Yok cnm ya belli.olmasida imkansizdi.korunuyoduk cunku.hersey bnm safligimin yuzunden
Birdaha bebek kelimesini agzima almicam.destegin icin cok tesekkur ederim cnm benim
Maalesef olumsuz kiZlar...
Cok uzgunum...
Aglamaktan gozlerim sisti
Artik bu siteye girmeme karari aldim.
Bile bile test yaptirdim
Bnm yaptigim salaklikti...
iyide korunurken nasıl olsun niye bu kadar üzülüyosun tam olarak korunmuyomusunuz. bida bu siteye girmicem bebek kelimesini ağzıma almıcam falan önce tam olarak deneyin bakalım
Esim suan erken oldugunu dusunuyo.ewt tam olarak korunmuyoruz.olmicagini bilerek test yaptirdim bu yuzden kendime cok kiziyorum
biz eşlerimizin düşüncelerini değiştirelim en iyisi :) ben hala eşimi ikna çabalarındayım daha erken diye ama o artık beni dinlemiyo hemen olcakmı bakalım diyo
Tombikcim üzülme herseyin hayırlısı
Yok cnm ya belli.olmasida imkansizdi.korunuyoduk cunku.hersey bnm safligimin yuzunden
Birdaha bebek kelimesini agzima almicam.destegin icin cok tesekkur ederim cnm benim
Canim madem korunuyorsunuz neden kendini bu kadar umitlendirdin. Sonucta korunuyorsan ihtimal sifira yakindir yani. Bile bile yaptirdigina gore bu kadar da uzuulme bence. Adam akilli calisma yaptigin zaman butun testler bir bir patlatirsin oyle hemen pes etme) bak burda bir kurtaj( 9 haftalik melegimin kalbi drdugu icin) birde kimyasal gebelik gecirmis biri konusuyor tatlim :) ben anca pazartsi yaparim idrar testini zaten..
canım benim adet olmama 6 gün felan vardı namaz kılarken beynim sanki akıyor gibiydi yani secdeye gidince tepemde yoğunlaşıyordu,inanılmaz bir baskı....sağ yatınca sağa,sola yatınca solda baskı oluyordu korktum internetten araştırdım hormon değişikliği de sebep olabilir yazıyordu neyse ben de off off dedim yine prolaktin hormonum azdı yine hamile olamayacam diye üzüldüm hatta((( artık umudum kalmamıştı çünkü doktorlar olumlu şeyler söylemiyorlardı bana...işte kasıklarımda sonraki günler ağrımaya başlayınca ve göğüslerimde de ağrı olmayınca tamaammm dedim kesin adet olacam hiç belirtim yok.....tam adet olmam gereken günde bir baktım ne kasık ağrısı ne de başka birşey aman Allahım dedim şimdi kıvranmam lazımdı ağrıdan nasıl geçer ağrım dedim....hemen koşup test aldım hem de korka korka....çift çizgiyi görünce ağladım sonra sağlık ocağına koşup kan verdim yani düşün gecikmem olmamıştı bile....sonuç pozitif çıktı beta hcg 213 çıktı anlatamam sevincimi....rabbim bu ramazanda hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallahhh
Heeey kimsecikler yok muuu
Ben variimmmmmm:))
cnmmmmmm kaç gündür yazamadım bana özelden msj atmışsın cnm annemler geldi şehir dışından ev çok kalabalık misafir olunca açamadım ne yaptın sen merak ettim seni yaptınmı gebelik testi varmı bşy yada adet oldun mu son durumun nedir antibiyotik durumunu ne yaptın cnm bendede durumlar aynı bi değişiklik yok şimdilik ovülasyon dönemim bitti adet tarihini bekliyoruz işte ama biliyosun tedaviye gitmediğimiz için pek ümit yok
dünyalar tatlısı bir oglusum var ablasıona kardes yapalım dedik elimize yüzümüze bulastırdık.iki aylıkken karnım da öldü kürtaj oldum 5 ay olacak daha tık yok doktorada gitmiyorum esimin yüzünden.olur diyor zamanı var diyor ne yapacagımı bilmiyorum kafaya takmamak mümkün olmuyor kısırmı oldum yoksa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?