amin bitanem inşallah darısı tüm isteyenlere bende bugün bi ümitle test yaptım silik çizgi görürüm diye hemen hastaneye gidecektim ama olmadı göremedim ilk idrar değildi 10,30 gibi yaptım bide su içtim sıkışayım öyle test yapayım diye ne alakaysa sana bi sorum olacak testinin markasını yapar mısın bende ondan alayım
Hayirlisi canim.... Rabbim te zamanda bu guzel duyguyu sizlerede yasatir ins.. . Canim iki ayri test yaptim isimlerini hatirlamiyorim uzgunum.... 3 liralik testlerden...amin bitanem inşallah darısı tüm isteyenlere bende bugün bi ümitle test yaptım silik çizgi görürüm diye hemen hastaneye gidecektim ama olmadı göremedim ilk idrar değildi 10,30 gibi yaptım bide su içtim sıkışayım öyle test yapayım diye ne alakaysa sana bi sorum olacak testinin markasını yapar mısın bende ondan alayım
eşimle bir türlü bi araya gelemedik.6 ay oldu evlenelı.ovulasyon zamanınımı tuturamadı.bu ay da tama yumurtlama zamanı memlekete gittim. o gelemedi izini yoktu.14 ağustosta hasta oldum(( zaten 10 gün yoktum.yaşımda 33.acaba bir sıkıntı var mı.düzenli bir cinsel ilişki yaşayamadık.Tayınım daha 1 ay oldu çıkalı.onceki aylarda 1 hafta 2 hafta belli dönem aralıklarla beraber olabıldik.doktorada gidemiyorum.düzgün 6 ay birliktrliğimiz olsada bebeğimiz olmasa neyse.Ne yapsam acaba doktora gitsemmi?????
sağol arkadaşım.ben istanbula yeni geldim.Suan hastayım.Hrhalde hasta oluncada bakılan birkaç hormon oluyormuş.Bana istanbulda nereleri önerebilirsniz.Ben maltepede oturyorum
hele sukur canim aldinmi cevabi yine tekrar olarak tebrik ederim canim sukurGuzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar dunde yerlesme kanamasi yasadim daha cok yeni bebegimmm...Rabbim isteyen herkese nasip eder ins bu guzel duyguu tatmayi
Canım üzme kendini. Rabbim gönlüne göre versin inşallah!
canım benim aldığım pyro clınıce d,ye bi test ama azarikızı nın testinin resmini koymuştu ya aynın onun gibi 2,5 liraya aldımBende merak ettım testın markasını canım :)))
Hayirlisi canim.... Rabbim te zamanda bu guzel duyguyu sizlerede yasatir ins.. . Canim iki ayri test yaptim isimlerini hatirlamiyorim uzgunum.... 3 liralik testlerden...
amin tesekur ederım sabah test yaptım ıkıncı cızgıyı gordum cok sukur ama bellı belırsızdı kostum esıme gostedım oda heyecanlandı dogru hastaneye sonucu yarım saat sonra cıkıcak ıns :/ Allah'ım nolur boşş cevırme yarabbım
ayyyy ne güzel inşallah kan değerinde yüksek çıkar canım maaşallah bizelerede dua et bata az kaldı
ayyyy ne güzel inşallah kan değerinde yüksek çıkar canım maaşallah bizelerede dua et bata az kaldı
(( 0,09 çok heveslenmıstım ya aglıyorum sınırden :/
((( dert etme dicem ama boş laf biliyorum
içim çıktı aglamaktan eşimi aradım şaka yyapıyorm sandıoda cok kotu oldu ılk defa bukadar yaklasmısken offf
hamileyken daha yeni ise testte çıkmamasını anlıyorum ama silik çizgi çıkmasını anlayamıyorum ben yaaa..nedenini bilen varmı??
hamileyken daha yeni ise testte çıkmamasını anlıyorum ama silik çizgi çıkmasını anlayamıyorum ben yaaa..nedenini bilen varmı??
tamam bir bakayım esime sorayım ben tek gidemem henüz.çok sağolllleğer uzak demezsen tuzla gispir hastanesi Ferda Erbay'ı öneririm.. çok tatlı biridir.
(( 0,09 çok heveslenmıstım ya aglıyorum sınırden :/
canım üzlme demenin anlamı yok ama yıpratma kendini hakkımızda hayırlısı bat ne zamandı? Batı bekle bakalım inşallah gönlünce olur canımmminş sende vardır cnmallah tum ısteyenlere ıcınde bızlerede nasıp etsın en kısa zamnda benm artk umudum kalmadı nerde hata yaptıysam boyle cezalandıırılıorum sanırım ıns senın umutların bosa cıkmasın canı gonulden dua edıorm hepınıze
valla bende merak ediyorum o kdr cok kişide oluyoki bu hatta bendede 3kez silik cikti kostum kan testine negatif demekki cok belirgin olmadan dikkate almamak gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?