Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

senin 2 ağustos yazıyor batında canım.4 gün var demişsin

Canim ben yanlis hesaplamışım 1 agustosmuş benim bat. bu günü saymassam 4 gün var yani. test aldııım ve bir saat sonra yapıcam inşallah çıkar çizgi yaaa ama olmazsa da daha erken derim avuturum kendimi nasıl olsa

Al_bi marka test kullanan varmı kızlar aranızda bitek bu varmış ellerinde nasıldır iimidir acaba???

Tek çizgi yaaaa 4 gün var daha ama ümitlenmiştim sanki çıkacak gibi gelmişti ikinci çizgi üzüldüm biraz

Stresli bi dönemde değilim ama bilmiyorum belki hava değişimi falan olabilir bekliyorum. Buarada kendimi hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum ne zmn hasta olcam die bekliyorum
bu çok doğal.ben de bekliyorum adetimi.belki üzülmemek için adet olacağım düşüncesini tekrarlayıp duruyorum kendime.canım allah gönlümüze göre versin,hakkımızda hayırlısı olsun

Bende diyorum bizim kızlar nereye gitti. sizi köfteler sizi.... Herkes burdaymıs meğer... Neyse canalr allah herkesin gönlüne göre versin.. Artık kızmı olur erkek mı.. Hangisini isterseniz

selamlar hanımlar;

8 aylık evliyim ben. çalışıyorum ve mesai saatlerim çok geniş diye bebek düşünmüyordum hiç. ama geçen hafta ilk kez bebek istedik ve korunmadık. adetimin ne zaman olduğunu bile kestiremiyorum tek hatırladığım ramazan başlamadan bir kac gün önce bitmiş olması yani temmuz 5 ya da 6 sı gibi. bugün tüm gün ise forumu takip ettim. ovulasyon, bat, çeşitli kürler gibi terimler okudum hiç biri hakkında bilgim yok. tel bildiğim yumurtlama döneminin adet başlangıcından itibaren 12 13 14 15 16 g.ünler olduğu ve spermin kaliteli olması içinse 2 güne bir ilişkiye girilmesi gerektiği. simdi beni bu cahiilikten kim kurtarır bilmiyorum:) lütfen tecrübelerinizi benimlede paylasın. allah kısmet ederse bu ay hamile kalayım.

Merhaba canim
Ovulasyon yumurtlama demek ve bunun testleri var kullaniyoruz idrarla yapiliyor gebelik testleri gibi ciftcizgi oldugu gunler yumurtlama yani ovulasyon gerceklesiyorsat son adet tarihin bat da gelecek adet tarihin oluyor bunlari takip edip siklusunu yani adet dongunun kac gunde bir oldugunu tespit edersinkurlere gelince ben hic yapmadim bildigim bazi kurler hanimlarin yumurtlamasi icin bazi kurlerde eslerin sperm kalitesi artmasi icin umarim yardimci olabilmisimdir

çok teşekkür ederim tam da ovulasyonu keşfetmiştim mesajı okuduğumda testleri gördüm gülen suratlıları sempatik bile geldi:
:) sat ile batı öğrenmem ıyı oldu bu ay takip edeceğim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…