Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

canım benim adet olmama 6 gün felan vardı namaz kılarken beynim sanki akıyor gibiydi yani secdeye gidince tepemde yoğunlaşıyordu,inanılmaz bir baskı....sağ yatınca sağa,sola yatınca solda baskı oluyordu korktum internetten araştırdım hormon değişikliği de sebep olabilir yazıyordu neyse ben de off off dedim yine prolaktin hormonum azdı yine hamile olamayacam diye üzüldüm hatta((( artık umudum kalmamıştı çünkü doktorlar olumlu şeyler söylemiyorlardı bana...işte kasıklarımda sonraki günler ağrımaya başlayınca ve göğüslerimde de ağrı olmayınca tamaammm dedim kesin adet olacam hiç belirtim yok.....tam adet olmam gereken günde bir baktım ne kasık ağrısı ne de başka birşey aman Allahım dedim şimdi kıvranmam lazımdı ağrıdan nasıl geçer ağrım dedim....hemen koşup test aldım hem de korka korka....çift çizgiyi görünce ağladım sonra sağlık ocağına koşup kan verdim yani düşün gecikmem olmamıştı bile....sonuç pozitif çıktı beta hcg 213 çıktı anlatamam sevincimi....rabbim bu ramazanda hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallahhh

Galiba bu ayda tutturamadım çünkü hiçbir belirtim yok gerçi daya ayın 2sine çok varda insan beklerken sıkılıyormu desem heyecanmı desem?.Meraktan ölücem.Tombik sen galiba test yaptıracaktın noldu canım sonuçların????

Allahım neolur bu defa tutturayım şu bebek işini bayram vesilesiyle.:18:

canım hatırlıyonmu hangi markaydı testin???

bende yumurtlama testi yaptım yumurtladığım hafta 1 hafta içinde 3 kere birlikte olduk özellikle pozitifi gördüğüm gün.Ama benim kızımda hamileliğim gec çıkmıştım 1 buçuk aylık filenken.Oyüzden sordum bende seninkinden kullanayım diye canım. bi belirtimde yok canım kızda da olmamıştı bu belirsizlik beni sabırsızlandırıyor.

Son düzenleme:

inşallah Allah gönlüne göre verir güzelim....ben de nerdeyse belirtisiz öğrendim hamile olduğumu sadece adet olmam gereken zamanda olmadım....adet sancım ve baş ağrım vardı okadar hiç göğüslerim bile ağrımamıştı.....

dün gece bi rüya gördüm ben kucağıma bebek veriyolar kızmış pembe battaniyesi var simsiyah saçları var hernekadar bebek için erken desemde bilinçaltım istiyo sanırım yada eşimin baskısı

laurana bu baş ağrısı göğüslerin ağrıması adet olmadan önce mi olmuştu şimdi hamilemisin yani tebrik ederim

aynen canımm bu günler geçmek bilmiyor bende emraktan ölücem.hiçte belirtim yok 2sine de daha var ya

tombik canımm nerelerdesin haberini bekliyoruzzz.hayırlı haberlerle gel inşallah.ama olumsuzsa da kendini sakınnn üzme. çünkü hem günün daha geçmedi hemde herşey kısmet. şimdi gel artık hadi

Maalesef olumsuz kiZlar...
Cok uzgunum...
Aglamaktan gozlerim sisti
Artik bu siteye girmeme karari aldim.
Bile bile test yaptirdim
Bnm yaptigim salaklikti...

canımmm şimdi gördüm yazını. lütfennn üzülme. daha gününün gelmesine bile 6 gün var. ne öyle gözlerin şişene kadar ağlamalar. herşeyin barşı kısmet. hem daha olup olmadığında belli değil ki. erken daha.

Yok cnm ya belli.olmasida imkansizdi.korunuyoduk cunku.hersey bnm safligimin yuzunden
Birdaha bebek kelimesini agzima almicam.destegin icin cok tesekkur ederim cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…