ya insan yine de üzülüyor işte be lingen... bu ay da gitti... bakalım operasyon yapınca kaç ay korunma verecek.. zaten beklemek insanı mahvediyor... bilmiyorum canım çok sıkkın bir yandan da şükrediyorum... Dermansız dert değil diye... darmadağınığım...
amiinnn gülümmm inşallah hamileyizdir bebişlerimiz tutunmuştur...
ayyy gülümm cok sevindimm... inşallah hepimiz hamileyizdir ama sende 2. çizgi belirmiş hadi gözün aydınnn..silikde olsa hamile olunuyomuş..ben yaptım daa silik ile değil inşaallah bikaç güne bende görürüm çift çizgileri...
Ayyy niye böyleyiz yaaa
Yani başka zaman olsa günler haftalar geçer farkında olmayız , bişey bekliyoruz ya saatler geçmiyor.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlim. Ama bana hamilesin gibi geliyor. Belirti var mı?
selam canım öncelikle tebrik ederim maaşaallah... Allah tamamını erdirsin... çekildim rahim ağzından sonra o yolu tutan 2 tane bir tanede yukarıda toplamda 3 tane polipbu şekilde hamile kalman zor... doktorunda seni bilgilendirir en kısa sürede histeroskopi olmalısın dedi... bende cuma tatile çıkıyorum bir sonraki adeti bekleyeceğim... ondan sonra da histeroskopi olacağım sanırım daha kendi doktorum ile görüşmedik kendi doktorum ile de yarın öğlende randevum... canım sıkkın anlayacağınız...
canım tebrik ederim alah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kuzucuğunu kucağına alasın inşallah.Mrb kızlar. 2 aylik evliyim hic korunmadik bebek istiyorduk Bi kac gündür bende araştırma içindeydim sat 17 Temmuz bu ay 11 Ağustos gibi regl olmayı bekliyordum 13 unde idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti pekte ümitlenmek istemedim gecen süre icinde adet olmadım ilk once bas donmelerim oldu ve son iki gundur de bel ağrısı sık idrara çıkma bacaklarim da zamn zamn hafif kasilmalar göğüslerimde hassasiyet gibi seyler yasadım dün bu sitede belirtileri okuyunca inanın sabahı zor ettim hemen beta hcg baktirmaya ve sonuc 2860 :) cok heyecanlıyım idrar testide bu defa pozitif darısı isteyen herkesin basına dua edin sağlıkla herkes bebeğine kavuşsun inşallah darısı isteyen herkese
kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dikerimede sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-(
benim kasık ağrılarımda hala var ama test pozitif bugün dayanamayıp iş çıkışı da yaptım ilk idrar midrar demeden yine çiftti..İnan bana hamileysem anlayacam ki hamilelikte adet belirtisi ile aynııı..
svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
canim sen hamlesin ınan ve kan testine git yarın ah ben o silik olan cizgiyi bile göremedim ki bize de dua et kuzummmm
üzülme canım yaa geç olsun güç olmasın sıkma canınıselam canım öncelikle tebrik ederim maaşaallah... Allah tamamını erdirsin... çekildim rahim ağzından sonra o yolu tutan 2 tane bir tanede yukarıda toplamda 3 tane polipbu şekilde hamile kalman zor... doktorunda seni bilgilendirir en kısa sürede histeroskopi olmalısın dedi... bende cuma tatile çıkıyorum bir sonraki adeti bekleyeceğim... ondan sonra da histeroskopi olacağım sanırım daha kendi doktorum ile görüşmedik kendi doktorum ile de yarın öğlende randevum... canım sıkkın anlayacağınız...
