Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

canım çok sevindim darısı başımıza bende 20-22 arası daha gelen giden yok cumartesi teast yaptım tek çizgi yarın akşam yine yapacam kırmızılar gelmezse hiç belirtin varmıydı bu süre içinde
kızlar yaaa midem çok bulandı test yaptım kocamaaan tek çizgiii............Allah büyük.. inşallah hamileyimdir....
canım inşallah hepimiz hamileyizdir
Günaydın kızlar bu sabah test yaptım iki çizgiyide gördüm ağustos ayonda bende hamile kladım Allah duamızı kabul etti inşallah sizinkide kabul olur :)

tebrikler cnım darısı başımıza bat ne zamandı ?

hamileleri tebrik ediyorum çok sevindim ne güzel ya güzel haberler almak ...

KIZLAR benim son 4 adetim 7 mayıs 6 haziran 2 temmuz 30 temmuz şimdi bu ay ki yumurtlama tarihi 11-15 ağustos arası mıydı:26::26::26::26:???

amin inş..evet canım ya. umudu hiç kaybetmemek gerekiyormuş.darısı en kısa zamanda herkesin başına inş.

inşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder. dualarım seninle..çok sevindim. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

hamileleri tebrik ediyorum çok sevindim ne güzel ya güzel haberler almak ...

KIZLAR benim son 4 adetim 7 mayıs 6 haziran 2 temmuz 30 temmuz şimdi bu ay ki yumurtlama tarihi 11-15 ağustos arası mıydı:26::26::26::26:???

bence ovulasyon tarihi hesaplama aracı kullan daha garanti. internette var birsürü.

dün dayanamyıp kan testimi de yaptırdım adet günümdü.Ve sonuç 290.5..Sanırım meleğim gelecek inşillan.Allahın izniyle ben keseyi ve kalp atışını duymadan emin olamasamda mutlu gibiyim.Ayın 14 de adetten 6 gün önce 5.6 olan değer iyi yükselmiş dedi doktorum hemde gecikme olmadan..Bu arada bilgilendirme amaçlı olsun Beta HCG 290.5 iken idrar testi çift çizgi verdi hemde koyu değildi.Bide Muhtemel ilişkiden (şüpheli) tam14 gün sonra kanda baktırın derim. İşte böyle sorularınız olursa cevaplarım sizleri seviyorummm

ben dün beta ölçtürdüm 290.5..Oysa cumartesi yani üç gün önce çizgim silikti ve 1 saat sonra belirmmişti.Adetten bir gün önca dakikasına uygun 2 dk da çıktı ve yine kopkoyu değildi o yüzden bence silik çizgi olabilir anlamına geliyor.Bence..O yüzden tebrik ederim şimdiden 2 gün sonra silikleşme netleşir merak etme:))

hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canım. benimde 30-31 ağustos 10 gün kaldı hemen hemen. var mı yok mu heyecanla bekliyorum bakalım.

bu arada bir şey daha belirteyim kızlar ovilasyon testi bende çift çizgi vermedi yani onla hamilelek tespit edilmiyor..Ay ne çok yazdım ama bende merakla burda paylaşınları okuyor yorumlar yapıyordum rahatlıyordum o yüzden çenem düştü:)))

hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canım. benimde 30-31 ağustos 10 gün kaldı hemen hemen. var mı yok mu heyecanla bekliyorum bakalım.

inşallah vardır canım az kalmış zorlu bir sabır süreci de olsa 29 ağustosta belli olur seninde:))Bak sanki hamilelik varmış gibi konuştum belkide vardır tatlım :))

Kızlar bebeğimi kaybettim ama bu seferde hamile kaldım çok şanslıyım bence darısı sizin başınıza inş. Giremedim kusura bakmayın bu aralar çalıştığım için girmememiştim mutlu haberi size veririm dedim:)

merhabalar
yeni hamişleri tebrik ediyorum benim gibi negatifte kalanlara gelecek ay inşallah diyorum

Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum kızlar Allah sizede nasib etsin sizin içinde dua edeceğim hamilelerin duası kabul olurmuş.Ben belirtilerimden bahsedeceğim size yumurtlamadan 5 gün sonra kasıklarımda iğne batmaları ve kramplar oldu hiç o tarihlerde olmazdı göğüslerim adetim gelmeden bir kaç gün önce dolgunlaşırdı biraz ama bu sefer resmen balon gibi şişti acıyordu uçlarıda çıktı ayaklarım yanıyordu geceleri yangından uyuyamıyordum suya tutuordum ara ara sonra hep uyuyasım geliyordu hiç uykulara kanmıyordum tüyamda üç kez hamile olduğumu gördüm :) son adet tarihim 23 temmuzdu 28 gün sürmüştü 3 gün gecikmede gördüm çizgiyi belirgin bir silik çizgi :)

hayırlısı olsun hamile arkadaşlara

bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim ,

meyra en son sen hamiş haberini okuduğum için aklımda kaldın, ilk hamilelik belirtileri yumurtlamadan kaç gün sonra başladı

Canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor benim ilk belirtilerim göğüslerimin şişmesi acıması vede ayaklarımın cayır cayır yanması idi.

merhaba canım benim bat dündü ama olmadım. dün evelki gece uykumdan uyandım ayaklarım benim de cayır cayır yanıyordu ne yapacağımı bilemedim. gittim soğuk su ile yıkadım. yine de çok rahatlamadım. sonra da uyumuşum dün akşam ve bu sabah test negatif çıktı. ilk kez adetim gecikti. bi de bu sabah uyuya kaldım yataktan zor kalktım. ay ne bileyim valla umut işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…