Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Sevgicim merhaba dun yazdim ama gormedin sanirim. Beni de ekler misin listeye bat 30 ağustos. Ben de sizlerle heyecanla beklemek istiyorum.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar dunde yerlesme kanamasi yasadim daha cok yeni bebegimmm...Rabbim isteyen herkese nasip eder ins bu guzel duyguu tatmayi

Sevgicim merhaba dun yazdim ama gormedin sanirim. Beni de ekler misin listeye bat 30 ağustos. Ben de sizlerle heyecanla beklemek istiyorum.

Gözden kacmistir canim burda muhabbet hizli ilerledigi icin:) ekledim simdi. Ilk sayfayi guncelleyen arkds artik girmediği icin ben ara ara degisiklikleri ekleyip paykasiyorum

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar dunde yerlesme kanamasi yasadim daha cok yeni bebegimmm...Rabbim isteyen herkese nasip eder ins bu guzel duyguu tatmayi

Canımm hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk belirtilerin ne oldu canım?

Gözden kacmistir canim burda muhabbet hizli ilerledigi icin:) ekledim simdi. Ilk sayfayi guncelleyen arkds artik girmediği icin ben ara ara degisiklikleri ekleyip paykasiyorum

Sağolasın canım benim. Sayfanın en başından geçmişi okudum.. Allah sana da bana da isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.

Kıslar öncelikle bu ay hamile kalanlar için hayırlı olsun :)
Bende iki aydır deniyorum çok yeni ama insan hemen olsun istio sabır gerektiren bir süreç gerçektende Benim ümidim Eylül ayına kaldıı bakalımm... İnşallah Allah bana ve tüm isteyenlere en kısa sürede sağlıklı minnoşlar nasip eder :)

Bende 2.denemedeyim canim ayni dediğin gibi hemen olsun istiyorum bakalim inş. bizde eylülde mutlu oluruz. Bu arada eylül topiginede gel birlikte bekleyelim

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/639793-umutlari-eylule-kalan-hamis-adaylari-kopun-gelin.html

Canımm hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk belirtilerin ne oldu canım?

Cok sagol canim .... belirtilerim soyleydi...
- ilk onceleri adet gununden baslayarak atesolcumu yaptim....
- yumurtlama gununden sonra asiri gaz olusmustu....
- tansiyonum normalde hep yuksektir bu aralar 10/6 civarindaydi...
- kasiklardan karnima dogru giden damarlarda belirginlik....
- asiri korkmaya basladim... oda spreyi fisladiginda bile cok korkardim... normalde fazla korkan biri degilimdir...
- koku hassasiyeti asiri vardi...
- yuzumde parlaklik daha guzel oldu yuzum....
- asiri uyku... su an bile var 12 ye kadar yatmama ragmen
- vede oldukca fazla tatli yeme istegi...
- ve son olarak adet gunumde yaptigim idrar testindeki cift cizgi....
Hepsi bu kadar

Ayyyy ne güzel yaaa
Ohh ohhh güzel bebişler doğurursun inşallah! Valla benim daha çok erken 4-5 gün oldu ,adet gününe kadar bekleme gerekiyor ama psikolojikmidir bilmiyorum inanılmaz baş ağrısı,halszilik,yorgunluk,aşırı iştah,özellikle bacaklarımda,damarlarımda ağrı,sabahları mide bulantısı ve sık idrara çıkma belirtileri var. Dediğim gibi psikolojik de olabilir. Ama olmayabilir de Çünkü daha önce bunlar yoktu. Ay ne bilyiim yaaaa :44::44: Bi belli olsaydi

Kizlar sonucumu aldim 15.51 cikti cok yeni dedi doktor... cok mutluyum cok darisi isteyen herkesin karnina diyim
amin bitanem inşallah darısı tüm isteyenlere bende bugün bi ümitle test yaptım silik çizgi görürüm diye hemen hastaneye gidecektim ama olmadı göremedim ilk idrar değildi 10,30 gibi yaptım bide su içtim sıkışayım öyle test yapayım diye ne alakaysa sana bi sorum olacak testinin markasını yapar mısın bende ondan alayım

Esescim 30. Gunum genelde 30-37. Gunlerde regli olurum. Sen nasilsn. Senin bi kac gunun daha var diye biliyorum..

daha olmadıysan ümit var demektir :) adım esra bu arada..benim beklenmeyen tarih 20 ağustos'da :)
bakırköyde oturuyorum ben. bi dr önerdiler. gidip ön kontrollerimi yaptırayım diyorum.

daha olmadıysan ümit var demektir :) adım esra bu arada..benim beklenmeyen tarih 20 ağustos'da :)
bakırköyde oturuyorum ben. bi dr önerdiler. gidip ön kontrollerimi yaptırayım diyorum.

Benımde nur canm :) umranıyede oturuyrm . Bende erdem hastanesıne gıdeblrm reglı olursam :) en azndan yumurtlama gunumu faln ogrenırıım :))). Insallah adetımız gelmez :)) bebıs ıcın gıderz doktora :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…