Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

merhaba kızlar geçen ay karmakarışık bi adet dönemi geçirmiştim. temmuz 17de adet gördüm 20sinde bitmişti ve 26sında tekrar bi kanama yaşamıştım. doktora gittiğimde bişey olmadğını söylemişti doktor. bi ara fenalaşmıştım acile gittiğimde idrar yollarında yoğun iltihaplanma var demişti. sanırım kanamam ondan dolayı oldu. neyse gel gelelim bu aya, 18 ağustosta kahverengi şeklinde gelmeye başladı ki normalde böyle olmaz benim adetim. ben yine de adet oldum sanırım diye düşndüm. bir gün sürdü ve bitti. acaba diyorum bi hastalığım mı var yoksa hamile olabilir myim. bi hatalığım olsa kan tahlilinde veya ultrasonda doktor görürdü diye düşünüyorum. başka doktora daha gidecem tekrar ama yine de kafam karışık.

yok canım ya hiç belirtim bile yok. sadece alt karın bölgemde hafif bir sızı var. hiç olur diye hala tahmin etmiyorum ama ne yalan heyecanlanmaya da başladım yani:)

sen yine de çok umutlanma herseye hazır ol sonra üzülürsün gelmesse sevin hadi bakalımm Allah gönlüne göre versin

sen yine de çok umutlanma herseye hazır ol sonra üzülürsün gelmesse sevin hadi bakalımm Allah gönlüne göre versin

haklısın canım.. olmazsa gelecek aya ümitleniriz ne yapalım. allah hayırlısını versin hepimize. yarın da olmazsan kan testi yaptırırım artık..

canim sen hamlesin ınan ve kan testine git yarın ah ben o silik olan cizgiyi bile göremedim ki bize de dua et kuzummmm

arkadaşlar sabah idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm. emin olamadım çünkü cuma günü kan testinde sıfır cıkmıştı. akşam üzeri 3 testte de silik görünce tekrar kan testi yaptırdım. sonuç 32,5 çıktı. bat 21- 22 agustostu

canım görünüşe göre bebişin var ama bi kaç gün sonra tekrar test yaptır sen yinededarısı başımıza inşallah çifter çifter

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım 2 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum..inşallah güzel haberlerin devamı gelir
canım yaaaa çok sevindim senin adına bak kesin yok koskocaman sıfır çıktı diyordun allah cok büyük saglikla kucağına al inşallah

canı ya cok sevındım ınan ya bızde 0 dıye kesın sonucu vermıstık masallah yaa cok sevındım senın adına ıns. kucagına almayıda nasıp eder rabbım

Hamişlere maşallah olmayanlara da inşallah
Ya cok heyecanliyim bat a 3 gün kaldiii eger hamile isem belirtiler olmali miydi
Ama hic belirti yok ki bu günlerdee
Forumu cok okuyunca oluyo sadece psikolojik

Günaydın kızlar bu sabah test yaptım iki çizgiyide gördüm ağustos ayonda bende hamile kladım Allah duamızı kabul etti inşallah sizinkide kabul olur :)

Hamişlere maşallah olmayanlara da inşallah
Ya cok heyecanliyim bat a 3 gün kaldiii eger hamile isem belirtiler olmali miydi
Ama hic belirti yok ki bu günlerdee
Forumu cok okuyunca oluyo sadece psikolojik

Canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor benim ilk belirtilerim göğüslerimin şişmesi acıması vede ayaklarımın cayır cayır yanması idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…