canım üzlme demenin anlamı yok ama yıpratma kendini hakkımızda hayırlısı bat ne zamandı? Batı bekle bakalım inşallah gönlünce olur canımmm
ay canım öyle diyorsunda benim kaç tane arkadaşım öyle test yaptı en geç bat günü yapan bile silik gördü ve hamileler
bu degerdeyken yukselme olurmu bı cvp verebılırmı bılgısı olanadet gunum yarın hıc adet olcakmısım gıbı gelmıor yada bana ole gelıo
valla bu işten ben bişey anlamadım.bence yarın da olmazsan predictor dene. duruma görede kan testini bir sonraki gün tekrarlarsın.şahsen ben olsam öyle yapardım.
elımde 7 tane test var bıraz once gene yaptım zıkkım gene silik dalga gecıo benle sanırımpredıctor ne? testmı
evet predictor daha güvenli bir test bi de predictor early diye çeşidi var onunda üzerinde 4 gün önceden yapabilirsiniz yazıyor. yani normal olanlar 20 değerine kadar algılamıyorsa bu hcg 5 değerine geldiyse algılıyor gibi düşün. tabi hcg idrara karışmaya başladıysa..
demekkı bendekıde hassas bı zıkkımkı bıse varmıs gıbı sılık gosterıo 0,09 u((
yok cnm hiçbir test bu kadar az değeri silik de olsa gösteremez. bence başka bir marka test al hemen akşam olmadan. hepsinin silik çıkması da enteresan. birileri yazmıştı bi tane marka hep silik gösteriyor diye. hadi git al bi tane predictor dene tekrar.[/QUO
evime gecerken alıyım her eczanede olurmu o yarın sabah yaparım oonuda artk pekı kan testı ovulasyondan kac gun sonrakı degerlerde yuksek cıkar tam 10 . gundu bugun ve nezaman test yaptırsam 0,01 cıkardı sımdı bole olunca hala bı umut tasıyorum
elımde 7 tane test var bıraz once gene yaptım zıkkım gene silik dalga gecıo benle sanırımpredıctor ne? Testmı
yok cnm hiçbir test bu kadar az değeri silik de olsa gösteremez. bence başka bir marka test al hemen akşam olmadan. hepsinin silik çıkması da enteresan. birileri yazmıştı bi tane marka hep silik gösteriyor diye. hadi git al bi tane predictor dene tekrar.
yok cnm hiçbir test bu kadar az değeri silik de olsa gösteremez. bence başka bir marka test al hemen akşam olmadan. hepsinin silik çıkması da enteresan. birileri yazmıştı bi tane marka hep silik gösteriyor diye. hadi git al bi tane predictor dene tekrar.[/QUO
evime gecerken alıyım her eczanede olurmu o yarın sabah yaparım oonuda artk pekı kan testı ovulasyondan kac gun sonrakı degerlerde yuksek cıkar tam 10 . gundu bugun ve nezaman test yaptırsam 0,01 cıkardı sımdı bole olunca hala bı umut tasıyorum
büyük eczanelerde genelde var. olmasa da istetiyorlar hemen
hele sukur canim aldinmi cevabi yine tekrar olarak tebrik ederim canim sukurherkes icin olsun darisi basimiza bir halay cekelim senin icin masallah
canım sendeki hangi marka test
büyük eczanelerde genelde var. olmasa da istetiyorlar hemen
hımm tamam gıder alırım 11 . ayımız buda boş gecerse artık tıbbı acıdan ne yapmak ggerekıosa ona bakıcam artk :S hıc bı problem yokken nedn bole hala anlamıyorm
bzimde dualarimiz seninle insallah artar degerlerin bence articakda cok yeni demis doktor sen telas etme bence hersey guzel olucak gec dolenneme ola bilir ve degerin oyuzden biraz az ola bilir bence kesin articak insallahEvet aldim vanim fakat bi arkadasin dusuk deger demesi beni uzdu :-( haftaya bi test daha yaptirip duruma gore kadin doguma gitmeti planliyorum...bakalim melegim beni sevindirecek mi ?
