Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Mrb kizlar uzun zaman oldu bu siteye girmeyeli daha dogrusu birseyler yazmayali nasilsiniz aslinda ben bebek istiyor muyum tam emin degilim bir tane kizim var 14 aylik ama sizin heyecaninizi cok iyi anliyor ve yurekten paylasiyorum.sormak istesifini herangi bir soru varsa sorabilirsiniz gebelik oncesi ve sonrasiyla hepsi dun gibi aklimda...

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos

Evveeeettttt heyecanlı bekleyiss devam ediyorrrrr listemizin ilk bekleyenleri icin sonnn 3 güüünnnnn:))) Veee bu yarisi kazanacak ilk hamişimize bizdenn kucak dolusu öpücükler gelecek:))))

benim yukardaki msjımı cevaplarmısın arkadaşım teşekürler şimdiden

İi aksamlar güzeller bugün misafir vardı ölüyom zannımca gecen senede aldık iftara misafir ama hiç bu kafar hırpalamamıştı 😅😅hem yoruluyorum bi taraftan da yazıyorum hamileyimde ondan mı acaba zor gecti diye😂😂😂ben dayanamayıp yarın testi yapcam zannımca bi bakayım bende cişli çubuğa😊

Ayy heyecanlandim bak ilk haber sendenmi gelio yoksa bizede yaz hemen:) seninki pozitif cikarsa bende yapcam test gaza geldim:))

ilahi ÇOK GÜLDÜM bende bugün misafirlerimi yolladım. 2 gün yatılı misafirlerimdi,demek aynı şeyleri düşünmüşüz,aklımdan geçenleri yazmışsın,umut dünyası hakkında hayırlısı olsun inş

Ayy heyecanlandim bak ilk haber sendenmi gelio yoksa bizede yaz hemen:) seninki pozitif cikarsa bende yapcam test gaza geldim:))

Yarın öğlen anca kalkarım zannımca sevgi yarın cesaretimi toplayıp bi eczaneye gideyim bakayım var mı bişi😀😀😀cok heyecanlıyım yaaaaaa haber vercem size

Valla belim ayrılıyor sandım bi ara sabahta midem bulanıyordu ohh ohh dedim ne kadarda güzel bulanıyorsun öyle bir mutluydum ki görme gitsin inşallah foss cıkmaz😊😊😊

Hsgldn cnm aramiza bnmde 12 agusts kader arkadsyz kafana fazla takma aklna ble gtrme bebek istdgnzi

Hoş bulduk :) bir an bile aklımdan çıkmıyor ki rahimde polip var benm bu ay doktor yumurtlama takibi yaptı haftasonunu değerlendir dedi bizde değerlendirdik bekliyoruz... İnşallah çok bekletmez bizi... Allah hepimize hayırlı eli Ayağı düzgün evlatlar versin... 5 yıldır evliyim Mayıs ayında korunmayı bırakıp denedik, geçen ay çok uğraşmadık, bu ay da doktor kontrolünde bakalım hayırlısı...

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
psipsiko ____________ 8-9 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos

Doktrlr strestn skintdan uzak durun her saniye bebek olckmi dye dsunurseniz bi okdar hamilelik zorlasr dyo cnm yumurtaliklr kuserms nzamn aklindan ckarirsan ozmn hamle kalinirmis amaaaaaa bu bzce mumkun degllllll

Kizlaar hayirli geceler sizce ben yarin test yapsam mi bat 1 agustos en gec 2 agustos yarindan itibaren 3 yada 4 gunum kaliyor :))) cok duygusalim agkiyorum icli icli hersye bide cisim cabuk geliyor boyle belirtilerim var bide adet olacagim zamn bir hafta manyak gibi tatli yerim bu sefer adete 3-4 gun var tatlinin t sini istemiyorum him sizce nedir durum :))

Tatlmmmm cnmmm sen o belirtileri bi knara at adet gunun gcsin snra yap bk erkn yaprsan uzulrsn sen uzulursen bzde uzuluruz o yuzden bosverrrrrrr oluruna brak

Ya bende zor tutuyorum kendimi, o asiri duygusallik bendede var, benmde bi hafta önceden göğüslerim çok şişer ve acirdi şimdi hicbsy yok, bende istiyorum yapmak ana erken die olumsuz çıkmasından korkuyorum

Tatlmmmm cnmmm sen o belirtileri bi knara at adet gunun gcsin snra yap bk erkn yaprsan uzulrsn sen uzulursen bzde uzuluruz o yuzden bosverrrrrrr oluruna brak

Zaten bu ay yapmayip bekleyecegim dedim bugune geldim sukur nasil gecti anlamadim kafaya taksam gecmezdi bu kadar gun gectide 4 gun mu gecmeyecek :) umarim sabirsiz olmamda bekleyebiliriim :) saol dusuncen icin arkadasim

Ya bende zor tutuyorum kendimi, o asiri duygusallik bendede var, benmde bi hafta önceden göğüslerim çok şişer ve acirdi şimdi hicbsy yok, bende istiyorum yapmak ana erken die olumsuz çıkmasından korkuyorum

Bekleyelim iyice sabirsizlanirsak patlatiriz bi test varsada yoksa da biraz erken ogrenmis oluruz sadece canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…