Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

çok teşekkür ederim tam da ovulasyonu keşfetmiştim mesajı okuduğumda testleri gördüm gülen suratlıları sempatik bile geldi:
:) sat ile batı öğrenmem ıyı oldu bu ay takip edeceğim insallah

Hadi kolay gelsin o zamanbat ne zaman sekerim

Hadi kolay gelsin o zamanbat ne zaman sekerim

günümü ayımı cok iyi takip edenlerden degıldım ama artık ıs basa düştü. göğüslerim ağrıyor sanırım eli kulağında çünkü ramazanın basından beri olmadım temmuz 7 de doğum günümdü adetli değildim ondan eminim hatta 6sında kpss grdım ogün de değildim sanırım temmuz bir iki gibi olmustm

Bide hamis cikarmissindr sorar satin cvp verirsin 7si degil dogumgunumdu 6 sida degil kpss sinavi vardi

Kizlaaar merhaba :) bizde bu ay çalışmalara başladık hap kullanıyordum bırakalı 3 ay oldu.sat 9 temmuz bakalım hemen kalırsam bayram hediyesi olacak bize.Buarada 6 yaşında oğlum var evlendigim ay adet olmustum o ay hemen hamile kalmıştım ikinciye ne zaman kalırım merak ediyorum :) 4, 5 sene kadar hap kullandığım için biraz bekletebilir diye de düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Amin.

Al_bi marka test kullanan varmı kızlar aranızda bitek bu varmış ellerinde nasıldır iimidir acaba???

canım çok fazla giremiyorum fırsat bulamıyorum geçmişi okudum test için biraz erken davranmışsın biraz daha bekle o çift çıkacak ben ümitliyim :) belirti yaşayan var mı demişsin valla ben psikolojik bütün belirtileri yaşıyorum sanki yumurtlama günümde sağ kasığım çok ağrıyordu aprısı hala devam ediyor sürekli değil ara ara oluyor midem bile bulanıyor hayırlısı bakalım ilk haberler bizden gelecek bakalım bekliyoruz ben günüm geçmeden test yapmıcam söz verdim kendime :)

Kızlar ya deli gibi uyuyorum ve herseye ağlıyorum bunlar bari belirti olsun elimde baska bisey yok:)))

Evet biliyorum aslında bu yüzden dusunmek istemiyodum ama gün yaklastikca dusunmemek elde degil bekleyip görelim o zmn

Evet tatlim sadece sen dgl bnde dsunmeyelim atalim kafadan nasl olcksa o ins bebis olck dktorlr dsundkce bebek olmasi zorlsr yumurtaliklr kuser dyooooo oluruna brakn dyo

Günaydın arkadaşlar dün yaptığım teste sabah baktım çok silik hafif bi çizgi vaarrr !!!!! Acaba yanlışlıklamı çıktı yoksa erken yaptığım içinmi geç çıktıı. bide idrarımı tutmamıştım kimse yokmuuu bi akıl verinnnnn

Bu konuda cok tecrübeli değilim canım ama idrar testi için biraz beklenmesi gerektiğini duymuştum acele ettin sen adetini bekle hamilesindir inş. Çünkü o testi bi kere meraktan yapmistim öyle sonradan silik falan cikmio normalde, yinede umitlenme ama bati bekle

Kızlar hamile kalmadan önce fosil asit almak gerekiyormuş ve dengeli sağlıklı beslenmeye başlamak gerekiyormuş. Bunun için beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı. Neler yapıyorsunuz.

Kızlar hamile kalmadan önce fosil asit almak gerekiyormuş ve dengeli sağlıklı beslenmeye başlamak gerekiyormuş. Bunun için beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı. Neler yapıyorsunuz.
ben gecen hafta gittim doktora.onceden folic plus kullaniyodum.doktor ino folic diye bi ilac verdi.pcoular kullaniyomus daha cok.yumurtlamayi sagliyo sanirim.hamile kalmayi kolaylastiriyo ayni zamanda, hamis olana kadar bunu kulan.hamislikten sonra digerine devam dedi.

Evet cnm hamile kalmdan 3 ay once folik asit icmen gerekyor hep bol sebze salata kirmzi et ymen gerek

tecrübeli kızlar yardım ! ya çalışmalara başladık ama bişi sorcam ya nekadar süre yatakta kalıyosunuz:26: yastığı bacağınızın altınamı belinizemi koyuyosunuz:26: yaa bilmemek zormuş bide utanarak soruyorum hepsi içerdemi kalmalı ama birazı akıyo ayağımı yukarı kaldırsamda hep bölemi oluyoki:44: çocuk için hepsininmi içerde kalması gerekiyo? bi yardım edin

Son düzenleme:
merhaba hanımlar benim de bir sorum olacak; bende özellikle sol kasığımda değişik bir ağrı var akşamları yatarken daha fazla hissediliyor. sanki birşeyler batıyo sizde de böyle oluyor mu nedenleri neolabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…