Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

testi bilmiyorum da hangi gun yumurtladin biliyorsan üstüne 14 gün ekle kesin bat tarihini bulursun

kızlar dün genetik bölümünden kan tahlillerim geldi kan pıhtısı sorunum vardı ama sonuçlara inanamadılar cok nadir oluyomuş.. ağla ağla dünden beri gözlerim şişti..gebe olunsa bile 10 hafta cok önemliymiş bütün hamileliğim düşük tehlikesiyle geçebilirmiş..yazarken bie elim ayağım titriyo..şimdi bişi sorucam benm sat23 temmuz en erken kanda ne zaman cıkar ..Allahım hepimize anneliği tattırsın inşaallah

merhaba hanımlar, bir sorum olacak bakar mısınız. bugün 19. günüm . 13. 15. günlerde ilişki oldu. dün akşam sümüksü bir akıntı geldi . beyaz ve turuncumsu renkli. bir belirti olabilir mi bu. çok erken biliyorum ama meraktanda çatlıyorum

kızlar sanırım bende adet olacam değerim yükselmeyecek çünkü bildik adet sancım var.Kasıklarım belim ağrıyor ve her an gelebilir kırmızılar.Yani Hamilelik hormonunu bile yükseltim sanırım bravo bana ve psikolojimi ayakta alkışlıyorum.(((

son 5 gün ve ben dayanamayıp bu sabah yine test yaptım.. yine negatif ama evde stok yapmak için eczacıya, arkadaşıma da test alayım 5 tane ver bari dedim :)
ne manası varsa :))

canım bence 20.sinde çıkar tam anlamıyla gibime geliyor.Ama sen bu aralar yinede kendini yorma ve üzülüp yıpratma.Bak varsa bebişini etkilersin şekerim. Hem Bebeğin olmaz dememişler ki riskli gebelik yaşarsın demişler.Belkide yaşamayacaksın umutsuzluk yaşama..Ne riskli gebelikler sonuçlanıyor.Benim bir arkadaşım ilk 3-4 ayını düşük tehlikesi ile geri kalanınıda erken doğum olabilir şeklinde geçirdi ama nur topu gibi bebişini kucağına aldı.Yani üzülme olurmu???

alemsin:)))ama erken yapmışsın canım bence adetini bekle varsa bile çıkmazdı zaten..

aslında erken gebelik testleri de var ama ne kadar güvenilir emin değilim. hep sabırsızlık işte. evlenmeden önce de ne zaman evlenicem diye meraktan falcılara dadanmıştım. sonra tövbe ettim, bakalım test yapmama tövbesi ne zaman olacak :))))

mrh canim bence erken canim ama belirtide ola bilir insallah hamilesindir biraz daha bekle

güzelim neymiş o çok nadir olan
pihtilasma sorunu bircok insanda var ve sen sukretki hamile kalip ta düşük yapmadın bircok insan kac düşükten sonra öğreniyor
ve bu caresiz bir dert degilki yapman gereken teksey normalden daha fazla dikkatli olmak
üzülme canım benim allahin izniyle sagsalim bebislerin olacak
canım tam bilmiyorum ama hesaplayıcılara göre 2-8 ağustos arası en yüksek ihtimal 6 ağustos
bat günü mü yapcan peki testi
ay erken gebelik testi alsaydin bari meraktan catlicassss

offfff benim de 23 agustos daha bi hafta var

çok geçmiş olsun canım. görümceminde pıhtılaşma nedeniyle düşüğü olmuştu. ama kısa süre sonra yine hamile kaldı ve hamilelik süresince iğne vuruldu. çok şükür şimdi 1,5 yaşında bebeği var. sıkma canını inş. hyrlısıyla hamile kal hemen hemen her şeyin çaresi var artık tıpta

yuseren canim testi bugun mu yapicaksin?

canlar biraz önce yaptım heyecanla bekliyorum yapar yapmaz çıkacak sandım ama daha bişey yok yazacam size 5 dk bekleyeyim :18::18:

erken gebelik testi miydi degilse zaten cikmasi mümkün değil
dur bi üzülme hemen gec döllenme olabilir

canım eczaneden gebelik testi aldım işte o bilinen basit testler ama niyeyse bu ay çok ümidim vardı hayırlısı bekleyeceğiz artık adeti hayırlısı ya o değilde geçen ayda kendime söz vermiştim 3-4 gün geçmeden yapmayacam diye yine yaptım

canım insanın elinde değil bence soz verme cunku tutamiyoz
ben de öyleyim
ha bi de eger testi ilk idrarla yapmadiysan zaten sonuc bekleme ki kullandığın test muhtemelen hassas degil 25miu luk
yani inan olsa da cikmazdi

günaydın kızlar...

geçmişi şöyle bir okudum da ilişkiden sonra ne yapmamız gerekiyor konusuna gelinceeeee:)
bunu çok araştırdım ve okudum... en az yarım saat ayağa kalkmamak, bacakları dikmek poponun altına yastık koyup beklemek bunların hepsi yazıyordu. birde çok sıcak duş spermlerin canlılığını yitirmesine sebep oluyor ve önerilmeyen bir şeymiş... birde bir yakınım hangi taraftan yumurtluyorsan yarım saat dizlerini karnına çek ve bekle ardından da yumurtladığın tarafa yat demişti.. bu bana biraz saçma geldi nerden bilicen nerden yumurtladığını dimi ama... neyse yataktan çabuk çıkmamaya özen gösterilmeli sıcak duşa da...

erken test yapan güzellere sesleniyorum kendinizi üzmeyin kızlar adetinize daha var testlerin üzerinde yazmıyor mu Allah Aşkına adet gecikmesinden 3-4 gün sonra sonuç verir diye... bekleyin biraz daha çok erken...

birde değerinin yükselmesini bekleyen ve adet ağrıları olan arkadaşım kuzenim adet ağrılarını 3 ay yaşadı... düşük yapacak diye korkuyordu doktor rahmin genişlemesinden kaynaklı ağrılar olduğunu söylemişti... korkma dua et değerin yükselsin canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…