Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

hoş geldin canım. benim sol kasığımda sinek ısırığı gibi batmalar oluyor. birde göğüslerim bugün acımaya başladı ama adetim iyice yaklaştı artık. bunlar adet belirtilerim olabilir. pöfff daha bu günü saymazsak 6 gün var

Zaman hiç geçmiyo gerçekten napcaz böyle. ben bugün bi test yapacam valla 4 gün var benim sabırsızlanıyorum varsa çıkar belki silikte olsa off eşimde uyanmadı bitürlü dışarı kahvalti etmeye çıkınca hooop eczaneye dalacam valla

Hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz o zaman canım

senin 2 ağustos yazıyor batında canım.4 gün var demişsin

günaydıın kızlar
durmak yok beklemeye devam
bu ay en umutsuz oldugum aydı ama yine gaza geldim bakalım az çalışıp çok sallamamayla bebişin gelmesi arası bi baglantı varmıymış şafak 3 agustos görüciğiz

Geçen hafta kanda bakıldı negatif 2 gün önce idrarda çıktı negatif ama hasta olma belirtilerim de negatif ☺ hiç adet olacakmış gibi değilim sdc ara ara sağ kasığımda batma oluo geçen hafta sol kasığıma oluodu anlamadım ne bu böle

senin bayağı bir geçmiş canım. geç döllenme falan diyorlar ya.acaba öyle bir şey mi ki :26::26::26::26::26:

gunaydın tatlmmm

canım benim bu konu da benim bi bilgim yok.ama çok merak ettim.gelişmeleri paylaş.ha bir de unutma stres çok önemli bir faktör.ben nişanlanacağım dönemde tam 52 gün adet olmamıştım.nişan olduktan sonraki sabah gelivermişti kendileri...yani seni kesnlkle yönlendirmek istemem ama bu faktörü de göz ardı etmemelisin.

Sewgicim bni sil istersen.yok cunki bebek

Stresli bi dönemde değilim ama bilmiyorum belki hava değişimi falan olabilir bekliyorum. Buarada kendimi hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum ne zmn hasta olcam die bekliyorum

Stresli bi dönemde değilim ama bilmiyorum belki hava değişimi falan olabilir bekliyorum. Buarada kendimi hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum ne zmn hasta olcam die bekliyorum

bosver cnm kendni strese skntya skma hasta olcm dye aklna getr hamilelgi kafaya takma hayrlsı olsun ins

Regl belirtileri ile gebelik belirtileri ayni olduğu için yok diyom ama aksam eşim sen çok sıcaksin dedi 2-3 gündür sag kasigimda batma var gogsumun yanlarında sizlama ve karıncalanma var. Ama pozitifi görmeden emin değilim. Çift çizgiyi gormeliyim.

geç döllenmede olsa şimdiye çıkmalıydı cnm 18 gün az değil regli tarihin tekrar gelmiş nerdeyse....Dr.a görünmende fayda var.

tünaydın kızlar....heycanlı bekleyişler devam ediyor bakıyorum da bat gününüz gelmeden sakın test yapmayın azıcık sabredin lütfen .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…