canim uzulme lutfen erkende ola bilir uzulme lutfenYok kızlar 2. çizgi silik bile yok yokkkkk
canım bende başka bir yopicte okumuştu idrarın içine karbonatı döküyorsun kabarıyorsa hamilesin yoksa değilsin yazmışlardı kesinliğini blmiyorum hatta bitanesi eşime aptım kabardı yazmıştıama ben yine denemek istedim
Bence uzulme bıraz daha vakıt var. Umarım guzel haberlerle gelıceksn cnmmm :))Yok kızlar 2. çizgi silik bile yok yokkkkk
kızlar dün genetik bölümünden kan tahlillerim geldi kan pıhtısı sorunum vardı ama sonuçlara inanamadılar cok nadir oluyomuş.. ağla ağla dünden beri gözlerim şişti..gebe olunsa bile 10 hafta cok önemliymiş bütün hamileliğim düşük tehlikesiyle geçebilirmiş..yazarken bie elim ayağım titriyo..şimdi bişi sorucam benm sat23 temmuz en erken kanda ne zaman cıkar ..Allahım hepimize anneliği tattırsın inşaallah
kizlar. bu teste inanmayin lutfen. ben kimyaciyim. bilimsel olarak idrardaki asit ile karbonat tepkimeye girer ve kopurur zaten. kiminin idrari da daha asidik yapida oldugu icin daha iyi kopurur.
soyle dusunun. limon cok asidik dimi. eee...kek yaparken karbonatin uzerine limonu sikinca kopurmez mi!.... yani ayni mantik.
ne bilim ben onu istemedim şimdide ben gelmek ıstemıyorum demiş olabilir yukarılardna biyerlerdencanım keçiboynuzu kürü denedinizmi eşin için?
inşallah canım inşallah ne kadar bekletecekse razıyız yapacak bişey yok
hadi tut elimden sende eylülü bekleyelim beraber,ben atlattım durumu geldim senin dediğin gibi toparlandım azıcık işe verdim kendimi zaman geçti normal hayatıma devam ettim, birde varya ben haftanın 6 gunu çalışıyorum ona ragmen boşluk olamsın akşamlarıda spora gıdeyım dıyorum bu haftasonu araştırmasını yapıp yazılmayı düşünüyorum çünkü spor stresi azaltır etkili olacagını düşünüyorumi, sende üzülme emi var bizimde bi zamanımız o zamanı beklicez kaçış yok
kizlar. bu teste inanmayin lutfen. ben kimyaciyim. bilimsel olarak idrardaki asit ile karbonat tepkimeye girer ve kopurur zaten. kiminin idrari da daha asidik yapida oldugu icin daha iyi kopurur.
soyle dusunun. limon cok asidik dimi. eee...kek yaparken karbonatin uzerine limonu sikinca kopurmez mi!.... yani ayni mantik.
Biraz once test yaptim tek cizgi. Galiba bende regl olmayi beklicem ://
serce bende memnun oldum canımbilgisayardan girdim sonuc remimide atıyorum....
Eki Görüntüle 779429
Canım , benim sat 16 ağustos idi...ateşim 36.0 dan acılış yaptım.... 7 gun suruyor .... 7. gün sonrasında ise 36.3 lerdeydi 10. günlerimde 36.5.... 11. gun 36.1 i görünce birkaç gün sonra yumurtlayacağımı anladım o gün vede birer gün aralıklarda 3 kere calışmalar oldu...bu ayı öyle sonlandırdık.... acıkçası pek bir beklentimde yoktu....ilk gebeliğim olacak olursa inş.işte 13. 14. günlerden başlayarak 36.5 .... den 37.2 lere kadar yukseldi....
Normalde tansiyonumda sureklı yuksektir benim 13\ 10 gibi falandı fakat bu aralar 10\6 civarında düşüktü tansiyonum.... yumurtlama döneminden sonra asırı gaz başladı bende .... asıklardan karnıma doğru giden damarlar oldukça belirginleşti...gögüslerde hassasiyetlik o kadarda yok ama.... yüzüm oldukça parlamaya başladı son günlerde...(hoşuma gitmiyor değil) işte bunlardı canım yasadıklarım yarın öğleden sonra alacağım sonuçları.... Rabbim hepimizin kucağini doldurmayı nasip eder inş. herşeyin hayırlısı bakalım.....
Kizlar sonucumu aldim 15.51 cikti cok yeni dedi doktor... cok mutluyum cokdarisi isteyen herkesin karnina diyim
adet günün müydü bugün?
Kizlar sonucumu aldim 15.51 cikti cok yeni dedi doktor... cok mutluyum cokdarisi isteyen herkesin karnina diyim
canlar cumanız mübarek olsun mübarek günde Allah'ım ellerimizi boş çevirmesinnnn...
Ne guzel canim ya. Rabbim saglikli bir bebek nasip eylesin sana da hepimize de :))) darisi basimiza :)
svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
azerikizi91 __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
handrake_____________16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
Nurmur87___________17 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
Kizlat listede olupta adet olanlar soylesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?