Rabbim herkesi boyle mini bir melek ile bir o kadarda kocaman bir mutluluk haberiyle sevindirmwyi nasip eder insdualaeim sizlerle ♥♥♥
Test kutularim cekmecemde kalmis attim sanmistim ..... certain ve freely marka canim....Bende merak ettım testın markasını canım :)))
kargulu .!.:canım bence 20.sinde çıkar tam anlamıyla gibime geliyor.Ama sen bu aralar yinede kendini yorma ve üzülüp yıpratma.Bak varsa bebişini etkilersin şekerim. Hem Bebeğin olmaz dememişler ki riskli gebelik yaşarsın demişler.Belkide yaşamayacaksın umutsuzluk yaşama..Ne riskli gebelikler sonuçlanıyor.Benim bir arkadaşım ilk 3-4 ayını düşük tehlikesi ile geri kalanınıda erken doğum olabilir şeklinde geçirdi ama nur topu gibi bebişini kucağına aldı.Yani üzülme olurmu???
lingen .!.:güzelim neymiş o çok nadir olan
pihtilasma sorunu bircok insanda var ve sen sukretki hamile kalip ta düşük yapmadın bircok insan kac düşükten sonra öğreniyor
ve bu caresiz bir dert degilki yapman gereken teksey normalden daha fazla dikkatli olmak
üzülme canım benim allahin izniyle sagsalim bebislerin olacak
inşaallah canım da 4 tahlildede olması cok nadir falan filan okadaar cok şey anlattılarki hani insan herşeyi bırakıp üzüntüden kalpten gidecek..ben dvt gecirdim altı ay tedavi oldum ama bitti sanıyordum tahlillerde böyle cıkınca..Allah kerim artık..
saol canım iğne vuruluyorum zaten şuanda inşaallah hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşayalım..binonur .!.:çok geçmiş olsun canım. görümceminde pıhtılaşma nedeniyle düşüğü olmuştu. ama kısa süre sonra yine hamile kaldı ve hamilelik süresince iğne vuruldu. çok şükür şimdi 1,5 yaşında bebeği var. sıkma canını inş. hyrlısıyla hamile kal hemen hemen her şeyin çaresi var artık tıpta
öyle garip herşey onlar için normal kitap okur gibi anlatıp çekip gidiyorlar insanız yani hani bi anda ne olduğunu anlayamıyor benimden vurulmuşa döndüm..hiç bana yumnun 10. günü çıkar demediler..cuteheart .!.:cnm. neden bu kadar yiprattin kendini. pihtilasma sorunu cogu kadinda var. ben de olmamasina ragmen iki dusuk yaptim diye igne filan diye konusuyorlar benden icin.
eger pihtilasma varsa; gebe kalana kadar her gun 1 tane bebek aspirinin iciliyr. kan da pozitif olunca da igneye baslaniyr ve doguma kadar devam ediliyr. zaten Allah nasip ettiyse de o bebiss kucagina geliyr. simdi yiprarma kendini. oyle aglamakla olmaz. sana aspirin verdi mi dr? . o zamanda bakilip igneye baslanmasi lazimm bunlari sana neden anlatmadilar ben anlamadim inan
Ben sat 23 temmuzfu 29-30 gunde bir oluyorum.ben ovilasyon testinde ayin 2 ve 3. Gunu 2 cift cizgi yakaladim ama belli degil iste bekleyeceğim. Bence sende bi yaptir yada haftaya pzt sali yatir kedin olur.bakalım ne cikacak.hanerlesiriz))
canım ben bugün yaptırdım sonuç sıfır..ihtimal bile yok anlaşılan. senin güzel haberlerini bekliyoruz artık :))
saol gülüm ama dayanamıyor insan inşaallah hepimize hamilelik nasip olur..
lingen .!.:güzelim neymiş o çok nadir olan
pihtilasma sorunu bircok insanda var ve sen sukretki hamile kalip ta düşük yapmadın bircok insan kac düşükten sonra öğreniyor
ve bu caresiz bir dert degilki yapman gereken teksey normalden daha fazla dikkatli olmak
üzülme canım benim allahin izniyle sagsalim bebislerin olacak
inşaallah canım da 4 tahlildede olması cok nadir falan filan okadaar cok şey anlattılarki hani insan herşeyi bırakıp üzüntüden kalpten gidecek..ben dvt gecirdim altı ay tedavi oldum ama bitti sanıyordum tahlillerde böyle cıkınca..Allah kerim artık..
saol canım iğne vuruluyorum zaten şuanda inşaallah hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşayalım..
öyle garip herşey onlar için normal kitap okur gibi anlatıp çekip gidiyorlar insanız yani hani bi anda ne olduğunu anlayamıyor benimden vurulmuşa döndüm..hiç bana yumnun 10. günü çıkar demediler..
tup bebek tedavisinde hep transferden 10 gun sonra kanda betahcg bakarlar
bir de yumyumdan max. 10 gun sonra dollenen yumurta rahme yerlesir ve betahcg salgilamaya baslar ve dolayisiyla da kan teatinde tespit edilebilir. aklinda olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?