Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Canım üzme kendini. Rabbim gönlüne göre versin inşallah!

Aslında kahverengi leke gördüğümden beri hazırlamışım kendimi sanırım. şimdi sadece ağrıyla boğuşuyom. Güzel olansa reglimin hap öncesi dönemime yaklaşmış olması. :)

evet insan oyle mutlu oluyo bende aynı durumdayım yine beklenen tarıhten 2 gun once geldi çok şükür gerçi şuan damla damla geliyo ama bir iki güne sökülr tam, herşey düzene girsin inşallah en doğru zamanda gelecek biizm nazlılar

kızlar benim yarın bat ve karnım bir ağrıyor ki sormayın kırmızı misafirim gelcek heralde

kizlar gecen gün karbonat ile testi soylemistim ya bata daha 5 gün.n var bari bunu yapayim dedim ve köprüdü ayyy dogru mudur acaba biliyorum çok aceleci davranıyorum ama ne heyecan yaptım ya gercekse diye yarın eczaneden test alayim insallah 2. cizgiyi gorurum hemen doktora kan vermeye giderim hayirlisi bakalim :O

Yaaa cok sacma bisi oldu. benim bat 13 agustos 5 agustosta 3 gun akintim pembe geldi. regl hala olmadim diye bu gun kan verdim 0.33 cikti. dr muaynede 2cm folikul var dedi anlamadim kist mi dedim degil dedi daha da bisi soylemedi. internetten baktim da folikul 2 cm oldugunda catlar diyo. dr akintin var ilac yazdim test negatif cikarsa kullan dedi sokturucu de verdi. ben napayim simdi gec mi yumurtluyorum acaba. pko var bide bende

canım bence bi kaç gün sonra tekrar test yap sonra kullan söktürücüyü
çünkü sonucun sıfır çıkmamışki belkide bişey vardır
ultrasonda baktımı bence folikül çatlamamış yumurtadır

Melegim internettede ole yaziyo zaten de ama folikul catlamazsa kist oluyomus. benim de habire kistim oluyo. bende catlama sorunu var galiba dr a dedim habire kist oluyo diye herkeste olur diyo.
Sonucta 5 in uzeri pozitif yani benim kisi ekstra negatif :)
Akintimda var acaba o folikul catlicak mi. dr akinti icin ilac yaziyorum diyo cok saskinim anlamadim bisi

bak ama hamilinde kan sonucu ilk baş 1 li bi rakam çıkmış negatif demişler

o zaman sen iyi bi dr git bence herkeste kist olmazki olsada adetle bir atılır bilmiyorum:26::26:

Selam kızlar bende yazz 24+4 dogum kontrol japi kullanıyorum birkac defa unutup ertesi gun aldigim oldu. 18vtemmuzda hasta oldum 8 gun surdu normalde boyle olmazdi birde miktari az rengi kahve idi bende dr gittim ultrason kan testi birsey yok dedi sonra 7 ağustosta kahverengi lekeler gelmeye basladi bayram tatili old icin gidemedim bu pazartesi gittim ultrason da bakti kist yok bebek gozukmez dedi adetin gecikirse gel bugun de adet gunum sabah siskinligim ve agrim vardi bir iki damla yine koyu kahverengi akintim oldu dun test yaptim negatif.. off kafam karmakarışık hamile kalmayi istiyorum ama eşim benim kadar istekli degil bende gurur yapıyorum. Bugün konusacagim ben gerçekten anne olmak istiyorum bu arada 24 yasindayim ve 11 aydir evliyim esim 30 yasinda artık fazla gecmeden bu müthiş duyguyu tadalim istiyorum

bunu bende mi yapsam acaba :) kociş günüm geçmeden test aldırmıyor. çok erken kan tahlılı yaptırdığımı gördü kızdı :)) eve gidince denesem mi diyorum.

canım yaz 24+4 yan etkisi gibi gözüküyor bunlar. bende kullanmıştım. 15 gün adetmi sürer, bitti diyorum kahverengi lekelenmeler yada ara ara pembe lekeler geliyordu. bi de ertesi gün haplarının yan etkiside bu şekilde hem adet gecıktırıolar hemde adet olmayacagın zamanlarda bile lekelenmeler yapıyor.

inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın

bak ama hamilinde kan sonucu ilk baş 1 li bi rakam çıkmış negatif demişler

o zaman sen iyi bi dr git bence herkeste kist olmazki olsada adetle bir atılır bilmiyorum:26::26:

Canim benimkileri de adetle atiyodum zaten. yarin bi ozele gideyim mi yoksa pazartesiye mi gitsem.

sen bilirsin canım ama bence pazartesi git detaylı bi inceleme yaptır..

Ultrasonla da bakti bisi yok dedi. zaten bu aydan sonra ben de cerrahpasaya gidecektim bir yil olacak. Ama korkuyorum rahim filmi cekerler diye. gitmeden once bi ozelde takip mi yaptirsam klomenli fln.
Pugf dengem sasti yaa.
Sen nasilsin melegim kendi derdime dustum halini hatrini bile sormadim

rahim filmi zor ama o kadar korkacak bişey yok...
iyiyim canım çok zor bu uğurda uğraşmak biz kaç yıl olmuş bekliyoruz daha yeni evliler hamile kalamadım diye kendilerini yiyip bitiriyolar bizim gibi kaç yıl bekleseler ne yaparlar bilmem
ama hiç istemem kimse bu yolda uğraşmasın

Saol cnm ertesi gun hapi icmedim dk hapindan 2 tane ictim 1 yildir kullaniyorum ilk defa olunca birden heyecan sardi işte esime zorlama ile hamile kalmak istemiyorum ne bileyim adet hali herhâlde duygularimda karmaşık. Bu karbonat testi nasil oluyor

Amin canim insallah herkes tez vakitte kavussun bebegine. etrafim hamile doldu artik hamile olmayan kalmadi:) 4 aylik evli gelin 3,5 aylik hamile :) rabbim hayirlisini versin eskisi gibi uzulmuyorum. Teslimiyetteyim dua ediyorum bol bol. ama yani yine de insaniz aklimdan da cikmiyo ne kadar ugrassamda.

Umarim Rabbim en kisa zammanda sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…