listede kargulune kadarki 18 kisiden 12si hamiş ya ne guzel umarım ay sonuna kadar cok daha güzel sonuçlar alırızsvnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
biblokedicik ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
Oh oh nazar değmesin tablomuza Allah dahada artirson gözünüz aydin darisi basimiza ins.
tebrik ederim yeniden cok guzel haberKızlar bebeğimi kaybettim ama bu seferde hamile kaldım çok şanslıyım bence darısı sizin başınıza inş. Giremedim kusura bakmayın bu aralar çalıştığım için girmememiştim mutlu haberi size veririm dedim:)
lingen canim adetmi oldun yoksa testmi yaptin ben dun giremedim ondan sordummerhabalar
yeni hamişleri tebrik ediyorum benim gibi negatifte kalanlara gelecek ay inşallah diyorum
tebrik ederim darisi basimizaGünaydın kızlar bu sabah test yaptım iki çizgiyide gördüm ağustos ayonda bende hamile kladım Allah duamızı kabul etti inşallah sizinkide kabul olur :)
tebrik ederim darisi basimizaarkadaşlar sabah idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm. emin olamadım çünkü cuma günü kan testinde sıfır cıkmıştı. akşam üzeri 3 testte de silik görünce tekrar kan testi yaptırdım. sonuç 32,5 çıktı. bat 21- 22 agustostu
test yaptım sercem ve atesim de düştü kesin regl olcam yanitebrik ederim yeniden cok guzel haber
lingen canim adetmi oldun yoksa testmi yaptin ben dun giremedim ondan sordum
tebrik ederim darisi basimiza
tebrik ederim darisi basimiza
listede kargulune kadarki 18 kisiden 12si hamiş ya ne guzel umarım ay sonuna kadar cok daha güzel sonuçlar alırız
AY ACANIM İNŞALLAH BEBEİŞLER BİZİMLEDİR BENDE AKŞAM KAYINVALİDEYE GİDECEM EVE GİDİNC ELİMDEKİ SON TESTİ YAPSAM MI DİYORUMbu sabah ezanla uyandım ve test yaptım. negatif çıktıama kırmızılar da gelmedi. hiç gelecek gibi de değil. yıllardır ilk kez gecikiyor. acaba psikolojik olarak kendim mi geciktiriyorum bilemedim
CANIM KESEYİ GMR KALP ATIŞLARINI DUY SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH BİZEDE DUA ET AKŞAM Bİ TEST YAPAYIM SİLİKTE OLSA GÖRÜRÜM İNŞALLAHdün dayanamyıp kan testimi de yaptırdım adet günümdü.Ve sonuç 290.5..Sanırım meleğim gelecek inşillan.Allahın izniyle ben keseyi ve kalp atışını duymadan emin olamasamda mutlu gibiyim.Ayın 14 de adetten 6 gün önce 5.6 olan değer iyi yükselmiş dedi doktorum hemde gecikme olmadan..Bu arada bilgilendirme amaçlı olsun Beta HCG 290.5 iken idrar testi çift çizgi verdi hemde koyu değildi.Bide Muhtemel ilişkiden (şüpheli) tam14 gün sonra kanda baktırın derim. İşte böyle sorularınız olursa cevaplarım sizleri seviyorummm
Kızlar bebeğimi kaybettim ama bu seferde hamile kaldım çok şanslıyım bence darısı sizin başınıza inş. Giremedim kusura bakmayın bu aralar çalıştığım için girmememiştim mutlu haberi size veririm dedim:)
SACIM HAYIRLI OLSUN SAĞ SALİM KUCAĞINA AL BİZLEREDE DUA ET
AYNEN CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMne yapıyım bilemiyorum beeeeeeennnnnnnnnnnn
canim kismet eylule hamis oluruz bizde hem bilinmez bekle bakalim belki vardir bebegintest yaptım sercem ve atesim de düştü kesin regl olcam yani
hayırlısı olsun hamile arkadaşlara
bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim ,
meyra en son sen hamiş haberini okuduğum için aklımda kaldın, ilk hamilelik belirtileri yumurtlamadan kaç gün sonra başladı
ben dün beta ölçtürdüm 290.5..Oysa cumartesi yani üç gün önce çizgim silikti ve 1 saat sonra belirmmişti.Adetten bir gün önca dakikasına uygun 2 dk da çıktı ve yine kopkoyu değildi o yüzden bence silik çizgi olabilir anlamına geliyor.Bence..O yüzden tebrik ederim şimdiden 2 gün sonra silikleşme netleşir merak etme:))
29 unda regli olmam gerekio bekliorum bende inşallah olmam
hayırlısı inşallah pozitif olur. benimde 27 si. hiç bir belirti yok. herşey normal. sadece geçtiğimiz hafta rahimimde ağrı hissettim sancı gibi amam onun dışında hiç bir şey yok. Hatta bazen mutfağa gidip dolabı açıyorum acaba bir şeyden tiksiniyormuyum diye:))) ama hiç bir şeyden tiksinmiyorumD bazen diyorum acaba çok mu uykum geldi. Yani tamamen kuruntu:)) ama yine de umutla bekliyorum belki olmuştur. Daha ilk ayım tabi ama insan planladığı gibi istiyor. Haydi hayırlısı. Hamiş arkadaşlardan benim gibi beklemede olan arkadaşlara dua istiyorum. Hamişlerin duaları kabul olurmuş:))
son iki Allahım bu ay kırmızıları görmem inşallah ama test yaptım negatif çıktı
kırmızılar geldi bile canımcanim kismet eylule hamis oluruz bizde hem bilinmez bekle bakalim belki vardir bebegin
umutlarımızı kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?