canım adet düzensizliği, sivilcelenme, tüğlenme,kilo alımı gibi belirtileri var zaten bende sadece sivilce ve adet duzensiliği vardı, doktor alttan muayne edilince görünüyo zaten sıra sıra inci gibi dizli yumurtalıkalrda kendın bıle görebiliyosn doktor problem olamdıgını soyledıyse ve doktoruna guvenıyosan sadece beklemek kalıyo doğru zamanı hayatım, şimdi benimde eşim giderse doktora ve bilirsemki onda problem yok doğru zamanı beklemeye başlicam o kadar...
bunu bende mi yapsam acaba :) kociş günüm geçmeden test aldırmıyor. çok erken kan tahlılı yaptırdığımı gördü kızdı :)) eve gidince denesem mi diyorum.
canim doğruluğunu bende bilmiyorum yakında belli olur. eşime karbonat ile test yaptigimi soylemedim kanda çıkmadan söylemeyeceğim de bakalım hayirlisi h
güzel bi şekilde haber vermeyi düşünüyorum ama bi o zaman gelsin. herkese iyi gecelerrrrrr
güzelim benim bi kızım var doğumda kalbi durmak üzere diyerek acil sezeryana almışlardı beni
birbuçuk senedir de 2ci icin uğraşıyoruz olmadi
herşey normal hiçbi sorun yok
doktorum da bana aklıma tek birsey geliyor o da sezeryan qcil oldugu için belki dikislerde icerde bi sorun olmustur yapisma falan ondan olmuyor olabilir dedi onun icin yapilacak herhangi bir yapisma falqn söz konusuolabilir mi diye
amma uzattım lafı ha
Bende bu ay.husrana ugrayanlardayimm... artik cok mutsuz ediyor beni pkoluyum veee bebisimi cok istiyorumama nasil bilmiyorum cok moralim bozuk
inşallah canım.. hayırlısıyla... iyi geceler.. :))
inşallah canım yaaaa inşallah tutmuştur hepimizinkiCanim gecmis olsun ilginc bir tespit ama birbirimizden cok sey öğreniyoruz valla. . belkide bu ay tutmustur lingen belkide gerek kalmaz dualarim seninle tatlım...
hangi test canımKizlar nasil bi test bu ben bilmiyorum da????
Güle güle canım haftaya görüşürüzkızlar ben yarın anneme gidiyorum ne de olsa batım yarın bi taşla 2 kuş:101: p.tesi ye kadar yokum zaten p.tesi de doktora gitcem gelince çalışmalara başlarım çok yazışmayın heee belim ağrıyo okurkenşaka şaka dönüşte hamiş haberleri almak umuduyla öpüyorum
forumu takip etmeye çalışıyorum. bir kaç ay-yıldır bebek bekleyenler var biliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş..benim bu korunmadığım 2. ayım.çok yeni daha çalışmalar. geçen ay olmadı şimdi yumurtlama dönemindeyim. sizlere danışmak istediğim birşey var..birlikte olduktan sonra bekliyormusunuz uzanarak vb.yada ne yapmalıyım şansı artırmak için... biliyorum belki brz özel konular ama, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. forumda daha önce bi kişi daha yazmıştı ilk ay hamile kalacağımı sanmıştım olmadı fln diye, ben de öyle sanmıştım çok safmışım:26:
forumu takip etmeye çalışıyorum. bir kaç ay-yıldır bebek bekleyenler var biliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş..benim bu korunmadığım 2. ayım.çok yeni daha çalışmalar. geçen ay olmadı şimdi yumurtlama dönemindeyim. sizlere danışmak istediğim birşey var..birlikte olduktan sonra bekliyormusunuz uzanarak vb.yada ne yapmalıyım şansı artırmak için... biliyorum belki brz özel konular ama, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. forumda daha önce bi kişi daha yazmıştı ilk ay hamile kalacağımı sanmıştım olmadı fln diye, ben de öyle sanmıştım çok safmışım:26:
çok teşekkürler cvp için.okurken gülümsettin beni. gzl özetlemişsin.sağol. inş olur senin de... zor bi süreç, daha başındayız.. hayırlısı.
çok teşekkürler cvp için.okurken gülümsettin beni. gzl özetlemişsin.sağol. inş olur senin de... zor bi süreç, daha başındayız.. hayırlısı.
sewwgi ve senakaan bu cvp ikinizeydi aslında ama daha forumda da yeniyim.öğreneceğim inş.çok tşkkürler sağolun...inş herşey gönlünüze göre olurrrr......
Kizlar nasil bi test bu ben bilmiyorum da????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?