Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
biblokedicik ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos

Oh oh nazar değmesin tablomuza Allah dahada artirson gözünüz aydin darisi basimiza ins.

listede kargulune kadarki 18 kisiden 12si hamiş ya ne guzel umarım ay sonuna kadar cok daha güzel sonuçlar alırız

tebrik ederim yeniden cok guzel haber
merhabalar
yeni hamişleri tebrik ediyorum benim gibi negatifte kalanlara gelecek ay inşallah diyorum
lingen canim adetmi oldun yoksa testmi yaptin ben dun giremedim ondan sordum
Günaydın kızlar bu sabah test yaptım iki çizgiyide gördüm ağustos ayonda bende hamile kladım Allah duamızı kabul etti inşallah sizinkide kabul olur :)
tebrik ederim darisi basimiza

tebrik ederim yeniden cok guzel haber

lingen canim adetmi oldun yoksa testmi yaptin ben dun giremedim ondan sordum

test yaptım sercem ve atesim de düştü kesin regl olcam yani

listede kargulune kadarki 18 kisiden 12si hamiş ya ne guzel umarım ay sonuna kadar cok daha güzel sonuçlar alırız

Malesef tam olarak oyle degil cunku ilk sayfada guncellenmedigi icin ben cok uzun olmasin die adey olanlari siliyorum listeden yani baslarda silinende cok var ana onlarda yani bende dahil ins en kisa ve hayirli zmnda hamiş oluruz

gerçi bende belirtide yok yumurtlamadan sonra akıntı oluomş demi yaa.byk ihtimal bnmde gelecek aya kaldı kızlar

hayırlısı olsun hamile arkadaşlara

bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim ,

meyra en son sen hamiş haberini okuduğum için aklımda kaldın, ilk hamilelik belirtileri yumurtlamadan kaç gün sonra başladı

Yumurtlamadan 5 gün sonra kasıklarımda batma ve kramplar olmuştu benim içimden geçmişti çünki hiç olmazdı o tarihlerde erkenden kendimi heveslendirmeyeyim diye geçip gitmiştim o konuyu.

hayırlısı olsun canım benım randevum var cmrtesı günü kendı drumda o bakr büyük ıhtımal kan degerlerıme oyüzden cokda acele etmıyorum bırde zaten ıkıncı hamıleleıgım belırtılerım evladımın benımle olduğunu gösteriyor ınsaallahta böyle gıder =) ayrıca bugün tekrar başka bır marka test yaptım yıne silik ama aynı sekılde varlığını gösteren bır siliklikte kesin eminim diyebilirim bebişimin varlığından ınsaallah =) rabbım tüm bekleyenlerı sevındrsın ınsallah ayrıca cok teşekkür ederım bende tebrık ederım canım =)

Son düzenleme:
29 unda regli olmam gerekio bekliorum bende inşallah olmam

hayırlısı inşallah pozitif olur. benimde 27 si. hiç bir belirti yok. herşey normal. sadece geçtiğimiz hafta rahimimde ağrı hissettim sancı gibi amam onun dışında hiç bir şey yok. Hatta bazen mutfağa gidip dolabı açıyorum acaba bir şeyden tiksiniyormuyum diye:))) ama hiç bir şeyden tiksinmiyorum D bazen diyorum acaba çok mu uykum geldi. Yani tamamen kuruntu:)) ama yine de umutla bekliyorum belki olmuştur. Daha ilk ayım tabi ama insan planladığı gibi istiyor. Haydi hayırlısı. Hamiş arkadaşlardan benim gibi beklemede olan arkadaşlara dua istiyorum. Hamişlerin duaları kabul olurmuş:))

evet hamile arkadaşlar bize dua edinnnnn:))) bnde ağrılar hissettm ama yumurtlama ağrısıydı ya da üşütmüştüm.çok ateşim inio çıkıo bişiiler oluo.genelde yangın var vücudumda.oturduum yerde klimanın altında 37.2 çıktı ateşim ateş basınca bakaym dedm.ilk defa bu kdr yksaek görüorm hele hele klimanın altnda.ama dediğimiz gibi biz delirdik kafayı yedik başka hiççççç ama hiççç bişii yokkk.hatta bu zmnlarda reglmden önce cnm çikolata çekerdi yne çekti.ahaaa dedim unut bebeği sen:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…