hoşbulduk canım, bende biraz önce gördüm :) aslında bu ay çok umut yok gibi, çünkü olasılığın en yüksek günlerinde yollarda oacağız :) ovulasyon testide aldım kargodan geldiği gibi açmadan çekmeceye koydum , bakalım inşallah erken yumurtlarımda olacak olan şu 5 gün içinde olur :)
memlekete ya da tatile mi gidiceksiniz... belki oraya gidince olurbelli mi olur
evet eşimin memleketine gideceğiz canım, ama ordada şöyle bir sorun var kardeşler hep bir arada olmak istedikleri için aynı dönemde izin alıyoruz haliyle evde küçük olduğu için o kadar kalabalığın içinde zor olur diye düşünüyorum :)
anladım canım hayırlısı ise olur insanlar tek gecede kalıyor... istemeden kalıyor beklemeden kalıyor biz gözünün içine bakıyoruz gelsinler diye... Allah'ım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
aminn tatlım, inşallah :) senin ilk mi olacak?
deneme olarak bu ay 3. ayımız ama geçen ay çok çalışma yapmadık rahimde polip çıktı onu başka başka doktorlara gösterdik onunla uğraşırken günlere pek dikkat etmedikolsun bu ay doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapıp denedik bakalım hayırlısı.. olursa bu yumurtlama takibini hiç beklemeden hepiniz yaptırın...
Kızçeler,
Aşağıdaki uygulamayı yaparak bir arakadaş hamile kaldığını yazmış.
"1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli"
bende kasım ayında hamile kalmak istediğim için doktora gittim polip bulundu onu aldırdım, 3. ay sonrasında hamile kalmıştım, daha sonra boş gebelik falan şimdide yine burdayız...
Kızçeler,
Aşağıdaki uygulamayı yaparak bir arakadaş hamile kaldığını yazmış.
"1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli"
aman Allah'ım :)
polip nasıl alındı ayyyy sen benim aradığım kişisin... :) aynı kaderi paylaşıyoruz biraz anlatsana bende de iki tane polip buldu doktor... ilk önce rahim ve tüp filmi çekelim yerlerini net belirleyelim ona göre alınıp alınmayacağına karar vereceğiz dedi...
özelde doktora gittim alttan baktı canım ultrason falan çekti, sonra dediki polip görüyorum ama ben burda onu alamam hemde daha iyi bakılması için beni üniversite hastanesine gönderdi daha sonra bende üniversitede poliklinikte doktorla görüştüm oda kan tahlili falan yaptı daha sonra beni içeri aldı elinde vakum gibi bir aleti vardı rahimde polipi aldı biraz ağrılı bi işlem oldu ama aman aman bi ağrısı olmadı daha sonra tekrar özele gittim ilk doktoruma yani bana genel anestezili alttan su vererek yapılan bi operasyon yaptı (ismini biliyordum ama unuttum sonuçlarım temiz çıktı tabi, sonrasında yani 3. Ayında hiçbir işlem yapılmadan doğal yolla hamile kaldım, sana naçizane bi tavsiye vereceğim istersen sen poliplerini anestezi ile aldır benim ağrı eşiğim yüksek olduğu için dayandım bide tabii üniversitedeki doktorun polipleri alacağından haberim yoktu
benimde ultrasonda gördü iki tane dedi histeroskopi denen bir yöntemle alacağız dedi... ama ilk önce film çekelim yer olarak hamile kalmana uygun değilse alırız ama zararsız bir yerde ise doğum esnasında hallederiz dedi şimdi gelen ay eğer adet olursam (inşallah olmam ) bitiminde hemen hsg çekilecek rahim tüp filmi sonrasında da histeroskopi ile karar vereceğiz dedi... genel anestezi ile yapacağız dedi narinsin hırpalanmana gerek yok dedi... doktoruma çok güveniyorum... inşallah bu ay hamile kalırım da gerek kalmaz...
bencede tatlım genel anestezi ile ol, bende üniversitedeki doktor polipleri aldıktan sonra histereskopi( adını hatırlayamadığım işlem) yapıldı, çok stres yapma doktoruna güven
ayyy seni tanıdığıma nasıl sevindim anlatamam... kafamda o kadar çok soru işareti vardı ki... sıkılmazsın umarım... peki histeropkopiden sonra ilişki ne kadar süre yasak...
merhaba arkadaşlar benimde bat 14 ağustos yumurtlama günlerinde ilişki oldu ovulasyonla takip ettik hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısı versin gönlümüzdekini hayra çevirsin inşallah..bizde mayısta denemeye başladık ilk ay hemen tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar nasıl beklicem 2 hafta bakalım (=
rica ederim canım ne demek, damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış :) bize doktor 1 ay süre vermişti.
mayısta benimde boş gebelik olmuştu bu ay bizde çalışmalara başladık :) ben 31 günde adet oluyorum, o yüzden benim yumurtlama dönemim bu hafta, hakkımızda hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?