevindim darisi bizlere

Tebrikleeer canım benim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

anladim canim cok sagol hemileligine cok sevindim darisi bizlere

eşimde endini öyle şartlandırdı hamileyim diye canım ama ben garanticiyimdir biraz.... tam anlamıyla keseyi görmeden hamile olduğumu düşünmeyeceğim sanırım.... çünkü bu sitede o kadar yazı okudum ki her an ne ile karşılaşacağını bilemiyor insan.... Rabbim verecekse sağlıklı ve hayırlı evlat versin erken geç hiç farketmez....O herşeyin iyisini bilir ..... Şükürler olsun

Kizlaaaarrr merhaba!

Sabahtan beri geçmişi okudum en başından beriii höhh yoruldum yaaahuuu

Beni ekler misiniz listeye bat 30 ağustos

İlk denememiz olacak bu ay. Hadi bakalım

benimde yarın adet olmam gerekıyo ama hala bı belırtı yok cok heycanlıyım dayanamayıp test yaptım ama negatıf ıns bu ay vardır cok yoruldm son 1 gun hamıle olan arkadaslarıda tebrık edıyorum saglıkla alsınlar evlatlarını kucaklarını ıns masaallah nazar degmesın :)

Canim hadi gözün aydin demek icin erkenmi bilmiyorum ama en azindan umutlanmak icin bi sebebin simdi sira değerinin yükselmesini beklemek inşallah oda olacak cok sevindim ya

Canim cok uzuldum.olmasada ne yspalim durmak yok yola devam...insallah sende en kisa zamanda bize mujde verirsin..

kargulu canım inşallah hamissindir senle batlarimiz ayni ama yazinda sunu gördüm ovu testi sana ayin 2 si 3ü pik yapmış buna gore en gec 5inde yumurtlamis olmalisin o zaman da batin 19una denk gelir bence 19unda tekrar test yap

Oylemi dersin bakalim evde test denerim kan vermem o gun..test stoklari var nasıl olsa :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…