Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ah canım seni cok iyi anlıyorum ama bunlar da gececek birkac ay sonra burda bizlere arkadaşlar hamisimmmm diceksin inşallah

Mrb kızlar. 2 aylik evliyim hic korunmadik bebek istiyorduk Bi kac gündür bende araştırma içindeydim sat 17 Temmuz bu ay 11 Ağustos gibi regl olmayı bekliyordum 13 unde idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti pekte ümitlenmek istemedim gecen süre icinde adet olmadım ilk once bas donmelerim oldu ve son iki gundur de bel ağrısı sık idrara çıkma bacaklarim da zamn zamn hafif kasilmalar göğüslerimde hassasiyet gibi seyler yasadım dün bu sitede belirtileri okuyunca inanın sabahı zor ettim hemen beta hcg baktirmaya ve sonuc 2860 :) cok heyecanlıyım idrar testide bu defa pozitif darısı isteyen herkesin basına dua edin sağlıkla herkes bebeğine kavuşsun inşallah darısı isteyen herkese

inşallah canım inşallah sende görür gözlerine inanamazsın:))testi 2 gün sonra tekrarla belkide bebişin senledir

valla canım belirti sayılırmı bilmem ama kasık sancım ve bel ağrım yumurtlamamdan beri kesilmedi.sanki her an adet gelecekmiş gibi..akıntım iki gündür fazlalaştı ama öyle kilodumda sırılsıklam değil yani..

kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimde sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-(

Son düzenleme:

bitanem hiç canını sıkma lütfen mutlaka bu sıkıntılı günler bitecek tedavini olacak ve bebişine kavuşacaksın.Hem ne bilirmiş filmi çeken dr bi görsün tedaviye başlasın bak 6 ay sürmez HAMİEYİM yazarsın.Sen Bakma o çok bilmişlere..Ayrıca olman zor demiş imkansız değil..Kalbini ferah düşünceni pozitif tut .Dualarım hep senle olacak

canım tebrik ederim alah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kuzucuğunu kucağına alasın inşallah.

kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dikerimede sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-(

benim kasık ağrılarımda hala var ama test pozitif bugün dayanamayıp iş çıkışı da yaptım ilk idrar midrar demeden yine çiftti..İnan bana hamileysem anlayacam ki hamilelikte adet belirtisi ile aynııı..

canim sen hamlesin ınan ve kan testine git yarın ah ben o silik olan cizgiyi bile göremedim ki bize de dua et kuzummmm

Oyy masallah bize ne güzel gidiyoruz bu ay bol bol devam eder böyle inşallahhhh aminn :)

üzülme canım yaa geç olsun güç olmasın sıkma canını

kargülü bu arada tebrik ederim canım
kızlar ben de doktora gittim bugün reglin 4. günü klomen verdi yarından itibaren başlayacağım artık 1 bucuk cm çikolata kistim var büyümez inşallah, umarım hepimiz tez zamanda hamiş oluruz zira alttan muayene istemiyorum artık

Tebrik ederim canım. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Darısı başımıza:))

saol canım desteğin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.... İyi ki varsınız ailemden kimse ile paylaşmadım... bir eşim bir siz...

kizlar cok sevindim sizin adiniza allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

amin canım ınsallah =) senın ılk evladın kac yasında ?

canım merhaba

benımde aynı senın gıbı cıktı testım cızgı bellı ama kopkoyu degıl bugün yakındakı bı tıpp merkezıne gıttım kese bıle görünmedı daha dr vardr ama daha cok yenı oldugundaan görünmüyordr dedı zaten cmrtesı kendı drumda randevum var beklıcem bakalım ogün kan testıde yapılır belkı kesede görünür. buarada benımde kasık larımda gergınlık var bır yere uzanırken ve afedersın ıkınmak zorunda olduğumda bu gergınlık cok daha net anlasılıo onun dışında net bır belırtım yok gögüslerım yenı acımaya baslıo buarada benım ıkıncı gebelıgım ılkınde üstüne gördüğümü bununla kıyaslayınca anladım ozaman çünkü belırtım fdaha belırgındı vee en son adetımı lekelenme seklınde adetten farklı renk ve kıvamda görmüştüm batımda pazar günüydü çoktan gectı zaten.umarım sende bıran önce keseyı görürsün

tebrik ederim canim darisi basimiza
hamile olunca da adet olacakmış gibi belirti yaşanıyormuş. çok merak ettim bende inşallah hamilesindir canım. eğer öyleysen bugün de kan tahlilinde çıkar canım. dua ediyorum.
evet bende cok duydum herkes adetle hamilelik belirtisi ayni diyor
kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimde sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-(
canim olmaz sen adeti bekleme bebegi bekle canim sakin uzulme

Etmemmi bitanemm yarin aksam ozelde yaptiracam malum mesai saatini bitirmem
lazim sonucu hemen yazacam.IYI KIIII VARSINIZZZZ YA..
kargulu canim tebrik ederim kizzzzz ne guzel haber bu bak cok sevindim inan
tum hamileler icin guzel bir halay cekelim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…