Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

cnm o gunve sonraki uc gun feci sekilde kasik vebel agrim oldu birazda gogus hassasiyeti yumurtlamis oldugumu umit ederek calisma yaptikk hayrlisi

işte bu kasık ağrısı bence yumurta akından daha belirgin bir blirti akıntıda oluyor tabiki.. Zaten internette de arastırırsan yumurtlama günü ve bunu takip eden bir iki gün kasık ağrısı olur ve sonra kendiliğinden geçer diye :) inşallah olmuştur bu ay canım haftaya pazartesiye kadar bekle en iyi ozaman sonuç alırsın gibi düşünüyorum :)

Cnm cok teskkur ederim benim pek gelmedigim birdurumdur bu degerlendirdim tabikide ama hayrlisi dduzenli adet olamadigim icin ne zamn test yapsam bilmiyoum 5 inden sonra bakicaz kismet

evet cnmmmmm kısmet hayrlsı olsun inş

suan nasl aglyorum neler yapyoruz kndmzde belrti olarak aramadgmz sey kalmadı nye böle olmak zorundamı szler için kndm için ck üzülyorum bebeklere bakamyorum
aa lütfen yapma uzme kendini de bizi de herseyi hayirlisi ve sagliklisin idilemekten baska caremiz yokki zaten elimizden ne geliyorsa yapiyoruz belkide daha fazlasini zamanigelince olacak inaniyorum ben sende inan

Cnm agzindan bal damladi sagol kendim icin ve sizin icin dua ediyorum ins bol bebekli bir ayimiz olur

aa lütfen yapma uzme kendini de bizi de herseyi hayirlisi ve sagliklisin idilemekten baska caremiz yokki zaten elimizden ne geliyorsa yapiyoruz belkide daha fazlasini zamanigelince olacak inaniyorum ben sende inan

içim okadar doluki oturup gunlerce aglayablirm

suan nasl aglyorum neler yapyoruz kndmzde belrti olarak aramadgmz sey kalmadı nye böle olmak zorundamı szler için kndm için ck üzülyorum bebeklere bakamyorum

canım eğer böyle yaparsan hiçbir tıbbi gerekçesi olmasa da bebişin olmaz bu olayda en önemlisi moralin iyi olması ha sana diyemem ki aman salla hiç aklına gelmesin unut olursa süpriz olur bu da yalan bi çok arkadaş hamile kalıp bu çaresizlik psikolojisini üzerinden atınca bu tavsiyeyi çok veriyor tabiki de doğru söylüyorlar ama kendileri de o dönemde çok iyi biliyordu ki düşünmemek mümkün olmuyo mesela her ilişkide akla geliyo yada ister istemez yumurtlama zamanını düşünüyosun bat zamanına yakın testlere başlıyosun temizlik yaparken yemek yaparken yada işte bi an unuttum sanıyosun sonra balyoz gibi kafana iniyo aklında hep şu soru neden benim bebiğim olmuyo arkadaşlarından güzel haberler geliyo bebişlerinin fotoğraflarına bakıyosun seviniyosun onlar içinde ama için burkuluyo millet habire soruyo hele bide yaşın benim gibi 32yse vay haline hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım ama ağlamak pes etmek yok allahın da izniyle tıpta çare bitmiyo doğal yolla olmazsa bizde tıbbın desteğiyle kavuşcaz bebeklerimize yalnız ağlayıp kahrolarak değil metaneti koruyup çözüm yolları araştırarak

destegn için cok saol cnm yaaa bna bazen gelyolar böleee

Buradaki herkesin yuregi biraz buruk biraz heycanli biraz umitli ve biraz umitsiz cok karisik bunu yasiyo olman cok normal cnm bnm bir yanimiz senin gibi aglamak aglamak aglamak istiyor lutfen yapma burada yalniz degisin.

cnmmmm ck saol destgn için yanmda oldgnz için bna böle ara sra gelyolar

Benimde adetim pazar günü bitti. Bu ay yeniden hamile kalmayı çok istiyorummm...

içim okadar doluki oturup gunlerce aglayablirm

Canım seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim ama dusunmemeye çalışıyorum ben bu kdr degildim düşüne düşüne böyle oldum zorda olsa baska seylerle kafani mesgul etmeye calis

Canım seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim ama dusunmemeye çalışıyorum ben bu kdr degildim düşüne düşüne böyle oldum zorda olsa baska seylerle kafani mesgul etmeye calis

kafamı mesgul etmk için hergun tmzlik yapyorummm dsünmk istemiyorum bu arada bnm batı yazmamşlar yaaaaa 12 agstos

benim kırmızılar geldi gelio eli kulağında erken geldi saolsun :)) batı 25ağustos yapabilirsin canım

Mutsuzluk yok kizlar umutla yola devam bebek haberleri geldikce icimiz kipir kipir olcak ins sabir dayanin

durmak yooooooooooooohh yola devammmmmm bu yolda hepimizn göbsleri minnak minnak bebiş olck buna inanyorum canlarııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…