Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
psipsiko ____________ 8-9 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
neslihanbursa ______ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos

slm kızlar varmı test yapan 1 ağustosculardan.....

belirtiler ne alemde....bu ay çok çalışmasamda hep olumlu düşünüyorum niyeyse yumurtlama dan itiberen akıntı devam ediyor inşallah kesilmezde bayram şekerimiz gelir...

geçen sefer çok kafama takmıştım araştırmalar araştırmalar görsen doktor gibi olmuştum bi diplomam eksikti :) bu sefer çok okumayacağım oluruna bıraktım sende sakin ol derim sonuçta rabbim ol derse olur, olma demezse olmaz, akışına bırak

kızlar bende temmuz topiğinden transfer oldum :) BAT 28 Ağustos hakıımızda hayırlısı olsun

Hosgeldin canim insallah bu ay alirsin bebisinin haberini

Hosgeldin canım zor bi dönem geçirmişsin bu ay yüzünü güldüren sonuçlar alirsin inşallah

inşallah dediğin gibi yapabilirz..aynen ya doktor gibi olduk artık bize birer diploma vermeliler (=

Ya benim 2 ağustos zor tutuyorum kendimi dünden beri idrarimda koku var bide sahurdan sabaha kdr midem bulanmayla bulanmama arasi karisik bi halde bebisim gelmiş midirki:s

Ya benim 2 ağustos zor tutuyorum kendimi dünden beri idrarimda koku var bide sahurdan sabaha kdr midem bulanmayla bulanmama arasi karisik bi halde bebisim gelmiş midirki:s

erken hamilelik testleri var, onlardan kullan istersen çok merak ediyorsan

Kızlar,

Ben 17 Nisan-11 Mayıs-8 Haziran-16 Temmuz tarihlerinde regl oldum.
Sizce benm yumurtlama zamanım ne zamandır?
İnternetteki hesaplayıcılara pek güvenemiyorum. Dr regl tarihimi baz alarak 11.-12. günü itibari ile yumurtlamanın başlayabileceğini iletti. İntertte araştırdığımda ise bir sonraki adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama başlayabileceği yönünde bilgi var.
Ovulasyon testi de yapıyorum ama ona da güvenmiyorum pek.

benimkide düzensiz olduğu için şöyle buluyorum, şimdi sen tarihleri alt alta yaz 17 nisan 11 mayıs geçen gün sayısını yaz 11 mayıs 8 haziranı, 8 haziran 16 temmuz geçen gün sayısını topla 3 e böl ben böyle buluyorum :)

canım ultrasonla yumurtlama takibi yapılıyor keşke onu yaptırsaydın kafan rahat olurdu aklında olsun... yumurtanın ne kadar geliştiğine göre tahmini çatlama gününü bile söylüyor o günlerde ilişki öneriyor...

Bat persembe gunu ve ben test yapmamak icin zor duruyorum.varmi 2 agustosculardan test yapan kizlar

Bunun için her gün mü ultrasonla kontrol ettirmem gerekir canım?
Ama sanırım şuan geç kaldım... :/

Hmmm... Basit bi yöntemmiş, bence denenmeli

kızlar az kalmış sabredin ya önce idrar da pozitifi görün sonra kan testine gidin .hem bir sürü para alıyorlar (burda öyle )hemde sonuç ya negatif çıkarsa boşuna delinmiş olacaksınız

Neslihan bursa lımısın sen bende bursa dayım

Bunun için her gün mü ultrasonla kontrol ettirmem gerekir canım?
Ama sanırım şuan geç kaldım... :/

yok canım hergün gitmiyorsun adetimin bittiği 2. gün gittim yani adetin 8. günü oluyor... sonra 11. gün tekrar çağırdı 17.6 çok iyi boyut haftasonu çatlar dedi haftasonu ilişki önerdi toplamda iki kez gittim birde 3 ağustos da gidicem progesteron baktırmaya o da çatlayıp çatlamadığı hakkında fikir veriyormuş... umarım hayırlı haber alırsın bu ay ama olmazsa bunu dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…