Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Saol canim m yerine bakiyorum şimdilik:)) ne güzel belirtilerin varmis bende oda yok ins güzel haberler verirsin

Saol canim m yerine bakiyorum şimdilik:)) ne güzel belirtilerin varmis bende oda yok ins güzel haberler verirsin

Bazen belirti olmuyo canim ve belirti diye düşündüğmüz şeylerde fos çikabiliyor kismetse kaderse oluyor işte hic canini sıkma benim ikinci hamileligimde hiiiiçç belirti yoktu

Bazen belirti olmuyo canim ve belirti diye düşündüğmüz şeylerde fos çikabiliyor kismetse kaderse oluyor işte hic canini sıkma benim ikinci hamileligimde hiiiiçç belirti yoktu

Ins.canim hayırlısı bakalim batimiz ayni bebis haberlerini veririz umarım

Hiç belirtisiz olmuyor ama canlarım illa ki adet belirtisi diye bildiğimiz şeyler oluyor en azından ama tam adet günü bir anda kayboluyor :) tecrübeyle sabittir :) adet olucam sanıyorsunuz ama ne gelen var ne giden oluyor :) hani en azından karın ağrınız hafif bel ağrısı filan bunlar çok yaygın belirtiler ama adet belirtileriyle karıştırıyoruz işte sonra bi bakıyoruz hamişiiiz :) bende az önce yine memişleri yokladım ama pek bişi yok yinede ümidimi kesmeyeceğim bata kadar sabır en yakın pazartesi test yapmaya niyetim var :)

Benim ikinci hamileliğimde yeni doğum yapmıştım belki de ondan hissetmemişimdir belirti bide hic beklemiyordumya ondandir canim sezeryan sonrasi zaten karin agrisi oluyo malum

ŞU anda sağ kasığıma iğne batıyo gibi oluyor kızlaaarrrr ayy bebişmi dürtüyo acabaa burdayıımm mı diyor kafayi üşüttüm galiba

benim ikinci hamileliğimde yeni doğum yapmıştım belki de ondan hissetmemişimdir belirti bide hic beklemiyordumya ondandir canim sezeryan sonrasi zaten karin agrisi oluyo malum

tabi bünyesel değişiklikler yaşanılan durumlar herşeyi birbirine karıştırdığı için anlamamış olabilirsin canım bu da çok normal bi doğumun etkileri geçmeden kısa sürede kaldıysan belki araya kaynamıştır :) ama normal bebiş bekleyen bir insan hiç belirti olmadan pat diye hamiş olduğunu öğrenmez bence ya kendini takip etmediği için bilmez ya da adetle karıştırdığı için :) yani ben öyle düşünüyorum

Benim göğüslerim normalde adetten bi hafta once sismeye acımaya başlar simdi oda yok okan belirtilermde gitti valla bebis yokmu yani

beni de yazın 10 ağustos

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos

Liste kalabaliklasti hamiş adaylarimiz çoğalıyooo:)) bakalim ilk bebiş haberi kimden gelio:))

Benim göğüslerim normalde adetten bi hafta once sismeye acımaya başlar simdi oda yok okan belirtilermde gitti valla bebis yokmu yani

Canim benimde yok ya hic belirtim belki daha 7 gun filan var ondan olabilir canim veklememiz lazim zamn verecek cevabi

Eğer yumurtlama gününü tam olarak biloyorsan 5 yada 6 gün sonra yerleşme oluyor canım araştırmalarıma göre

Benim ayın 17si yumurtlama gunumdu geçen hafta icinde 17si dahil 3 kere birlikte olduk 17+6 olsa ayin 23 yerleşmiş desen kan testi yapsam cikarmi yoksa 2 ağustosu beklesemmi canim.

valla hiç bişeyi bu kadar beklemedim hele bi gelsin o bebiş sorcam ben ona:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…