Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Bende merak ettım testın markasını canım :)))

Hayirlisi canim.... Rabbim te zamanda bu guzel duyguyu sizlerede yasatir ins.. . Canim iki ayri test yaptim isimlerini hatirlamiyorim uzgunum.... 3 liralik testlerden...

eşimle bir türlü bi araya gelemedik.6 ay oldu evlenelı.ovulasyon zamanınımı tuturamadı.bu ay da tama yumurtlama zamanı memlekete gittim. o gelemedi izini yoktu.14 ağustosta hasta oldum(( zaten 10 gün yoktum.yaşımda 33.acaba bir sıkıntı var mı.düzenli bir cinsel ilişki yaşayamadık.Tayınım daha 1 ay oldu çıkalı.onceki aylarda 1 hafta 2 hafta belli dönem aralıklarla beraber olabıldik.doktorada gidemiyorum.düzgün 6 ay birliktrliğimiz olsada bebeğimiz olmasa neyse.Ne yapsam acaba doktora gitsemmi?????

dr'a gitmek aslında iyi bişey. yumurtalık kontrolü yapılıyor. önerilerde bulunuyor. eğer iltihap fln arsa onları çözüyor. aslında bize bu zaman kazandırır. aylarca deneyip olmyıp dr'a gidince boşuna beklemişiz dememek için bence dr'a mutlaka gitmek gerek.

sağol arkadaşım.ben istanbula yeni geldim.Suan hastayım.Hrhalde hasta oluncada bakılan birkaç hormon oluyormuş.Bana istanbulda nereleri önerebilirsniz.Ben maltepede oturyorum

sağol arkadaşım.ben istanbula yeni geldim.Suan hastayım.Hrhalde hasta oluncada bakılan birkaç hormon oluyormuş.Bana istanbulda nereleri önerebilirsniz.Ben maltepede oturyorum

eğer uzak demezsen tuzla gispir hastanesi Ferda Erbay'ı öneririm.. çok tatlı biridir.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar dunde yerlesme kanamasi yasadim daha cok yeni bebegimmm...Rabbim isteyen herkese nasip eder ins bu guzel duyguu tatmayi
hele sukur canim aldinmi cevabi yine tekrar olarak tebrik ederim canim sukur herkes icin olsun darisi basimiza bir halay cekelim senin icin masallah

Canım üzme kendini. Rabbim gönlüne göre versin inşallah!

amin tesekur ederım sabah test yaptım ıkıncı cızgıyı gordum cok sukur ama bellı belırsızdı kostum esıme gostedım oda heyecanlandı dogru hastaneye sonucu yarım saat sonra cıkıcak ıns :/ Allah'ım nolur boşş cevırme yarabbım

Bende merak ettım testın markasını canım :)))
canım benim aldığım pyro clınıce d,ye bi test ama azarikızı nın testinin resmini koymuştu ya aynın onun gibi 2,5 liraya aldım
Hayirlisi canim.... Rabbim te zamanda bu guzel duyguyu sizlerede yasatir ins.. . Canim iki ayri test yaptim isimlerini hatirlamiyorim uzgunum.... 3 liralik testlerden...

anladım cnm sağol. allah bebişinin her aşamasını doya doya sağlıkla yaşatsın inşallah

ayyyy ne güzel inşallah kan değerinde yüksek çıkar canım maaşallah bizelerede dua et bata az kaldı

ayyyy ne güzel inşallah kan değerinde yüksek çıkar canım maaşallah bizelerede dua et bata az kaldı

inş sende vardır cnm Allah tum ısteyenlere ıcınde bızlerede nasıp etsın en kısa zamnda benm artk umudum kalmadı nerde hata yaptıysam boyle cezalandıırılıorum sanırım ıns senın umutların bosa cıkmasın canı gonulden dua edıorm hepınıze

hamileyken daha yeni ise testte çıkmamasını anlıyorum ama silik çizgi çıkmasını anlayamıyorum ben yaaa..nedenini bilen varmı??

bu degerdeyken yukeselmesı mumkunmu her kan testınde 0 , 01 ken bu sefer 0,09 cıktı umut fakırın ekmegı yukselen varsa solesınde az daha umutlanım sonra yıkılıyım ay Allah'ım neden bole

hamileyken daha yeni ise testte çıkmamasını anlıyorum ama silik çizgi çıkmasını anlayamıyorum ben yaaa..nedenini bilen varmı??

Valla bende merak ediyorum o kdr cok kişide oluyoki bu hatta bendede 3kez silik cikti kostum kan testine negatif demekki cok belirgin olmadan dikkate almamak gerekiyo

(( 0,09 çok heveslenmıstım ya aglıyorum sınırden :/

canım üzlme demenin anlamı yok ama yıpratma kendini hakkımızda hayırlısı bat ne zamandı? Batı bekle bakalım inşallah gönlünce olur canımmm
valla bende merak ediyorum o kdr cok kişide oluyoki bu hatta bendede 3kez silik cikti kostum kan testine negatif demekki cok belirgin olmadan dikkate almamak gerekiyo

ay canım öyle diyorsunda benim kaç tane arkadaşım öyle test yaptı en geç bat günü yapan bile silik gördü ve hamileler

bu degerdeyken yukselme olurmu bı cvp verebılırmı bılgısı olan adet gunum yarın hıc adet olcakmısım gıbı gelmıor yada bana ole gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…