Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Sevgili anne adayları,

Sizlere bir sorum olacak, 1 senelık evlıyım ve gireceğim sınavdan dolayı 2014 4. ayda hamıle kalmak ıstıyorum.

Bunun öncesinde sizce doktora gitmelimiyim? Bazı arkadaşlar hamıle kalmadan once folık asıt kullandıgını vucudu hamılelıge hazırladıgını söyluyorlar, bunun için doktora mı gitmeliyim?

3 sene önce epilasyon öncesi bazı hormon testleri istemişti gittiğim merkez ve hastanede kadın doguma gıttım, bir hormon sorunumun olmadıgını ama pko'lu oldugumu söyledi doktor. Adet düzensizliğim yok, ve kilo sorunum yok. Ve pko yu arastırdıktan sonra ogrendım kı bayanların %80 nınde oluyor. Yınede bu konu o gunden beri aklıma takılan bir konu.

Acaba doktora gıtsem hamılelık öncesi muane alsam bır sorun var mı ogrensem mi, yoksa zamanı geldıgınde mı baksam şimdi hiç strese girmesem mi?

Kızlar maalesef kırmızılar geldi Ama neden böyle gecikmeli oluyo çocuk istemeye başladığımızdan beri regl döngüm uzuyor sizce neden olur

Kızlar maalesef kırmızılar geldi Ama neden böyle gecikmeli oluyo çocuk istemeye başladığımızdan beri regl döngüm uzuyor sizce neden olur

çünkü çok fazla düşünerek yumurtlamayı geciktiyorsun doğal olarak adetin beklenenden sonra geliyor gerçekten ben buna dikkat ettim ne zaman adet döngümü saymaya sıkı sıkı takip etmeye başladım o zaman adetlerim düzensizleşti uzadı her zamankinden ...Kızlar gerçekten kendinini şartlıyorsunuz yapmamalısınız böyle bu sayfalarda insanı etikliyor sanırım...Tevekkül etmeliyiz

Olumlu yanından bakmalısın,kırmızlar geliyor çok şükür bunun için tedavi gören onu göremediği için üzülen insanlarda çok...Kısmetse bebek sahibi olucaksın dediğim gibi ilk bir yılda oran %80 düşün yani hemen ilk ayalrdan pes etmek yok çalışmalar devam motivasyon yüksek üzülme tamam mı...

kızlar merhaba, beklenen adet tarihim 20 ağustostu. dün hassas testlerden yaptım test bozuk çıktı akşam da mecburen gidip kan testi yaptırdım ve negatif. eşime belli etmek istememiştim ama mecburen kan verdiğimi ve beklediğimi söylemek zorunda kaldım. sonucu beraber öğrendik,bana hissettirmemeye çalıştı ama o da üzüldü bence. ama hala adet olmadım. hiç olacak gibi de değilim. ve benim hiç gecikmez. neyse ümitler kırıldı. bidahaki aya inşallah..

Bebek planlamadan once doktorda gitmeni oneririm ben, icin rahat olur. Benim doktorum bana folik asit vermedi, ama forumda hemen herkez verilmis.Hayirlisi olsun, cok beklemeden = cizgi gormeni dilerim

kızlar adetime bi hafta kaldı dünden beri kasıklarımda sancı değilde seyirmeye benzer hareketler oluyor sizce neden hamilelik belirtisi olabilirmi

Adetim 20sinde bitti bizim içinde bu hafta yogun geçecek D Hesaplamalar hikaye yada biz tuturamıyoruz. Adet gününe kadar gün aşırı denemek lazım. Hayırlısı olsun bakalım... Herkese bol şans diliyorum

Merhabalar biliyorum bu konuya derdimi yazmak çok saçma ama yazmadığım konu kalmadı lütfen bana yardımcı olun ablalarım öncelikle ne olduğunu yazıyım ben ablamın kocası tarafından evde yalnızın tecavüze uğradım ve şimdi hamilerim ne yapmalıyım adam sen aldırma ben ablandan ayrılıp seni salçam dedi tehdit etti ne yapıcım yardımcı olun

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
biblokedicik ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
meyra8______________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
ad123 ______________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos

benide yaz sevgicimm benideee :2: ben yanlış hesaplamışım günüm 30 ağustos

keşke en baştan anlatsaydın canım ailene bu şekilde nolucak gerçekten ablanı boşayıp seni alsa nolur hem olur mu öle şey bence durumu ailene anlat ailen senide ablanıda kurtarsın bu pis heriften
ablanında çocukları var mı

öğretmenimmm benide yazzz neredesin

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
biblokedicik ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
meyra8______________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
ad123 ______________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
pinarima ___________ 30 ağustos

Yazdim pinarcim şimdi gördüm canım kiz eylulden sileyimmi yani seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…