Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

hele benim evlendiğimden beri bi sınıf dolusu çocuk geldi dünyaya belkide daha fazla bu ay evleniyolar bidaha ki aya hamile duyunca çok üzülüyorum hamile haberi
sen ne yaptın çıktın mı evine:26:

hele benim evlendiğimden beri bi sınıf dolusu çocuk geldi dünyaya belkide daha fazla bu ay evleniyolar bidaha ki aya hamile duyunca çok üzülüyorum hamile haberi
sen ne yaptın çıktın mı evine:26:

Aynen canim ya benimle evlenenlerin cocugu okula baslicak artik:)
Napalim belkide bizim cocuklarimiz daha ozel olacak :)
Evet canim mayis sonu gibi gectik. Eksiklerim cok ama Seviyorum evimi yaa
Ama tam tadiyla keyfini cikaramiyorum annem kemoterapiye basladi git gel fln.

Hee bu arada benim gicik elti yola geldi. ozur diledi fln. ama ben hala samimiyetine inanmiyorum. mesafemi koruyacagim

sen eşinle konuş anlayışla karşılayacaktır artık anne olmak istediğini,, adetten dolayıda duygusal karmaşadasın biraz zaman geçsin bence öyle konuş canım valla ben de bılmıorum karbonat testını bu konularda yenıyım ama okuduklarımdan idrarına karbonat dökünce kabarıyormuş kabarırsa hamileymişsin falan filan :)) inanmam ama meraktan eve gidince yapacam

arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı... az önce birkaç damla çok açık pembe renkli kanamam oldu .... testim pozitifti 2. cizgi silik.. yarın kan tahlili sonucumu alıcam... öenmli bi durum var mıdır ? hasta oldugumda hiç böyle olmazdı.... bebek varsa düşük tehlikesi olabilir mi ?

canım gebelikte her türlü kanama risklidir.. doktora görünmek gerekir ama korkma çogu insanda yerleşme kanaması oluyo o dur belki..

Hee bu arada benim gicik elti yola geldi. ozur diledi fln. ama ben hala samimiyetine inanmiyorum. mesafemi koruyacagim
geçmiş olsun canım .....Allah tez vakitte şifa versin annene
yeni evinde güle güle otur bol bebiş li bi ev olsun inş
ama evinin resimlerini bekliyorum ona göre
eltinin özür dilediğinede sevindim demek yola geldi sonunda

Son düzenleme:
kizlar
doktorum benim icin hastaneden randevu almış Eylül'ün 5inde Laparoskopi yapilcak
full narkoz veriyorlarmış off korkuyorum

mrb arkadaşlar bende de çikolata kisti var iki tane biri sağda birisi de solda 3 cm iksiside bi tüp bebek yaptırdım tutmadı. Eylülde bende doktora gidcem ya ameliyat yada tekrar tüp beebeğe karar verecek bana dua edin ne olur..

Amin canim insallah. Bir ara atarim resimleri pc den girmedigim icin atamiyom simdi.
Yola geldi densiz .bide bir yil oldu niye olmuyo istemiyon mu olmuyo mu . benim dra gidelim. İyyy sinir sey. bende annem hasta . konusmak istemiyorum fln dedim.

Amin canim insallah. Bir ara atarim resimleri pc den girmedigim icin atamiyom simdi.
Yola geldi densiz .bide bir yil oldu niye olmuyo istemiyon mu olmuyo mu . benim dra gidelim. İyyy sinir sey. bende annem hasta . konusmak istemiyorum fln dedim.
ona neymiş ona mı sorucan hamile kalmak için..
boşver sen takma benim arkamdan da yüzümede neler diyolar bi bilsen..

canm siz neden ameliyat oluyrsunuz?
güzelim benim bi kızım var doğumda kalbi durmak üzere diyerek acil sezeryana almışlardı beni

birbuçuk senedir de 2ci icin uğraşıyoruz olmadi
herşey normal hiçbi sorun yok
doktorum da bana aklıma tek birsey geliyor o da sezeryan qcil oldugu için belki dikislerde icerde bi sorun olmustur yapisma falan ondan olmuyor olabilir dedi onun icin yapilacak herhangi bir yapisma falqn söz konusuolabilir mi diye
amma uzattım lafı ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…