Mrb kızlar. 2 aylik evliyim hic korunmadik bebek istiyorduk Bi kac gündür bende araştırma içindeydim sat 17 Temmuz bu ay 11 Ağustos gibi regl olmayı bekliyordum 13 unde idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti pekte ümitlenmek istemedim gecen süre icinde adet olmadım ilk once bas donmelerim oldu ve son iki gundur de bel ağrısı sık idrara çıkma bacaklarim da zamn zamn hafif kasilmalar göğüslerimde hassasiyet gibi seyler yasadım dün bu sitede belirtileri okuyunca inanın sabahı zor ettim hemen beta hcg baktirmaya ve sonuc 2860 :) cok heyecanlıyım idrar testide bu defa pozitif darısı isteyen herkesin basına dua edin sağlıkla herkes bebeğine kavuşsun inşallah darısı isteyen herkese
üzülme canım yaa geç olsun güç olmasın sıkma canını
kargülü bu arada tebrik ederim canım
kızlar ben de doktora gittim bugün reglin 4. günü klomen verdi yarından itibaren başlayacağım artık 1 bucuk cm çikolata kistim var büyümez inşallah, umarım hepimiz tez zamanda hamiş oluruz zira alttan muayene istemiyorum artık
ne güzel tebrik ederim ben de 2 . çocuk için uğraşıyorum darısı başıma inşaallah
,arkadaşlar benim adetim geçeli 11 gün oldu,söylmesi ayıp ama biz dün eşimle yattıktan yarım saat sonrawc de akıntı arasında kpkırmızı bir-iki damla kan geldi sonra yok gecedn bu yana bekliyoum şeffaf yumrta akı kıvamı ve renginde akıntım var,2 gündür de ince sol kasık batması oluyo böyle şeyler yaşayan var mı,ya da adet başlayacak sinyaller mi geliyo aaaayyyyy yoruldum ben bu bekleyiştn
Tebrik ederim canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
KIZLAR MERHABA HAFTA SONU HİÇ GİRMEYE FIRSATIM OLMADI DAHA DOĞRUSU YAZMAYA AMA TAKİPTEYİM.bUGÜN TEST YAPTIM DAYANAMADIM İDRAR TESTİNDE İKİNCİ ÇİZGİ 5 DK İÇİNDE ÇIKTI.çOK KOYU DEĞİL AMA VARDI İŞTE BİLMİYORUM AMA HALA HAMİLE OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ACABA hcg DEĞERİM YÜKSELDİ Mİ Kİ? ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ VERECEM HALA ADET SANCIM VAR ÇÜNKÜ..HER AN GELECEKMİŞ GİBİ KASIĞIM BELİM AĞRIYOR.BİLMİYORUM YA DUA EDİN KIZLARRR
tebrik ederim canim darisi basimizaMrb kızlar. 2 aylik evliyim hic korunmadik bebek istiyorduk Bi kac gündür bende araştırma içindeydim sat 17 Temmuz bu ay 11 Ağustos gibi regl olmayı bekliyordum 13 unde idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti pekte ümitlenmek istemedim gecen süre icinde adet olmadım ilk once bas donmelerim oldu ve son iki gundur de bel ağrısı sık idrara çıkma bacaklarim da zamn zamn hafif kasilmalar göğüslerimde hassasiyet gibi seyler yasadım dün bu sitede belirtileri okuyunca inanın sabahı zor ettim hemen beta hcg baktirmaya ve sonuc 2860 :) cok heyecanlıyım idrar testide bu defa pozitif darısı isteyen herkesin basına dua edin sağlıkla herkes bebeğine kavuşsun inşallah darısı isteyen herkese
evet bende cok duydum herkes adetle hamilelik belirtisi ayni diyorhamile olunca da adet olacakmış gibi belirti yaşanıyormuş. çok merak ettim bende inşallah hamilesindir canım. eğer öyleysen bugün de kan tahlilinde çıkar canım. dua ediyorum.
canim olmaz sen adeti bekleme bebegi bekle canim sakin uzulmekızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimde sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-(
kargulu canim tebrik ederim kizzzzz ne guzel haber bu bak cok sevindim inanEtmemmi bitanemm yarin aksam ozelde yaptiracam malum mesai saatini bitirmem
lazim sonucu hemen yazacam.IYI KIIII VARSINIZZZZ YA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?