çok teşekkür ederim tam da ovulasyonu keşfetmiştim mesajı okuduğumda testleri gördüm gülen suratlıları sempatik bile geldi:
:) sat ile batı öğrenmem ıyı oldu bu ay takip edeceğim insallah
Hadi kolay gelsin o zamanbat ne zaman sekerim
günümü ayımı cok iyi takip edenlerden degıldım ama artık ıs basa düştü. göğüslerim ağrıyor sanırım eli kulağında çünkü ramazanın basından beri olmadım temmuz 7 de doğum günümdü adetli değildim ondan eminim hatta 6sında kpss grdım ogün de değildim sanırım temmuz bir iki gibi olmustm
.9Bide hamis cikarmissindr sorar satin cvp verirsin 7si degil dogumgunumdu 6 sida degil kpss sinavi vardi
Al_bi marka test kullanan varmı kızlar aranızda bitek bu varmış ellerinde nasıldır iimidir acaba???
Kızlar ya deli gibi uyuyorum ve herseye ağlıyorum bunlar bari belirti olsun elimde baska bisey yok:)))
Tatlim kndinde belirti arama bk egr yoksa uzulursun
Evet biliyorum aslında bu yüzden dusunmek istemiyodum ama gün yaklastikca dusunmemek elde degil bekleyip görelim o zmn
Evet biliyorum aslında bu yüzden dusunmek istemiyodum ama gün yaklastikca dusunmemek elde degil bekleyip görelim o zmn
Hayirli sahurlr bitaneck arkadaslrm
Sanada hayırlı sahurlar kader arkadaşım:))
Günaydın arkadaşlar dün yaptığım teste sabah baktım çok silik hafif bi çizgi vaarrr !!!!! Acaba yanlışlıklamı çıktı yoksa erken yaptığım içinmi geç çıktıı. bide idrarımı tutmamıştım kimse yokmuuu bi akıl verinnnnn
ben gecen hafta gittim doktora.onceden folic plus kullaniyodum.doktor ino folic diye bi ilac verdi.pcoular kullaniyomus daha cok.yumurtlamayi sagliyo sanirim.hamile kalmayi kolaylastiriyo ayni zamanda, hamis olana kadar bunu kulan.hamislikten sonra digerine devam dedi.Kızlar hamile kalmadan önce fosil asit almak gerekiyormuş ve dengeli sağlıklı beslenmeye başlamak gerekiyormuş. Bunun için beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı. Neler yapıyorsunuz.
Kızlar hamile kalmadan önce fosil asit almak gerekiyormuş ve dengeli sağlıklı beslenmeye başlamak gerekiyormuş. Bunun için beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı. Neler yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?