Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Yok cnm ya belli.olmasida imkansizdi.korunuyoduk cunku.hersey bnm safligimin yuzunden
Birdaha bebek kelimesini agzima almicam.destegin icin cok tesekkur ederim cnm benim

iyide korunurken nasıl olsun niye bu kadar üzülüyosun tam olarak korunmuyomusunuz. bida bu siteye girmicem bebek kelimesini ağzıma almıcam falan önce tam olarak deneyin bakalım

Maalesef olumsuz kiZlar...
Cok uzgunum...
Aglamaktan gozlerim sisti
Artik bu siteye girmeme karari aldim.
Bile bile test yaptirdim
Bnm yaptigim salaklikti...

Canim benim neden kendini yipratiyosun yinede adetini bekle bi ne olur ne olmaz cok erken yaptirdin ama o zmnda sonuc olumsuz cikarsa agustosta hic korunmadan denersiniz. Benimde olmicak gibi ztn bidahaki ay birlikte bekleriz. Üzülmeeeeeee

iyide korunurken nasıl olsun niye bu kadar üzülüyosun tam olarak korunmuyomusunuz. bida bu siteye girmicem bebek kelimesini ağzıma almıcam falan önce tam olarak deneyin bakalım

Esim suan erken oldugunu dusunuyo.ewt tam olarak korunmuyoruz.olmicagini bilerek test yaptirdim bu yuzden kendime cok kiziyorum

Esim suan erken oldugunu dusunuyo.ewt tam olarak korunmuyoruz.olmicagini bilerek test yaptirdim bu yuzden kendime cok kiziyorum

biz eşlerimizin düşüncelerini değiştirelim en iyisi :) ben hala eşimi ikna çabalarındayım daha erken diye ama o artık beni dinlemiyo hemen olcakmı bakalım diyo

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos

Tombikcim senlen batımız aynıymış sen niye gittin test yaptırdın hemen sabırsız 😃😃bana bak gayet rahat rahat yayılıyorum testide anca haftaya yaparım stress yapma böyle

Yok cnm ya belli.olmasida imkansizdi.korunuyoduk cunku.hersey bnm safligimin yuzunden
Birdaha bebek kelimesini agzima almicam.destegin icin cok tesekkur ederim cnm benim

Canim madem korunuyorsunuz neden kendini bu kadar umitlendirdin. Sonucta korunuyorsan ihtimal sifira yakindir yani. Bile bile yaptirdigina gore bu kadar da uzuulme bence. Adam akilli calisma yaptigin zaman butun testler bir bir patlatirsin oyle hemen pes etme ) bak burda bir kurtaj( 9 haftalik melegimin kalbi drdugu icin) birde kimyasal gebelik gecirmis biri konusuyor tatlim :) ben anca pazartsi yaparim idrar testini zaten..

Son düzenleme:

Tovbe birdaha calisma yapmadan yapmam test mest😊bnmki kendi kendine gelin guvey olmakti sadece...

hepimiz aynı dertten müzdarip olduğumuz için burada toplanıyoruz canım benim. o yüzden birbirimizi anlıyoruz. sen canını üzme. birdahaki ay eşinide ikna edip güzel güzel çalışırsınız birlikte bekleriz

sevgili laurana canım cevabın için çok teşekkür ederim.allahın izniyle hayırlı haberler almak istiyorum.yalnız yine de haftasonunu geçirmeyi bekleyeceğim.iyi dileklerin için minnettarım

Selam kızlaaar ben hala tatildeyim.internet çekmiyo ya telefondan giriyorumda. listeyi güncelleyen sewgi arkadaşa teşekkür ederim ben salı döneceğim ozamana kadar kendinize ii bakin hemen test yapmayin sakin olun benide bekleyinnn braber yapalim. bu arada benim yerleşme zamaninda sag kasığım acayip ağrıdı. Bide göğüslerim çok ağriyoo ayy var gibi geliyor bana. herkese ii gecelerrrr görüşürük tatil dönüşü

iyi akşamlar kızlar ....bende buralarda takılıyorum aslında çok çalışmak lazım ama ramazanda çok zor oluyor ya

bakalım bu listeden kaç kişi mutlu haberi verecek merak ediyorum

1 yılı aşkın süredir hep ay topiklerini takip ediyorum herkes doğurdu büyüttü ben hala bekliyorum allahım inşallah bize de nasip eder de tekrardan nisan annesi olabilirim bende .....

tombik sen çalışmaya devam et batına varmış daha belki geç yumurtlama olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…