Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

daha 1 gn varda cnm ovulasyonun ustunden 10 gun gectı yanı erkenmı bılmıorm

bu degerdeyken yukselme olurmu bı cvp verebılırmı bılgısı olan adet gunum yarın hıc adet olcakmısım gıbı gelmıor yada bana ole gelıo

valla bu işten ben bişey anlamadım.bence yarın da olmazsan predictor dene. duruma görede kan testini bir sonraki gün tekrarlarsın.şahsen ben olsam öyle yapardım.

valla bu işten ben bişey anlamadım.bence yarın da olmazsan predictor dene. duruma görede kan testini bir sonraki gün tekrarlarsın.şahsen ben olsam öyle yapardım.

elımde 7 tane test var bıraz once gene yaptım zıkkım gene silik dalga gecıo benle sanırım predıctor ne? testmı

elımde 7 tane test var bıraz once gene yaptım zıkkım gene silik dalga gecıo benle sanırım predıctor ne? testmı

evet predictor daha güvenli bir test bi de predictor early diye çeşidi var onunda üzerinde 4 gün önceden yapabilirsiniz yazıyor. yani normal olanlar 20 değerine kadar algılamıyorsa bu hcg 5 değerine geldiyse algılıyor gibi düşün. tabi hcg idrara karışmaya başladıysa..

demekkı bendekıde hassas bı zıkkımkı bıse varmıs gıbı sılık gosterıo 0,09 u ((

demekkı bendekıde hassas bı zıkkımkı bıse varmıs gıbı sılık gosterıo 0,09 u ((

yok cnm hiçbir test bu kadar az değeri silik de olsa gösteremez. bence başka bir marka test al hemen akşam olmadan. hepsinin silik çıkması da enteresan. birileri yazmıştı bi tane marka hep silik gösteriyor diye. hadi git al bi tane predictor dene tekrar.

evime gecerken alıyım her eczanede olurmu o yarın sabah yaparım oonuda artk pekı kan testı ovulasyondan kac gun sonrakı degerlerde yuksek cıkar tam 10 . gundu bugun ve nezaman test yaptırsam 0,01 cıkardı sımdı bole olunca hala bı umut tasıyorum

hele sukur canim aldinmi cevabi yine tekrar olarak tebrik ederim canim sukur herkes icin olsun darisi basimiza bir halay cekelim senin icin masallah

Evet aldim vanim fakat bi arkadasin dusuk deger demesi beni uzdu :-( haftaya bi test daha yaptirip duruma gore kadin doguma gitmeti planliyorum...bakalim melegim beni sevindirecek mi ?
Rabbim herkesi boyle mini bir melek ile bir o kadarda kocaman bir mutluluk haberiyle sevindirmwyi nasip eder ins dualaeim sizlerle ♥♥♥

bzimde dualarimiz seninle insallah artar degerlerin bence articakda cok yeni demis doktor sen telas etme bence hersey guzel olucak gec dolenneme ola bilir ve degerin oyuzden biraz az ola bilir bence kesin articak insallah

saol gülüm ama dayanamıyor insan inşaallah hepimize hamilelik nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…