Mrb kizlar uzun zaman oldu bu siteye girmeyeli daha dogrusu birseyler yazmayali nasilsiniz aslinda ben bebek istiyor muyum tam emin degilim bir tane kizim var 14 aylik ama sizin heyecaninizi cok iyi anliyor ve yurekten paylasiyorum.sormak istesifini herangi bir soru varsa sorabilirsiniz gebelik oncesi ve sonrasiyla hepsi dun gibi aklimda...
benim yukardaki msjımı cevaplarmısın arkadaşım teşekürler şimdidenkızlar arkadaşın sorusunu bende sorayım :26: normalde adet öncesi kasık agrım olur ama bu ay baya bişey yaşıyorum yazzayım tecrübeliler cvp verirse çok mutlu olurum
kasıklarımda çok fazla şişlik ve agrı var özelliklede sol tarafta 10 gündür sık sık idrara çıkıyorum ve karnım şiş gazım var baya son bikaç gündürde su renginde kokusuz akıntım oluyor
bide afedersiniz ilişki sırasında kasıklarımda çok sancı oluyor bunlar hamişlik habercisi olabilirmi acep :44:
kendimi iyice kaptırdım 3 agustosa kadar kafayı sıyıracam zannımca
İi aksamlar güzeller bugün misafir vardı ölüyom zannımca gecen senede aldık iftara misafir ama hiç bu kafar hırpalamamıştı 😅😅hem yoruluyorum bi taraftan da yazıyorum hamileyimde ondan mı acaba zor gecti diye😂😂😂ben dayanamayıp yarın testi yapcam zannımca bi bakayım bende cişli çubuğa😊
İi aksamlar güzeller bugün misafir vardı ölüyom zannımca gecen senede aldık iftara misafir ama hiç bu kafar hırpalamamıştı hem yoruluyorum bi taraftan da yazıyorum hamileyimde ondan mı acaba zor gecti diyeben dayanamayıp yarın testi yapcam zannımca bi bakayım bende cişli çubuğa
Ayy heyecanlandim bak ilk haber sendenmi gelio yoksa bizede yaz hemen:) seninki pozitif cikarsa bende yapcam test gaza geldim:))
Valla belim ayrılıyor sandım bi ara sabahta midem bulanıyordu ohh ohh dedim ne kadarda güzel bulanıyorsun öyle bir mutluydum ki görme gitsin inşallah foss cıkmaz😊😊😊ilahi ÇOK GÜLDÜM bende bugün misafirlerimi yolladım. 2 gün yatılı misafirlerimdi,demek aynı şeyleri düşünmüşüz,aklımdan geçenleri yazmışsın,umut dünyası hakkında hayırlısı olsun inş
Yarın öğlen anca kalkarım zannımca sevgi yarın cesaretimi toplayıp bi eczaneye gideyim bakayım var mı bişicok heyecanlıyım yaaaaaa haber vercem size
Sabrszlikla bekliyo olcaz
Merhaba kızlar listeye beni de eklermisiniz 8-9 Ağustos tahmini adet tarihim... Beklemek çok zor
Hsgldn cnm aramiza bnmde 12 agusts kader arkadsyz kafana fazla takma aklna ble gtrme bebek istdgnzi
Hoş bulduk :) bir an bile aklımdan çıkmıyor kirahimde polip var benm bu ay doktor yumurtlama takibi yaptı haftasonunu değerlendir dedi bizde değerlendirdik bekliyoruz... İnşallah çok bekletmez bizi... Allah hepimize hayırlı eli Ayağı düzgün evlatlar versin... 5 yıldır evliyim Mayıs ayında korunmayı bırakıp denedik, geçen ay çok uğraşmadık, bu ay da doktor kontrolünde bakalım hayırlısı...
Kizlaar hayirli geceler sizce ben yarin test yapsam mi bat 1 agustos en gec 2 agustos yarindan itibaren 3 yada 4 gunum kaliyor :))) cok duygusalim agkiyorum icli icli hersye bide cisim cabuk geliyor boyle belirtilerim var bide adet olacagim zamn bir hafta manyak gibi tatli yerim bu sefer adete 3-4 gun var tatlinin t sini istemiyorum him sizce nedir durum :))
Kizlaar hayirli geceler sizce ben yarin test yapsam mi bat 1 agustos en gec 2 agustos yarindan itibaren 3 yada 4 gunum kaliyor :))) cok duygusalim agkiyorum icli icli hersye bide cisim cabuk geliyor boyle belirtilerim var bide adet olacagim zamn bir hafta manyak gibi tatli yerim bu sefer adete 3-4 gun var tatlinin t sini istemiyorum him sizce nedir durum :))
Tatlmmmm cnmmm sen o belirtileri bi knara at adet gunun gcsin snra yap bk erkn yaprsan uzulrsn sen uzulursen bzde uzuluruz o yuzden bosverrrrrrr oluruna brak
Ya bende zor tutuyorum kendimi, o asiri duygusallik bendede var, benmde bi hafta önceden göğüslerim çok şişer ve acirdi şimdi hicbsy yok, bende istiyorum yapmak ana erken die olumsuz çıkmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?