hayılrısı cnm ya kafaya takmak istemiyorum ama hep aklımda işte..aslında bu kadar üstüne düşmek iyi değil..tevekkül Allah'ın..ama ben 14 ağustosu falan bekleyemem 12-13 gün sonra patlatırım bi kan testi
kızlar bende temmuz topiğinden transfer oldum :) BAT 28 Ağustos hakıımızda hayırlısı olsun
günaydın arkadaşlar, benide alın aranıza bat 16 ağustos, mayıs ayında boş gebelik yaşadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra 2. adetimide görünce artık çalışmalara başlayalım dedik :) hakkımıza hayırlısı artık :))))
Hosgeldin canim insallah bu ay alirsin bebisinin haberini
Hosgeldin canım zor bi dönem geçirmişsin bu ay yüzünü güldüren sonuçlar alirsin inşallah
geçen sefer çok kafama takmıştım araştırmalar araştırmalar görsen doktor gibi olmuştum bi diplomam eksikti :) bu sefer çok okumayacağım oluruna bıraktım sende sakin ol derim sonuçta rabbim ol derse olur, olma demezse olmaz, akışına bırak
slm kızlar varmı test yapan 1 ağustosculardan.....
belirtiler ne alemde....bu ay çok çalışmasamda hep olumlu düşünüyorum niyeyse yumurtlama dan itiberen akıntı devam ediyorinşallah kesilmezde bayram şekerimiz gelir...
Ya benim 2 ağustos zor tutuyorum kendimi dünden beri idrarimda koku var bide sahurdan sabaha kdr midem bulanmayla bulanmama arasi karisik bi halde bebisim gelmiş midirki:s
erken hamilelik testleri var, onlardan kullan istersen çok merak ediyorsan
ayyy çok heyecanlı kızlar test yapanlar yazsın çatlayacağım meraktan...
Bakalim bugün sabredemezsem alirim test ama günümü de beklemek istiyorum aslinda umitlenmemek icin
Kızlar,
Ben 17 Nisan-11 Mayıs-8 Haziran-16 Temmuz tarihlerinde regl oldum.
Sizce benm yumurtlama zamanım ne zamandır?
İnternetteki hesaplayıcılara pek güvenemiyorum. Dr regl tarihimi baz alarak 11.-12. günü itibari ile yumurtlamanın başlayabileceğini iletti. İntertte araştırdığımda ise bir sonraki adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama başlayabileceği yönünde bilgi var.
Ovulasyon testi de yapıyorum ama ona da güvenmiyorum pek.
Kızlar,
Ben 17 Nisan-11 Mayıs-8 Haziran-16 Temmuz tarihlerinde regl oldum.
Sizce benm yumurtlama zamanım ne zamandır?
İnternetteki hesaplayıcılara pek güvenemiyorum. Dr regl tarihimi baz alarak 11.-12. günü itibari ile yumurtlamanın başlayabileceğini iletti. İntertte araştırdığımda ise bir sonraki adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama başlayabileceği yönünde bilgi var.
Ovulasyon testi de yapıyorum ama ona da güvenmiyorum pek.
canım ultrasonla yumurtlama takibi yapılıyor keşke onu yaptırsaydın kafan rahat olurdu aklında olsun... yumurtanın ne kadar geliştiğine göre tahmini çatlama gününü bile söylüyor o günlerde ilişki öneriyor...
benimkide düzensiz olduğu için şöyle buluyorum, şimdi sen tarihleri alt alta yaz 17 nisan 11 mayıs geçen gün sayısını yaz 11 mayıs 8 haziranı, 8 haziran 16 temmuz geçen gün sayısını topla 3 e böl ben böyle buluyorum :)
Bat persembe gunu ve ben test yapmamak icin zor duruyorum.varmi 2 agustosculardan test yapan kizlar
Bunun için her gün mü ultrasonla kontrol ettirmem gerekir canım?
Ama sanırım şuan geç kaldım... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?