Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

slm kızlar hepinize

öncelikle Rabbim bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin,tez zamanda kucağına almayı nasip etsin..(amin)

bende yaklaşık 3 senelik evliyim ve 1,5 senedir çocuk istiyoruz,her ay bi ümitle heyecanla bekliyoruz ama sonuç hep hüsran (

yaş oldu 31,üstelik bende miyom var,boyutuda 6,5 cm,ilk gittiğim doktor hamile kalmana engel olabilir hemen alalım dedi,tabi ben tatmin olmadım başka bi doktora daha gittim,oda miyomdan daha önemli rahim ağzında polip oldğunu söyledi,ve küçük bi operasyonla alındı,sonrasında da sırayla rahim filmi,aşılama ve tüp bebek deneyelim dedi,ama ben hala korkumdan rahim filmini bile çektiremedim..

belki tek sebep polip tir diye düşündüm ve 3 aydır özellikle yumurtlama günlerimi çok iyi takip ettim,değerlendirdikte özellikle bua y,bat 1 ağustos,heyecanla bekliyorum,biliyorum çoğu belirti psikolojik ama 3-4 gündür göğüslerim sanki 1 beden büyüdü,ve yürürken bile acıyo,ara ara belime kasıklarıma sancılar giriyo,dün dayanamadım test yaptım ama negatif,yinede ümidimi kaybetmek istemiyorum...

daha önceleri sessiz sessiz takip ettim hep gebelik topiklerini ama bu sefer bende yazmak istedim,biraz uzun oldu ne olur kusuruma bakmayın...

svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
nestam _____________ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
sihirliada __________ 5 ağustos
veritass ____________ 6 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
psipsiko ____________ 8-9 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
volim _______________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
neslihanbursa ______ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
Evli_Mutlu_Huzurlu__ 20 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos

Kizlar keşke bu listenin hepsini bebisle doldursak ama bebis haberlerinizi bekledigimiz gibi adet olursanizda yazinki listeyi guncelleyelim....... ama gönlüm herkesin hamiş olmasindan yana

Son düzenleme:

Ne kusuru olur mu?yazdigini okudum doktorlarada insan guvenemz oldu herkes baska birsey diyo bazen hissiyat en ii doktordan daha iyidir hem yasinda ne varmis 31 yas genc bir yas insanlar ancak bebege sira getirebiliyorlar ins hislerinde yanilmazsin polip ve miyom hakkinda pek bilgim yok yasayan bir arkadsimz vaarsa daha iyi yardimci olur sanirim ama ins bebegin seninledir

Cnm bnide 5 ine eklermisin rica etsem

ben niye yokummm beni niye yazmadınnnn

canım teşekkür ederim

evliliğimin ilk 1,5 yılı korunduk,aklım çıkıyodu hamile kalıcam diye,bikeresinde 6 gün geciktide deliye döndüm,şimdi o günleri düşününce nasıl kızıyorum kendime,belki diyorum hiç korunmasaydım şimdi bebeğim kucağımda olurmuydu,tabi en iyisini Rabbim bilir,hep hayırlısı için dua ediyorum ama yinede her ay psikolojimi bozmaktan geri durmuyorum(

Seni cok iyi anliyorum hic merk erme bizler korunmayo bitakir birakmaz hamipe oalacagimiza inandigimiz icin boyle bizw beklemek cok agir geliyor isye ama bizim isyediimiz zaman degilde rabbimn istedigi zaman olacak supesiz kendine yuklenme ne olaxagini hic bir zaman bilmezsin kader sonixta bi ne yasamacaksa o yasanacak hayirlisi hepimizin hakkinda

evliliğimin ilk 1,5 yılı korunduk,aklım çıkıyodu hamile kalıcam diye,bikeresinde 6 gün geciktide deliye döndüm,şimdi o günleri düşününce nasıl kızıyorum kendime,belki diyorum hiç korunmasaydım şimdi bebeğim kucağımda olurmuydu,tabi en iyisini Rabbim bilir,hep hayırlısı için dua ediyorum ama yinede her ay psikolojimi bozmaktan geri durmuyorum([/QUOTE]

ahhh ahhhh bende öyle korunduğum aylar için ama zaman geri gelmiyor o yüzden önümüzdeki aylara bakıp yolumuza devam edicez..sıkma canını inş tez vakitte hepimiz kavuşucaz bebişlerimize

Görmemişimdir canimm seninki ne zmn

heee benimki miii 10 ağustosta belli olur canım inşallahhhh

evet bende ilk ay hamile kalıcağımı düşünmüştüm,hatta kesin gözüyle bakıyodum,ne kadar safmışım
inş.canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

sen ne zamandır korunmuyosun canım:26::26:varmı bu ay belirtiler

haklısın canım geçen zamana değil önümüze bakıcaz artıkgüzel dileklerine kocaman aminn

Nestammmmm aramiza hosgeldin canımmm en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah...şimdi napıyoruuuuuuz kötü düşünceleri bir kenara atippppp bebişimiziiiii bekliyoruuuuuuuuzzzz:)))))))

Nestammmmm aramiza hosgeldin canımmm en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah...şimdi napıyoruuuuuuz kötü düşünceleri bir kenara atippppp bebişimiziiiii bekliyoruuuuuuuuzzzz:)))))))

hoşbulduk sevgicimm

size yazmak çok iyi geldi bana,sadece okuyarak kendimi çok kasmışım sanırım

inş.Rabbim tez zamanda göbişlerimizi bebişle doldurur

hoşbulduk sevgicimm

hepimz brbrmze destk oluyoruz cnm bnm bu hep böle olckkkkk

hoşbulduk sevgicimm

Cnm benim hepimiz ayni yollardan geciyoruz hemen hemen ne yapalim benim 14 aylik bir k8zim var cok da ugarsmiyorum olsun diye ama korunmiyorumda 4 aydir

hoşbulduk sevgicimm

Bende önceden sadece okurdum ama yazdigim zmn daha cok rahatladigimi hissettim.. hem burda herkes ayni dertten olduğu icin birbirimizi daha iyi anlıyoruz... takil bize hayatini yasa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…