Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlar arkadaşın sorusunu bende sorayım :26: normalde adet öncesi kasık agrım olur ama bu ay baya bişey yaşıyorum yazzayım tecrübeliler cvp verirse çok mutlu olurum
kasıklarımda çok fazla şişlik ve agrı var özelliklede sol tarafta 10 gündür sık sık idrara çıkıyorum ve karnım şiş gazım var baya son bikaç gündürde su renginde kokusuz akıntım oluyor
bide afedersiniz ilişki sırasında kasıklarımda çok sancı oluyor bunlar hamişlik habercisi olabilirmi acep :44:
kendimi iyice kaptırdım 3 agustosa kadar kafayı sıyıracam zannımca

Son düzenleme:

Canım hepsi icerde kalmaz bi kısmı çıkar yinede , yatakta kalma süreside aslında bununla alakali ne kdr cabuk kalkarsan o kdr daha akar disari, bi süre yatman bu yüzden iyi.. yastigida popo altına koyabilirsin:)) hadi kolay gelsin:)(

ben 45dk falan yatıyorum canım belimin altına hafif popoma doğru koyuyorum gelmesi normal zaten merak etme sen gidenler yeter utanılacak bişey yok ki hem tecrübelerimizi burda paylaşmaya çalışıyoruz birbirimizle :))

kızlar bide bişey sorucam ben dün dr gittim vajinal muyene etti bir süre yumurtalarım falan vardı hatta bazıları çatlamış falandı rahmime falan da baktı hamile kalmış olsam bu ay gözükürmüydü daha adetime 1hafta falan var

tatlim kndni okadar kaptrma snunda üzülyoruz kndnde belrti arama adet belrtsiyle hamlelik blirtleri aynyms saten

Canim yanlislikla cikmaz eger yoksa hicbirsey cikmiyor ama varsa henuz erken oldugu icin silik cikiyor bunu dun yapmistin yarin tekrarla koyulasirsa bebis gelmiiis :)) yada istersen bati bekle ben yarin test yapmayi planliyorum varsa buyuk ihtimal cikacak canim yokaa da kismet

cnm ben yarm saat faln yatyorum ayagmda dvara dikyorum tabi altmda yastkta oluyo öle işte

ayy canım teşekkürler yanıt için, ne biliyim insan hepsiii içerde kalsın istiyo hmm yastok popo altına tamamdır
bide böyle yapalım

yaa canım teşekkürler yanıt için ,ewet tecrübe önemliymiş bide herkes popo altına koyuyomuş bende deniycem

elaaaam .!.:
cnm ben yarm saat faln yatyorum ayagmda dvara dikyorum tabi altmda yastkta oluyo öle işte
canım teşekkürler yanıt için, duvar olayını sevdim sanırım bende duvar yataak başlığı ne bulursam bide öyle deniycem

..kızlar inşaallah bayrama anne olmuş sevinciyle girelim

sabah kırmızı kart yedim
bat 23 ağustos listeye eklerseniz sevinirim

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos

Hadi kızlar artik bebis haberleriyle dolduralim bu listeyiii:)))

Son düzenleme:
ben bu ay oluruna birakdim ama 18 agustos adet gunum hic birseye dikkat etmiyorum bu aay yinede Allah kerimdir diyorum aslinda bu ay tatil yapiyorum kendim icin kafamnan atmak icin bebek durumunu cunki esimle iliskiden cok sogumusdum bu ay her birsey olsun gelen aydan baslarim yine dikkat etmeye yumurta gunlerine filan herkesi opdum

Beni deee ekleyin bu ay da olmadı.doktor çok umutlandırmisti bu ay hamile olabilirsin diye kırmızılar büyük hayal kırıklığı oldu. 4, ayimiz pko varmış ağustos a inşallah yarın hormon ve sperm testine gidevez. Bat 25 ağustos dua edelim birbirimize artık ıyice umutsuzluga kapıldım yarınki sonuçtan sonra gitmeyi düşünmüyorum doktorada

teşkkür ederim,bu ay tek şüphelendiğim tek şey sol kasık batalarım özelikle gece yatarken ilk kez böyle şiddetli yaşıyorum bakalım hayırlısı hadi kızlar liste çıktı holeeeeyyyyyyy

Beni deee ekleyin bu ay da olmadı.doktor çok umutlandırmisti bu ay hamile olabilirsin diye kırmızılar büyük hayal kırıklığı oldu. 4, ayimiz pko varmış ağustos a inşallah yarın hormon ve sperm testine gidevez. Bat 25 ağustos dua edelim birbirimize artık ıyice umutsuzluga kapıldım yarınki sonuçtan sonra gitmeyi düşünmüyorum doktorada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…