testi bilmiyorum da hangi gun yumurtladin biliyorsan üstüne 14 gün ekle kesin bat tarihini bulursunGünaydın kızlar işe gelirken test aldım eczaneden daha öncede yazmıştım otomatik hesaplayıcılara göre 20 ağustos bat sormak istediğim şu test in adı pyro clınıce nasıl bi marka acaba bileniniz var mı acaba ????????????
kızlar dün genetik bölümünden kan tahlillerim geldi kan pıhtısı sorunum vardı ama sonuçlara inanamadılar cok nadir oluyomuş.. ağla ağla dünden beri gözlerim şişti..gebe olunsa bile 10 hafta cok önemliymiş bütün hamileliğim düşük tehlikesiyle geçebilirmiş..yazarken bie elim ayağım titriyo..şimdi bişi sorucam benm sat23 temmuz en erken kanda ne zaman cıkar ..Allahım hepimize anneliği tattırsın inşaallah
testi bilmiyorum da hangi gun yumurtladin biliyorsan üstüne 14 gün ekle kesin bat tarihini bulursun
son 5 gün ve ben dayanamayıp bu sabah yine test yaptım.. yine negatifama evde stok yapmak için eczacıya, arkadaşıma da test alayım 5 tane ver bari dedim :)
ne manası varsa :))
alemsin:)))ama erken yapmışsın canım bence adetini bekle varsa bile çıkmazdı zaten..
mrh canim bence erken canim ama belirtide ola bilir insallah hamilesindir biraz daha beklemerhaba hanımlar, bir sorum olacak bakar mısınız. bugün 19. günüm . 13. 15. günlerde ilişki oldu. dün akşam sümüksü bir akıntı geldi . beyaz ve turuncumsu renkli. bir belirti olabilir mi bu. çok erken biliyorum ama meraktanda çatlıyorum
güzelim neymiş o çok nadir olankızlar dün genetik bölümünden kan tahlillerim geldi kan pıhtısı sorunum vardı ama sonuçlara inanamadılar cok nadir oluyomuş.. ağla ağla dünden beri gözlerim şişti..gebe olunsa bile 10 hafta cok önemliymiş bütün hamileliğim düşük tehlikesiyle geçebilirmiş..yazarken bie elim ayağım titriyo..şimdi bişi sorucam benm sat23 temmuz en erken kanda ne zaman cıkar ..Allahım hepimize anneliği tattırsın inşaallah
bat günü mü yapcan peki testicanım tam bilmiyorum ama hesaplayıcılara göre 2-8 ağustos arası en yüksek ihtimal 6 ağustos
kızlar dün genetik bölümünden kan tahlillerim geldi kan pıhtısı sorunum vardı ama sonuçlara inanamadılar cok nadir oluyomuş.. ağla ağla dünden beri gözlerim şişti..gebe olunsa bile 10 hafta cok önemliymiş bütün hamileliğim düşük tehlikesiyle geçebilirmiş..yazarken bie elim ayağım titriyo..şimdi bişi sorucam benm sat23 temmuz en erken kanda ne zaman cıkar ..Allahım hepimize anneliği tattırsın inşaallah
yuseren canim testi bugun mu yapicaksin?canım tam bilmiyorum ama hesaplayıcılara göre 2-8 ağustos arası en yüksek ihtimal 6 ağustos
güzelim neymiş o çok nadir olan
pihtilasma sorunu bircok insanda var ve sen sukretki hamile kalip ta düşük yapmadın bircok insan kac düşükten sonra öğreniyor
ve bu caresiz bir dert degilki yapman gereken teksey normalden daha fazla dikkatli olmak
üzülme canım benim allahin izniyle sagsalim bebislerin olacak
bat günü mü yapcan peki testi
ay erken gebelik testi alsaydin bari meraktan catlicassss
Offfff benim de 23 agustos daha bi hafta var
yuseren canim testi bugun mu yapicaksin?
erken gebelik testi miydi degilse zaten cikmasi mümkün değilYok kızlar 2. çizgi silik bile yok yokkkkk
erken gebelik testi miydi degilse zaten cikmasi mümkün değil
dur bi üzülme hemen gec döllenme olabilir
canım insanın elinde değil bence soz verme cunku tutamiyozcanım eczaneden gebelik testi aldım işte o bilinen basit testler ama niyeyse bu ay çok ümidim vardı hayırlısı bekleyeceğiz artık adeti hayırlısı ya o değilde geçen ayda kendime söz vermiştim 3-4 gün geçmeden yapmayacam diye yine yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?