hele benim evlendiğimden beri bi sınıf dolusu çocuk geldi dünyaya belkide daha fazla bu ay evleniyolar bidaha ki aya hamile duyunca çok üzülüyorum hamile haberiAmin canim insallah herkes tez vakitte kavussun bebegine. etrafim hamile doldu artik hamile olmayan kalmadi:) 4 aylik evli gelin 3,5 aylik hamile :) rabbim hayirlisini versin eskisi gibi uzulmuyorum. Teslimiyetteyim dua ediyorum bol bol. ama yani yine de insaniz aklimdan da cikmiyo ne kadar ugrassamda.
Umarim Rabbim en kisa zammanda sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip ederek
hele benim evlendiğimden beri bi sınıf dolusu çocuk geldi dünyaya belkide daha fazla bu ay evleniyolar bidaha ki aya hamile duyunca çok üzülüyorum hamile haberi
sen ne yaptın çıktın mı evine:26:
Saol cnm ertesi gun hapi icmedim dk hapindan 2 tane ictim 1 yildir kullaniyorum ilk defa olunca birden heyecan sardi işte esime zorlama ile hamile kalmak istemiyorum ne bileyim adet hali herhâlde duygularimda karmaşık. Bu karbonat testi nasil oluyor
arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı... az önce birkaç damla çok açık pembe renkli kanamam oldu .... testim pozitifti 2. cizgi silik.. yarın kan tahlili sonucumu alıcam... öenmli bi durum var mıdır ? hasta oldugumda hiç böyle olmazdı.... bebek varsa düşük tehlikesi olabilir mi ?
Aynen canim ya benimle evlenenlerin cocugu okula baslicak artik:)
Napalim belkide bizim cocuklarimiz daha ozel olacak :)
Evet canim mayis sonu gibi gectik. Eksiklerim cok ama Seviyorum evimi yaa
Ama tam tadiyla keyfini cikaramiyorum annem kemoterapiye basladi git gel fln.
geçmiş olsun canım .....Allah tez vakitte şifa versin anneneHee bu arada benim gicik elti yola geldi. ozur diledi fln. ama ben hala samimiyetine inanmiyorum. mesafemi koruyacagim
kizlar
doktorum benim icin hastaneden randevu almış Eylül'ün 5inde Laparoskopi yapilcak
full narkoz veriyorlarmış off korkuyorum
ayin 23ü nde regl olcam o hesaba göre almis randevumu zaten :18:Canım adet oldun mu ki bugün çok takip edemedim ben daha vardı hani adetine...
ayin 23ü nde regl olcam o hesaba göre almis randevumu zaten :18:
geçmiş olsun canım .....Allah tez vakitte şifa versin annene
yeni evinde güle güle otur bol bebiş li bi ev olsun inş
ama evinin resimlerini bekliyorum ona göre
eltinin özür dilediğinede sevindimdemek yola geldi sonunda
ona neymiş ona mı sorucanAmin canim insallah. Bir ara atarim resimleri pc den girmedigim icin atamiyom simdi.
Yola geldi densiz .bide bir yil oldu niye olmuyo istemiyon mu olmuyo mu . benim dra gidelim. İyyy sinir sey. bende annem hasta . konusmak istemiyorum fln dedim.
güzelim benim bi kızım var doğumda kalbi durmak üzere diyerek acil sezeryana almışlardı benicanm siz neden ameliyat oluyrsunuz?
ayin 23ü nde regl olcam o hesaba göre almis randevumu zaten :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?