- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
cnm o gunve sonraki uc gun feci sekilde kasik vebel agrim oldu birazda gogus hassasiyeti yumurtlamis oldugumu umit ederek calisma yaptikk hayrlisi
Cnm cok teskkur ederim benim pek gelmedigim birdurumdur bu degerlendirdim tabikide ama hayrlisi dduzenli adet olamadigim icin ne zamn test yapsam bilmiyoum 5 inden sonra bakicaz kismet
aa lütfen yapma uzme kendini de bizi de herseyi hayirlisi ve sagliklisin idilemekten baska caremiz yokki zaten elimizden ne geliyorsa yapiyoruz belkide daha fazlasini zamanigelince olacak inaniyorum ben sende inansuan nasl aglyorum neler yapyoruz kndmzde belrti olarak aramadgmz sey kalmadı nye böle olmak zorundamı szler için kndm için ck üzülyorum bebeklere bakamyorum
heyecanli seninde guzel haberini sabirsizlikla bekliyorummm
işte bu kasık ağrısı bence yumurta akından daha belirgin bir blirti akıntıda oluyor tabiki.. Zaten internette de arastırırsan yumurtlama günü ve bunu takip eden bir iki gün kasık ağrısı olur ve sonra kendiliğinden geçer diye :) inşallah olmuştur bu ay canım haftaya pazartesiye kadar bekle en iyi ozaman sonuç alırsın gibi düşünüyorum :)
aa lütfen yapma uzme kendini de bizi de herseyi hayirlisi ve sagliklisin idilemekten baska caremiz yokki zaten elimizden ne geliyorsa yapiyoruz belkide daha fazlasini zamanigelince olacak inaniyorum ben sende inan
Buradaki herkesin yuregi biraz buruk biraz heycanli biraz umitli ve biraz umitsiz cok karisik bunu yasiyo olman cok normal cnm bnm bir yanimiz senin gibi aglamak aglamak aglamak istiyor lutfen yapma burada yalniz degisin.içim okadar doluki oturup gunlerce aglayablirm
suan nasl aglyorum neler yapyoruz kndmzde belrti olarak aramadgmz sey kalmadı nye böle olmak zorundamı szler için kndm için ck üzülyorum bebeklere bakamyorum
canım eğer böyle yaparsan hiçbir tıbbi gerekçesi olmasa da bebişin olmaz bu olayda en önemlisi moralin iyi olması ha sana diyemem ki aman salla hiç aklına gelmesin unut olursa süpriz olur bu da yalan bi çok arkadaş hamile kalıp bu çaresizlik psikolojisini üzerinden atınca bu tavsiyeyi çok veriyor tabiki de doğru söylüyorlar ama kendileri de o dönemde çok iyi biliyordu ki düşünmemek mümkün olmuyo mesela her ilişkide akla geliyo yada ister istemez yumurtlama zamanını düşünüyosun bat zamanına yakın testlere başlıyosun temizlik yaparken yemek yaparken yada işte bi an unuttum sanıyosun sonra balyoz gibi kafana iniyo aklında hep şu soru neden benim bebiğim olmuyo arkadaşlarından güzel haberler geliyo bebişlerinin fotoğraflarına bakıyosun seviniyosun onlar içinde ama için burkuluyo millet habire soruyo hele bide yaşın benim gibi 32yse vay haline hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım ama ağlamak pes etmek yok allahın da izniyle tıpta çare bitmiyo doğal yolla olmazsa bizde tıbbın desteğiyle kavuşcaz bebeklerimize yalnız ağlayıp kahrolarak değil metaneti koruyup çözüm yolları araştırarak
Buradaki herkesin yuregi biraz buruk biraz heycanli biraz umitli ve biraz umitsiz cok karisik bunu yasiyo olman cok normal cnm bnm bir yanimiz senin gibi aglamak aglamak aglamak istiyor lutfen yapma burada yalniz degisin.
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen???:7
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
içim okadar doluki oturup gunlerce aglayablirm
Canım seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim ama dusunmemeye çalışıyorum ben bu kdr degildim düşüne düşüne böyle oldum zorda olsa baska seylerle kafani mesgul etmeye calis
Banada 20 Ağustos yazabilirmisinizz
Mutsuzluk yok kizlar umutla yola devam bebek haberleri geldikce icimiz kipir kipir olcak ins sabir dayanin
durmak yooooooooooooohh yola devammmmmm bu yolda hepimizn göbsleri minnak minnak bebiş olck buna inanyorum canlarııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?