- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
Benim ayın 17si yumurtlama gunumdu geçen hafta icinde 17si dahil 3 kere birlikte olduk 17+6 olsa ayin 23 yerleşmiş desen kan testi yapsam cikarmi yoksa 2 ağustosu beklesemmi canim.
teşekkür ederimtombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
Liste kalabaliklasti hamiş adaylarimiz çoğalıyooo:)) bakalim ilk bebiş haberi kimden gelio:))
Dollenmeden itibaren en erken alti gun tani yerlesince en gec 10 gun sonra kanda cikiyor canim senin 9 gun olmus eger vebis varsa cikar :))
Batım geldiginde idrar testi yapsam ondada cikarmi yoksa onun icin biraz dahami beklemek gerekio
ya kızlar bugün de bitti.valla bende ne gelen var ne giden.göğüs ağrılarım artık azaldı ama tam bitmedi.kasıklarımsa hala ağrımıyorlar.allahım cumartesi de adet olmazsam pazartesi erkenden kan vermeye gideceğim.ya kızlar ne olur söyleyin de yarın da gelmesin adetimallahım ondan sonra inşallah güzel haberler paylaşırım sizlerle.
ŞU anda sağ kasığıma iğne batıyo gibi oluyor kızlaaarrrr ayy bebişmi dürtüyo acabaa burdayıımm mı diyor kafayi üşüttüm galiba
İi geceler geleceğin güzel anne adaylarıvalla benim göğüsler agrımaya basladı ve sol kasıkta adet sancısı değilde onu cok tecrube ettım cok ii biliyorum cok enterasan bir batma var sola calısıyor sürekli ve bazen göbeğime dogru geliyoryel değildir diye umut ediyorum kendilerini pazartesi test mi yapsam yabi akıl verin yoksa biraz daha mı beklesem bat 1 agustos cunku yerlesme kanaması ne zaman gelmeli 17si yumurtlamaydı benim bi akıl verin kardeşinize
Hayirli sahurlar kizlar
Gercekten ramazanda zor oluyo çalısmalar ama Bayram çifte Bayram olsun hepimiz İcin inşaallah :)
kapatalım kulakları kim ne derse desin biz Rabbimizden hayırlı kul hayırlı evlat diliyoruz Allahu Teala da bizi boyle bir analikla sereflendirsin insaallah Amiiiinn
Opuldunuz kuzular
kader arkadaşlarım herkese iyi geceler hayırlı sahurlar fırsat buldukça girmeye çalışıyorum öpüyorum hepinizi
Dollenmeden itibaren en erken alti gun tani yerlesince en gec 10 gun sonra kanda cikiyor canim senin 9 gun olmus eger vebis varsa cikar :))
Benim göğüslerim normalde adetten bi hafta once sismeye acımaya başlar simdi oda yok okan belirtilermde gitti valla bebis yokmu yani
Selam kızlaaar ben hala tatildeyim.internet çekmiyo ya telefondan giriyorumda. listeyi güncelleyen sewgi arkadaşa teşekkür ederim ben salı döneceğim ozamana kadar kendinize ii bakin hemen test yapmayin sakin olun benide bekleyinnn braber yapalim. bu arada benim yerleşme zamaninda sag kasığım acayip ağrıdı. Bide göğüslerim çok ağriyoo ayy var gibi geliyor bana. herkese ii gecelerrrr görüşürük tatil dönüşü
iyi tatil yaptın kaçakhaydi bakalım artık yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?