Erkenden uyanmak belirtimi acaba hihihi benim ilk hamileligimde battan çok önce baş dönmelerim başlamışti yer kayıyor gibi oluyodu bir hafta önceden başlamıştı bide sol kasığıma bıçaksaplanıyor gibi oluyordu hastaydim ve öksürünce kasıgımın agrisindan ölüyordum yani. ama şimdi hiç başım dönmüyoo sadece batmalar var ve göğüslerim çook agriyor. sizde hiç belirti yokmu ayoolll yazın azcık
hoş geldin canım. benim sol kasığımda sinek ısırığı gibi batmalar oluyor. birde göğüslerim bugün acımaya başladı ama adetim iyice yaklaştı artık. bunlar adet belirtilerim olabilir. pöfff daha bu günü saymazsak 6 gün var
Zaman hiç geçmiyo gerçekten napcaz böyle. ben bugün bi test yapacam valla 4 gün var benim sabırsızlanıyorum varsa çıkar belki silikte olsa off eşimde uyanmadı bitürlü dışarı kahvalti etmeye çıkınca hooop eczaneye dalacam valla
Zaman hiç geçmiyo gerçekten napcaz böyle. ben bugün bi test yapacam valla 4 gün var benim sabırsızlanıyorum varsa çıkar belki silikte olsa off eşimde uyanmadı bitürlü dışarı kahvalti etmeye çıkınca hooop eczaneye dalacam valla
Geçen hafta kanda bakıldı negatif 2 gün önce idrarda çıktı negatif ama hasta olma belirtilerim de negatif ☺ hiç adet olacakmış gibi değilim sdc ara ara sağ kasığımda batma oluo geçen hafta sol kasığıma oluodu anlamadım ne bu böle
günaydıın kızlar
durmak yok beklemeye devam
bu ay en umutsuz oldugum aydı ama yine gaza geldimbakalım az çalışıp çok sallamamayla bebişin gelmesi arası bi baglantı varmıymış şafak 3 agustos görüciğiz
Insallaahh canim güzel haberlerini bekliyoruz.. ilk eşine sonra bize haber ver:))
Geçen hafta kanda bakıldı negatif 2 gün önce idrarda çıktı negatif ama hasta olma belirtilerim de negatif ☺ hiç adet olacakmış gibi değilim sdc ara ara sağ kasığımda batma oluo geçen hafta sol kasığıma oluodu anlamadım ne bu böle
tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
Liste kalabaliklasti hamiş adaylarimiz çoğalıyooo:)) bakalim ilk bebiş haberi kimden gelio:))
canım benim bu konu da benim bi bilgim yok.ama çok merak ettim.gelişmeleri paylaş.ha bir de unutma stres çok önemli bir faktör.ben nişanlanacağım dönemde tam 52 gün adet olmamıştım.nişan olduktan sonraki sabah gelivermişti kendileri...yani seni kesnlkle yönlendirmek istemem ama bu faktörü de göz ardı etmemelisin.
Stresli bi dönemde değilim ama bilmiyorum belki hava değişimi falan olabilir bekliyorum. Buarada kendimi hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum ne zmn hasta olcam die bekliyorum
Sewgicim bni sil istersen.yok cunki bebek
bosver cnm kendni strese skntya skma hasta olcm dye aklna getr hamilelgi kafaya takma hayrlsı olsun ins
cnm seninki 1 agustos dgl mi belkı bebk vrdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?