Bat persembe gunu ve ben test yapmamak icin zor duruyorum.varmi 2 agustosculardan test yapan kizlar
Kızlar,
Ben 17 Nisan-11 Mayıs-8 Haziran-16 Temmuz tarihlerinde regl oldum.
Sizce benm yumurtlama zamanım ne zamandır?
İnternetteki hesaplayıcılara pek güvenemiyorum. Dr regl tarihimi baz alarak 11.-12. günü itibari ile yumurtlamanın başlayabileceğini iletti. İntertte araştırdığımda ise bir sonraki adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama başlayabileceği yönünde bilgi var.
Ovulasyon testi de yapıyorum ama ona da güvenmiyorum pek.
Bat persembe gunu ve ben test yapmamak icin zor duruyorum.varmi 2 agustosculardan test yapan kizlar[/Q
2 ağustosu sabırsızlıkla bekliyorum
Kizlar simdi disari çıkıyorum test alcam.bide bu testi sabahmi yapmak gerekio
Kızlarrrrrrr benide ekleyin lütfen 23 Ağustos BAT'ım daha çalışmaya bile başlamadık ama beraber beklemek güzel olur bence..Bu ay testle takip yapacağım bakalım artık...Çünkü netten ovilsyon takibi olmadı bedenim kafayı yedi adetim şaştı bir ay geç bir ay erken tuturamadım.Ama bu ay Allah'ın izniyle inşallah hayırlısı ile bebiş gelecek..İnşallah hepimizin:)))
Yok canim gun arasinda yapanda var.olan cikar yani . Benimde karsimda bir test duruyor :)
Yok canim gun arasinda yapanda var.olan cikar yani . Benimde karsimda bir test duruyor :)
Test yaptın mı tatlım?
Ayyyyy cok heycanliiiiiii yapsakmi sewgi
Daha yapmadim canim ya dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?