Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

herkese günaydınnnnnnn bugün nasılsınız bakalım belirtilerden ne haber? test yapmayı düşünen arkadaşlarım yapmasanız daha iyi olur beaaa sonra üzülüyoruz ben kendimi zor tutuyorum yapmayacağım diye siz böle söyleyincede gaza geliyorum :) ama hala yapmadım

hiç sorma yaa 2 gece üst üste rüya gördüm birinde kan testi diğerinde idrar testi yapıyodum :) iyice kafayı yedim dedim kendi kendimee :)

kasıklarımda çok ciddi ağrı var benim... bu ay yumurta takibi yaptık dr ile :) sol yumurtalığında gelişen 17.6 mm yumurta var dedi tmm sol yumurtalık bundan ağrıyor diyorum ama benim sağ kasığımda da ciddi ciddi kramp şeklinde ağrılar var ( umarım ters bişey yoktur.. yumurtlama günlerinden 10 dakika falan süren ağrılar şeklindeydi ama şimdi gelip kramp gibi geçe ağrılar... bilemedim (

canım o ağrılar bendede var bende yumurtlama zamanı sağda çok ağrım vardı şimdi sağ ağrıo ama solda ağrıyo dün gece yaakta dönemedim bile hayıra yoralım hayır olsun inşallah

canım o ağrılar bendede var bende yumurtlama zamanı sağda çok ağrım vardı şimdi sağ ağrıo ama solda ağrıyo dün gece yaakta dönemedim bile hayıra yoralım hayır olsun inşallah

doktorum döllenme ve yerleşme olayını anlamak kesinlikle imkansız diyor ama burdaki bir çok arkadaş hissettim diyor kafam karışık aslında... sol kasık bağırsakların bitimiyle alakalı da ağrı yaparmış aradığımda öyle dedi ve bana kızdı düşünme artık lütfen diye

valla canım benim doktorumda yazılan o belirtiler için hepsi adet gecikmesinden sonra ortaya çıkar kendinde arama belirti diyor. o yüzden bizde napıyouz düşünmüyoruz başka şeylere yormuyoruz moralimizi bozmuyoruz :)

günaydın arkadaşlar, benide alın aranıza bat 16 ağustos, mayıs ayında boş gebelik yaşadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra 2. adetimide görünce artık çalışmalara başlayalım dedik :) hakkımıza hayırlısı artık :))))

hoşgeldin :) bende daha yeniyim dün akşam buldum bu grubu :)

hoşgeldin :) bende daha yeniyim dün akşam buldum bu grubu :)

hoşbulduk canım, bende biraz önce gördüm :) aslında bu ay çok umut yok gibi, çünkü olasılığın en yüksek günlerinde yollarda oacağız :) ovulasyon testide aldım kargodan geldiği gibi açmadan çekmeceye koydum , bakalım inşallah erken yumurtlarımda olacak olan şu 5 gün içinde olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…