Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Benim ayın 17si yumurtlama gunumdu geçen hafta icinde 17si dahil 3 kere birlikte olduk 17+6 olsa ayin 23 yerleşmiş desen kan testi yapsam cikarmi yoksa 2 ağustosu beklesemmi canim.

Dollenmeden itibaren en erken alti gun tani yerlesince en gec 10 gun sonra kanda cikiyor canim senin 9 gun olmus eger vebis varsa cikar :))

teşekkür ederim

Batım geldiginde idrar testi yapsam ondada cikarmi yoksa onun icin biraz dahami beklemek gerekio

Cikar canim batta yaparsan cok arkadasim var batran bir iki once bile yapinca silik cizgi cikan sonra koyulasiyor ama vat gunu iyice koyulasmis olur zaten canim.. vardir ins. Bebis :))

ya kızlar bugün de bitti.valla bende ne gelen var ne giden.göğüs ağrılarım artık azaldı ama tam bitmedi.kasıklarımsa hala ağrımıyorlar.allahım cumartesi de adet olmazsam pazartesi erkenden kan vermeye gideceğim.ya kızlar ne olur söyleyin de yarın da gelmesin adetim allahım ondan sonra inşallah güzel haberler paylaşırım sizlerle.

İi geceler geleceğin güzel anne adayları😃😃😃valla benim göğüsler agrımaya basladı ve sol kasıkta adet sancısı değilde onu cok tecrube ettım cok ii biliyorum 😜cok enterasan bir batma var sola calısıyor sürekli ve bazen göbeğime dogru geliyor😧😧yel değildir diye umut ediyorum kendilerini pazartesi test mi yapsam ya😳😳😳bi akıl verin yoksa biraz daha mı beklesem bat 1 agustos cunku yerlesme kanaması ne zaman gelmeli 17si yumurtlamaydı benim bi akıl verin kardeşinize

Insallaahh canim güzel haberlerini bekliyoruz.. ilk eşine sonra bize haber ver:))

canım yerleşme kanaması illa olacak diye birşey yok olmayabiliyormuşta. benimde 16sı yumurtlama günümdü bat 1 ağustos seninle aynı :) ama ben kendime söz verdim bat geçene kadar test yapmayacağım sonra çok üzülüyorum bence sende yapma biraz daha bekle kasık ağrıları bende yumurtlama gününden beri var ara ara oluyor inşallah güzel haberlerin müjdecisidir.

kader arkadaşlarım herkese iyi geceler hayırlı sahurlar fırsat buldukça girmeye çalışıyorum öpüyorum hepinizi

Hayirli sahurlar kizlar
Gercekten ramazanda zor oluyo çalısmalar ama Bayram çifte Bayram olsun hepimiz İcin inşaallah :)
kapatalım kulakları kim ne derse desin biz Rabbimizden hayırlı kul hayırlı evlat diliyoruz Allahu Teala da bizi boyle bir analikla sereflendirsin insaallah Amiiiinn
Opuldunuz kuzular

hayırlı sahurlar cnm

Dollenmeden itibaren en erken alti gun tani yerlesince en gec 10 gun sonra kanda cikiyor canim senin 9 gun olmus eger vebis varsa cikar :))

Ayy inşallah vardır ya.yoksa adetim geldiğinde bir paket ovulasyon testi daha alıp koyacam eve ağustosta bidaha çalışacak napalım yapacak bişi yok.

Benim göğüslerim normalde adetten bi hafta once sismeye acımaya başlar simdi oda yok okan belirtilermde gitti valla bebis yokmu yani

yok canım ya.herkesin belirtisi olacak diye bir şey yok. kimisinin belirtisi adeti gecikip hormonları iyice yükselince ortaya çıkıyor kimisininde 1 hafta önceden bile çıkıyor. değişir yani o.belirti yok bebek te yok diye bir şey yok. sen gönlünü ferah tut

iyi tatil yaptın kaçak haydi bakalım artık yeter

Ben bugün bi idrar testi yapmaya karar verdim kızlar sabredemiyomm öğleden sonra fırsat bulunca yapacam akşam haber veririm sizede internete girebilirsem tabi. aa bu arada benim bat 1 agusyosmuş yani 4 gün kala yapmış olacağım testi inşallah silikte olsa görürüm o çizgiyi güya tatildeyim ama aklım hep bebişte varmi yokmu diye kendimi dinliyorum yokluyorum off off bugün kesin eczaneye ugrayip bi test alcam

Erkenden uyanmak belirtimi acaba hihihi benim ilk hamileligimde battan çok önce baş dönmelerim başlamışti yer kayıyor gibi oluyodu bir hafta önceden başlamıştı bide sol kasığıma bıçaksaplanıyor gibi oluyordu hastaydim ve öksürünce kasıgımın agrisindan ölüyordum yani. ama şimdi hiç başım dönmüyoo sadece batmalar var ve göğüslerim çook agriyor. sizde hiç belirti yokmu ayoolll yazın azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…