Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

anladım canım bende yok çok şükür pco ama merak ettim inşallah en kısa zamanda rabbim bizide bebiş sahibi yapar :)

bunu bende mi yapsam acaba :) kociş günüm geçmeden test aldırmıyor. çok erken kan tahlılı yaptırdığımı gördü kızdı :)) eve gidince denesem mi diyorum.

canim doğruluğunu bende bilmiyorum yakında belli olur. eşime karbonat ile test yaptigimi soylemedim kanda çıkmadan söylemeyeceğim de bakalım hayirlisi h
güzel bi şekilde haber vermeyi düşünüyorum ama bi o zaman gelsin. herkese iyi gecelerrrrrr

inşallah canım.. hayırlısıyla... iyi geceler.. :))

Bende bu ay.husrana ugrayanlardayimm... artik cok mutsuz ediyor beni pkoluyum veee bebisimi cok istiyorum ama nasil bilmiyorum cok moralim bozuk

Canim gecmis olsun ilginc bir tespit ama birbirimizden cok sey öğreniyoruz valla. . belkide bu ay tutmustur lingen belkide gerek kalmaz dualarim seninle tatlım...

kızlar ben yarın anneme gidiyorum ne de olsa batım yarın bi taşla 2 kuş:101: p.tesi ye kadar yokum zaten p.tesi de doktora gitcem gelince çalışmalara başlarım çok yazışmayın heee belim ağrıyo okurken şaka şaka dönüşte hamiş haberleri almak umuduyla öpüyorum

Güle güle canım haftaya görüşürüz

forumu takip etmeye çalışıyorum. bir kaç ay-yıldır bebek bekleyenler var biliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş..benim bu korunmadığım 2. ayım.çok yeni daha çalışmalar. geçen ay olmadı şimdi yumurtlama dönemindeyim. sizlere danışmak istediğim birşey var..birlikte olduktan sonra bekliyormusunuz uzanarak vb.yada ne yapmalıyım şansı artırmak için... biliyorum belki brz özel konular ama, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. forumda daha önce bi kişi daha yazmıştı ilk ay hamile kalacağımı sanmıştım olmadı fln diye, ben de öyle sanmıştım çok safmışım:26:

aynı durumdayız canım seninle bizimde 2.denememiz geçen ay olmadı malesef bende senin gibi ilk denemede olacağını düşündüğüm için yıkılmıştım. Soruna gelecek olursak ilişki sonrası en az yarım saat kalkma hatta mümkünse sabah banyo işini sabaha bırak çünkü ztn ilişkiden sonra spermin bi kısmı dışarı çıkıyo eğer ayağa kalkarsan daha fazlası çıkar buda olasılığı bdaha çok düşürür. Ha bide uzanırken popo altına doğru yastık koyup ayakları dik tavana Aahh ahh uygulamayı biliyozda bide sonuç gelse bakalım bende yumurtlama donemlerine giriyo gibiyim günaşırı çalışmalara devam. gelsin artık bebişler

Yahu kızlar bigün evde durmayınca coşuyosunuz ya valla dışardayken aklım sizde kalıyo Buradan hüsrana uğrayanlara inşallah eylüle nasip olur diyorum, hamişlere ve hamiş aşamasına girmiş gibi olanlarada çoooooookkkkkkkk hayırlı olsunnnn soonn olarakta benim gibi çalışma aşamasında olanlarada kolay gelsin diyerek sizleri öpüyorummm

Hoşgeldin kader arkadaşim :) biz de iki aydır çalışıyoruz o yüzden diyorum :)
Ben de senin gibi uzansam mı uzanmasam mı napsam bilemedim ama ne kadar uzansam sa ayaga kalkinca akip gidiyodu zate :)
Sonra nette arastirdim biraz ve bir hekimin dedikleri kafama yatti dogrusu
Dedigine gore uzanmak sansi arttiriyor fakat cok da onemli degil cunku saglikli spermler zaten yolu biliyor ayrica da dlyor ki tabiki ayaga kalkinca akip gidecek cunku kadin anatomisine gore gidecek bir yer yok ee kendi kendine de yok olmicana gore ))
O yuzden ben artik bes on dk yatip kalkmaya karar verdim canim :)

çok teşekkürler cvp için.okurken gülümsettin beni. gzl özetlemişsin.sağol. inş olur senin de... zor bi süreç, daha başındayız.. hayırlısı.

çok teşekkürler cvp için.okurken gülümsettin beni. gzl özetlemişsin.sağol. inş olur senin de... zor bi süreç, daha başındayız.. hayırlısı.

sewwgi ve senakaan bu cvp ikinizeydi aslında ama daha forumda da yeniyim.öğreneceğim inş.çok tşkkürler sağolun...inş herşey gönlünüze göre olurrrr......

Rica edrim ne demek :)
Zor ama tstli bi heyecani var ya tabi yolun basinda oldugumuz icin
Allah kimseye aratmasin tum isteyenler hayilisiyla versin bize deee

sewwgi ve senakaan bu cvp ikinizeydi aslında ama daha forumda da yeniyim.öğreneceğim inş.çok tşkkürler sağolun...inş herşey gönlünüze göre olurrrr......

sağol canım burda birbirimizde ndaha çookkk şey öğrenicezz, ztn burda az daha takılsam diplomasız dr. olcam

Kizlar nasil bi test bu ben bilmiyorum da????

canım bende başka bir yopicte okumuştu idrarın içine karbonatı döküyorsun kabarıyorsa hamilesin yoksa değilsin yazmışlardı kesinliğini blmiyorum hatta bitanesi eşime aptım kabardı yazmıştı ama ben yine denemek istedim

Günaydın kızlar işe gelirken test aldım eczaneden daha öncede yazmıştım otomatik hesaplayıcılara göre 20 ağustos bat sormak istediğim şu test in adı pyro clınıce nasıl bi marka acaba bileniniz var mı acaba ????????????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…