Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

memlekete ya da tatile mi gidiceksiniz... belki oraya gidince olur belli mi olur

memlekete ya da tatile mi gidiceksiniz... belki oraya gidince olur belli mi olur

evet eşimin memleketine gideceğiz canım, ama ordada şöyle bir sorun var kardeşler hep bir arada olmak istedikleri için aynı dönemde izin alıyoruz haliyle evde küçük olduğu için o kadar kalabalığın içinde zor olur diye düşünüyorum :)

anladım canım hayırlısı ise olur insanlar tek gecede kalıyor... istemeden kalıyor beklemeden kalıyor biz gözünün içine bakıyoruz gelsinler diye... Allah'ım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

aminn tatlım, inşallah :) senin ilk mi olacak?

aminn tatlım, inşallah :) senin ilk mi olacak?

deneme olarak bu ay 3. ayımız ama geçen ay çok çalışma yapmadık rahimde polip çıktı onu başka başka doktorlara gösterdik onunla uğraşırken günlere pek dikkat etmedik olsun bu ay doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapıp denedik bakalım hayırlısı.. olursa bu yumurtlama takibini hiç beklemeden hepiniz yaptırın...

Kızçeler,

Aşağıdaki uygulamayı yaparak bir arakadaş hamile kaldığını yazmış.

"1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli"

bende kasım ayında hamile kalmak istediğim için doktora gittim polip bulundu onu aldırdım, 3. ay sonrasında hamile kalmıştım, daha sonra boş gebelik falan şimdide yine burdayız...

aman Allah'ım :)

bende kasım ayında hamile kalmak istediğim için doktora gittim polip bulundu onu aldırdım, 3. ay sonrasında hamile kalmıştım, daha sonra boş gebelik falan şimdide yine burdayız...

polip nasıl alındı ayyyy sen benim aradığım kişisin... :) aynı kaderi paylaşıyoruz biraz anlatsana bende de iki tane polip buldu doktor... ilk önce rahim ve tüp filmi çekelim yerlerini net belirleyelim ona göre alınıp alınmayacağına karar vereceğiz dedi...

preseed ne arkadaşlar kullanan var mıdır??

aman Allah'ım :)

preseed gebe kalma jeli ;

Preseed - GittiGidiyor

"Pre~seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla kanıtlanan ve " Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre~seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder. Böylece rahim içinde doğal üremenin gerçekleşmesi için en uygun ortamı oluşturur.

Pre~seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış plastik uygulama enjektörleri içerir." Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " Pre~seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirmeyi sağlar.
Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre~seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir.

Pre~seed hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri vajinal jeller kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve mantara neden olmaktadır. Pre~seed' in doğal ana maddesi olan Arabinogalactan bitki şekeri, büyük moleküllü bir şeker olduğu için, bakteriler tarafından parçalanamaz ve sindirilemez. Bu nedenle en hassas bölgelerden biri olan vajina içinde herhangi bakteri üremesi söz konusu olmaz."

özelde doktora gittim alttan baktı canım ultrason falan çekti, sonra dediki polip görüyorum ama ben burda onu alamam hemde daha iyi bakılması için beni üniversite hastanesine gönderdi daha sonra bende üniversitede poliklinikte doktorla görüştüm oda kan tahlili falan yaptı daha sonra beni içeri aldı elinde vakum gibi bir aleti vardı rahimde polipi aldı biraz ağrılı bi işlem oldu ama aman aman bi ağrısı olmadı daha sonra tekrar özele gittim ilk doktoruma yani bana genel anestezili alttan su vererek yapılan bi operasyon yaptı (ismini biliyordum ama unuttum &#61514 sonuçlarım temiz çıktı tabi, sonrasında yani 3. Ayında hiçbir işlem yapılmadan doğal yolla hamile kaldım, sana naçizane bi tavsiye vereceğim istersen sen poliplerini anestezi ile aldır benim ağrı eşiğim yüksek olduğu için dayandım bide tabii üniversitedeki doktorun polipleri alacağından haberim yoktu

benimde ultrasonda gördü iki tane dedi histeroskopi denen bir yöntemle alacağız dedi... ama ilk önce film çekelim yer olarak hamile kalmana uygun değilse alırız ama zararsız bir yerde ise doğum esnasında hallederiz dedi şimdi gelen ay eğer adet olursam (inşallah olmam ) bitiminde hemen hsg çekilecek rahim tüp filmi sonrasında da histeroskopi ile karar vereceğiz dedi... genel anestezi ile yapacağız dedi narinsin hırpalanmana gerek yok dedi... doktoruma çok güveniyorum... inşallah bu ay hamile kalırım da gerek kalmaz...

bencede tatlım genel anestezi ile ol, bende üniversitedeki doktor polipleri aldıktan sonra histereskopi( adını hatırlayamadığım işlem) yapıldı, çok stres yapma doktoruna güven

bencede tatlım genel anestezi ile ol, bende üniversitedeki doktor polipleri aldıktan sonra histereskopi( adını hatırlayamadığım işlem) yapıldı, çok stres yapma doktoruna güven

ayyy seni tanıdığıma nasıl sevindim anlatamam... kafamda o kadar çok soru işareti vardı ki... sıkılmazsın umarım... peki histeropkopiden sonra ilişki ne kadar süre yasak...

ayyy seni tanıdığıma nasıl sevindim anlatamam... kafamda o kadar çok soru işareti vardı ki... sıkılmazsın umarım... peki histeropkopiden sonra ilişki ne kadar süre yasak...

rica ederim canım ne demek, damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış :) bize doktor 1 ay süre vermişti.

merhaba arkadaşlar benimde bat 14 ağustos yumurtlama günlerinde ilişki oldu ovulasyonla takip ettik hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısı versin gönlümüzdekini hayra çevirsin inşallah..bizde mayısta denemeye başladık ilk ay hemen tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar nasıl beklicem 2 hafta bakalım (=

mayısta benimde boş gebelik olmuştu bu ay bizde çalışmalara başladık :) ben 31 günde adet oluyorum, o yüzden benim yumurtlama dönemim bu hafta, hakkımızda hayırlısı canım

mayısta benimde boş gebelik olmuştu bu ay bizde çalışmalara başladık :) ben 31 günde adet oluyorum, o yüzden benim yumurtlama dönemim bu hafta, hakkımızda hayırlısı canım

hayılrısı cnm ya kafaya takmak istemiyorum ama hep aklımda işte..aslında bu kadar üstüne düşmek iyi değil..tevekkül Allah'ın..ama ben 14 ağustosu falan bekleyemem 12-13 gün sonra patlatırım bi kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…