canım çok sevindimarkadaşlar sabah idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm. emin olamadım çünkü cuma günü kan testinde sıfır cıkmıştı. akşam üzeri 3 testte de silik görünce tekrar kan testi yaptırdım. sonuç 32,5 çıktı. bat 21- 22 agustostu
canım inşallah hepimiz hamileyizdirkızlar yaaa midem çok bulandı test yaptım kocamaaan tek çizgiii............Allah büyük.. inşallah hamileyimdir....
Günaydın kızlar bu sabah test yaptım iki çizgiyide gördüm ağustos ayonda bende hamile kladım Allah duamızı kabul etti inşallah sizinkide kabul olur :)
kizlar cok sevindim sizin adiniza allah sağlıkla kucaginiza
Canim ne yaptin inşallah gelmez kırmızı kart. ..
bu sabah ezanla uyandım ve test yaptım. negatif çıktıama kırmızılar da gelmedi. hiç gelecek gibi de değil. yıllardır ilk kez gecikiyor. acaba psikolojik olarak kendim mi geciktiriyorum bilemedim
amin inş..evet canım ya. umudu hiç kaybetmemek gerekiyormuş.darısı en kısa zamanda herkesin başına inş.
hamileleri tebrik ediyorum çok sevindim ne güzel ya güzel haberler almak ...
KIZLAR benim son 4 adetim 7 mayıs 6 haziran 2 temmuz 30 temmuz şimdi bu ay ki yumurtlama tarihi 11-15 ağustos arası mıydı:26::26::26::26:???
kızlar testte benım gıbi silik çizgi görenler bunu izlesin derim belkı ızlemıssınızdr ama ben yınede paylaşmak ıstedım bende daha önce ızlemısım ama unutmuşum =)
Evde yapılan hamilelik testleri ne kadar güvenilirdir? - UZMANTV
kızlar testte benım gıbi silik çizgi görenler bunu izlesin derim belkı ızlemıssınızdr ama ben yınede paylaşmak ıstedım bende daha önce ızlemısım ama unutmuşum =)
Evde yapılan hamilelik testleri ne kadar güvenilirdir? - UZMANTV
tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar bu sabah test yaptım iki çizgiyide gördüm ağustos ayonda bende hamile kladım Allah duamızı kabul etti inşallah sizinkide kabul olur :)
dün dayanamyıp kan testimi de yaptırdım adet günümdü.Ve sonuç 290.5..Sanırım meleğim gelecek inşillan.Allahın izniyle ben keseyi ve kalp atışını duymadan emin olamasamda mutlu gibiyim.Ayın 14 de adetten 6 gün önce 5.6 olan değer iyi yükselmiş dedi doktorum hemde gecikme olmadan..Bu arada bilgilendirme amaçlı olsun Beta HCG 290.5 iken idrar testi çift çizgi verdi hemde koyu değildi.Bide Muhtemel ilişkiden (şüpheli) tam14 gün sonra kanda baktırın derim. İşte böyle sorularınız olursa cevaplarım sizleri seviyorummm
hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canım. benimde 30-31 ağustos 10 gün kaldı hemen hemen. var mı yok mu heyecanla bekliyorum bakalım.
inşallah vardır canım az kalmış zorlu bir sabır süreci de olsa 29 ağustosta belli olur seninde:))Bak sanki hamilelik varmış gibi konuştum belkide vardır tatlım :))
aynen canım psikolojik olarak vücudumuza zarar veriyoruz aslındabu sabah ezanla uyandım ve test yaptım. negatif çıktıama kırmızılar da gelmedi. hiç gelecek gibi de değil. yıllardır ilk kez gecikiyor. acaba psikolojik olarak kendim mi geciktiriyorum bilemedim
neden biz de birçoğu gibi kafamizdan silip atamiyoruz ki
Canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor benim ilk belirtilerim göğüslerimin şişmesi acıması vede ayaklarımın cayır cayır yanması idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?