svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
Hamişlere hayirli olsun saglikli gebelik ve saglikli bebek nasip etsin Allahim
kizlar cok sevindim sizin adiniza allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
Hamişlere hayirli olsun saglikli gebelik ve saglikli bebek nasip etsin Allahim
aynı şeyler bende de oluyor. acaba kuruntu mu yapıyoruz. benim tarih 27 ağustos daha var ama sanki bi hareketlilik var. acaba psikolojik mi bizim yaşadığımız:)) tecrübeliler cvp verebilir mii
merhaba kızlar bugün adet tarihim :) bakalım ne olacak? Hala bişey yok. Akşamüstü olabilir belki. Ama hiç olacakmışım gibi karın ağrısı falan da yokki...
inşallah bebişin geldim der sana canım benimde sancı var ara ara gelip gidiyo 20-22 arası artık bekliyorum inşallah gelmez cnm test yapacan mı? BENİM BUGÜN 30. GÜNÜM
Kizlar hamileliğin ilk belirtileri arasında cinsel istekte artma var mi bilen duyan basina gelen varmı :)))
canım hep 28 günde bir olurdu geçen ay 30 gün sonra oldum bugün de 30. Gün olmazsam perşembe yada cuma yapacam idrar testi çıkmazsa ve hala olmazsam cumartesi doktordan randevu alırımcanım elimde kalan son testi bu sabahı bekleyemeden dün akşam yaptım hiçbişey çıkmadıama daha olmadığım için henüz ümidimi kaybetmedim. Sen test yapacak mısın?
selam kızlar ben de regl olcam cok agrim var benim umutlar direk ekime kaldi çünkü eylülde narkoz yicem laparoskopi olcam
offfff
canım benim de bata 3 gün var test yaptım çıkmadıcanım hep 28 günde bir olurdu geçen ay 30 gün sonra oldum bugün de 30. Gün olmazsam perşembe yada cuma yapacam idrar testi çıkmazsa ve hala olmazsam cumartesi doktordan randevu alırım
canım valla aynen acayip sancı gelip gidiyo adet olacam sanki 30. Gün işte bugün bakalım hayırlısı hesaplayıcılara göre bugün olmam lazım inşalklah bebişlerimiz bizimledir sen test yaptın mı canım ?
Selam kızlar...
Doktordan geldim şimdi. Polipler hamile kalmaya engel değiller ben histeroskopi önermiyorum dedi. Öyle mutluyum ki anlatamam. Korunmadan bir 6 ay geçirelim senin tetkiklerini yaptık herşey yolunda. Kasım ayına kadar bekleyelim olmazsa eşinin durumuna bakacağız dedi.
Folik asidi sordum; yeşil renkli besinlerden tüketiyorsan gerek yok dedi ama ben çok sağlıklı beslenen biri değilim çalışıyoruz neticede her gün sebze yemeğim olmuyor dedim kesinlikle yemek olayını düzene koymalısın hamile kalınmadan önce de sonra da beslenme çok önemli yumurtalıklar içinde dedi. Folacın diye bir vitamin verdi...
Bir de en önemlisi hamile kalma olayını kafandan çıkar uzaklaş biraz sanal ortamdan kesinlikle daha rahat edeceksin yumurtlama döneminden sonraki haftaları kendine eziyet tarihleri olarak belirleme çık dolaş gez alışveriş yap mutlu olmaz çok önemli vücudun kendini ona göre hazırlayacaktır. Belirti aramaktan vazgeç. İlişkinin tadını çıkar isteyerek birlikte olun ve aklınızdan çıkarın bu konuyu normal bir dönem gibi davranın dedi biraZ buralardan uzak duracağım ama sizi takip ederim yine de. Tatile gidiyoruz zaten :) kendinize çok iyi bakın... Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum. Hakkımızda hayırlısı diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?