Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

cnm. neden bu kadar yiprattin kendini. pihtilasma sorunu cogu kadinda var. ben de olmamasina ragmen iki dusuk yaptim diye igne filan diye konusuyorlar benden icin.

eger pihtilasma varsa; gebe kalana kadar her gun 1 tane bebek aspirinin iciliyr. kan da pozitif olunca da igneye baslaniyr ve doguma kadar devam ediliyr. zaten Allah nasip ettiyse de o bebiss kucagina geliyr. simdi yiprarma kendini. oyle aglamakla olmaz. sana aspirin verdi mi dr? yumurtlamanin 10. gunu kanda cikabilir. o zamanda bakilip igneye baslanmasi lazimm bunlari sana neden anlatmadilar ben anlamadim inan

kizlar. bu teste inanmayin lutfen. ben kimyaciyim. bilimsel olarak idrardaki asit ile karbonat tepkimeye girer ve kopurur zaten. kiminin idrari da daha asidik yapida oldugu icin daha iyi kopurur.

soyle dusunun. limon cok asidik dimi. eee...kek yaparken karbonatin uzerine limonu sikinca kopurmez mi!.... yani ayni mantik.

haklısın cnm

Denemezmiyiz canim tabiii denedik..keciboynuzu kuru pekmezi kendinide yedi.caksir otunu balla karistirdim macun yaptim caksirin suyunu icti bal polen ari sutu yedi findik ceviz bol bol..ama fayda etmedi iste 3 aydir proxeed kullaniyor oda sayiyi dusurdu hizi arttirdi..kendimde sogan incir havuc kuru maydanoz buhari hepsini denedim ama olmadi..bu ay meryem suresine basladim 20 yi okudum adet oldum..41 e tamamlayacagim.ayrica fetih suresini okudum bir haftada 41 defa..ama yok iste olmuyo bugun yine prolaktin icin kan verdim dr ilac yazcak.bissuru hamile gordum..hatta birinin ultrason goruntusune sahit oldum.8 aylik nasil oynuyodu icerde..Rabbim bizefe nasip eder insallah o gunleri gormeyi..

Canim ya valla aciklaman icin cok saol en azindan kafalardaki acaba sorusu kalkti

Kizlar sonucumu aldim 15.51 cikti cok yeni dedi doktor... cok mutluyum cok darisi isteyen herkesin karnina diyim

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
azerikizi91 __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
handrake_____________16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
Nurmur87___________17 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos

Kizlat listede olupta adet olanlar soylesinler

Son düzenleme:

ya beni de eklermisiniz:))) 29 ağustos adet olmam gerekiyorum umarım olmazzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…