- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
merhaba hanımlar benim de bir sorum olacak; bende özellikle sol kasığımda değişik bir ağrı var akşamları yatarken daha fazla hissediliyor. sanki birşeyler batıyo sizde de böyle oluyor mu nedenleri neolabilir?
tecrübeli kızlar yardım ! ya çalışmalara başladık amabişi sorcam ya nekadar süre yatakta kalıyosunuz:26: yastığı bacağınızın altınamı belinizemi koyuyosunuz:26: yaa bilmemek zormuş bide utanarak soruyorum hepsi içerdemi kalmalı ama birazı akıyo ayağımı yukarı kaldırsamda hep bölemi oluyoki:44: çocuk için hepsininmi içerde kalması gerekiyo? bi yardım edin
tecrübeli kızlar yardım ! ya çalışmalara başladık amabişi sorcam ya nekadar süre yatakta kalıyosunuz:26: yastığı bacağınızın altınamı belinizemi koyuyosunuz:26: yaa bilmemek zormuş bide utanarak soruyorum hepsi içerdemi kalmalı ama birazı akıyo ayağımı yukarı kaldırsamda hep bölemi oluyoki:44: çocuk için hepsininmi içerde kalması gerekiyo? bi yardım edin
kızlar arkadaşın sorusunu bende sorayım :26: normalde adet öncesi kasık agrım olur ama bu ay baya bişey yaşıyorum yazzayım tecrübeliler cvp verirse çok mutlu olurum
kasıklarımda çok fazla şişlik ve agrı var özelliklede sol tarafta 10 gündür sık sık idrara çıkıyorum ve karnım şiş gazım var baya son bikaç gündürde su renginde kokusuz akıntım oluyor
bide afedersiniz ilişki sırasında kasıklarımda çok sancı oluyor bunlar hamişlik habercisi olabilirmi acep :44:
kendimi iyice kaptırdım 3 agustosa kadar kafayı sıyıracam zannımca
Günaydın arkadaşlar dün yaptığım teste sabah baktım çok silik hafif bi çizgi vaarrr !!!!! Acaba yanlışlıklamı çıktı yoksa erken yaptığım içinmi geç çıktıı. bide idrarımı tutmamıştım kimse yokmuuu bi akıl verinnnnn
gebelik testi alan var mı fiyatı ne kadar ben ilk defa alıcamda
2.50 tl ye alyorum bn[
hımm tşk ederim
sewwgi .!.:Canım hepsi icerde kalmaz bi kısmı çıkar yinede , yatakta kalma süreside aslında bununla alakali ne kdr cabuk kalkarsan o kdr daha akar disari, bi süre yatman bu yüzden iyi.. yastigida popo altına koyabilirsin:)) hadi kolay gelsin:)(
sbry .!.:ben 45dk falan yatıyorum canım belimin altına hafif popoma doğru koyuyorum gelmesi normal zaten merak etme sen gidenler yeter utanılacak bişey yok ki hem tecrübelerimizi burda paylaşmaya çalışıyoruz birbirimizle :))
canım teşekkürler yanıt için, duvar olayını sevdim sanırım bende duvar yataak başlığı ne bulursam bide öyle deniycemelaaaam .!.:cnm ben yarm saat faln yatyorum ayagmda dvara dikyorum tabi altmda yastkta oluyo öle işte
teşkkür ederim,bu ay tek şüphelendiğim tek şey sol kasık batalarım özelikle gece yatarken ilk kez böyle şiddetli yaşıyorum bakalım hayırlısı hadi kızlar liste çıktı holeeeeyyyyyyytombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
Hadi kızlar artik bebis haberleriyle dolduralim bu listeyiii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?