Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ohhhhh ohhhh haydi kzlarrr halayaaaaa kop gel

OTURMAYAMI GELDİNİZ HAYDİ HAYDİİ AMAN AMAN KIZÇELER İŞLERİM BİRİKTİ BİRAZ ÇALIŞIP EVİME GİDEYİM ARTIK BEN ŞİMDİLİK KAÇAR..HALAY BAŞINI SANA VERİYORUM elaaaam offf yaa ben burda takılırken biride benim işlerimi yapsa yaa ne olurrrrr haydi halay başıııı devammmm lilililiililiiiili

hepimiz böyle olalım Ozmannnnn ne diyoruz Gelsin bebişler dolsun göbişlerrrrrr

hepimz brbrmze destk oluyoruz cnm bnm bu hep böle olckkkkk

ne güzel canım yaa,sıcak karşılamanız için ayrıca teşekkür ederim
Cnm benim hepimiz ayni yollardan geciyoruz hemen hemen ne yapalim benim 14 aylik bir k8zim var cok da ugarsmiyorum olsun diye ama korunmiyorumda 4 aydir

oyy allah bağışlasın kuzucuğunu,inş.hayırlı zamanda kardeşine kavuşur
Bende önceden sadece okurdum ama yazdigim zmn daha cok rahatladigimi hissettim.. hem burda herkes ayni dertten olduğu icin birbirimizi daha iyi anlıyoruz... takil bize hayatini yasa:))))

evet canım birbirini en iyi anlayanlar aynı dertten muzdarip olanlarkesinlikle yazmak çok iyi geldi,inş.birbirimizin güzel haberlerinide alıcaz,sonra hamişliklerimizi,sonrada bebişlerimizin ortak duygularını paylaşıcaz,oyyy düşünmesi bile ne kaa güzel

meni de alin halaya mende varim

evet cnm bursalıyım sen neresindensin

hep öyle olur zaten bizimde bu ay öyleydi ama iimizde olayın farkında olduğumuz için birbirimize şımarıklık yaparak barıştık mecburen (=

bu arada silik çizgileri görenler inşallah heycanınızın devamı gelir bizimde batlar gelmez bebişlerimizi kucağımıza alırız Allahım bu mübarek ayda bu topikteki ve isteyen herkesi sevindir AMİİNN..ovu testini kullanan kimler var kızlar biey sorucmda tecrübelerinize dayanaraktann

eee sewwgicmm ben yine yokum bu listede halbuki çalışmalara dewamm bat 23 ağustos

ben kullanmaya başladım gülüm ama benm testler delirtiyor beni çizgileri silik biraz

ben kullanmaya başladım gülüm ama benm testler delirtiyor beni çizgileri silik biraz

benimde son adet 14 temmuzdu..cuma günü silik cumartesi biraz daha koyu pazar çok koyu dün yani pazarteside koyuydu ama ben saf gibi dünü değerlendirmedim çok yorgunum diye..cuma cumartesi pazar ilişki oldu..şimdi başka topikten bir arkadaş koyu çizgilerden sonra yumurta çatlamaya başlar bu akşamda hatta yarında çalışmalara devam edin diyo kafam karıştı moralim bozuldu

Slm arkadaşım. Seninle hikayemiz çok benzer geldi yazmak istedim. Ben de uzun zamandır sessiz sessiz yorumları okur sorularıma cevap arardım. Doktor korkusundan (özellikle vajinal muayene )ve rahim filminin çok acılı olduğunu duyduğumdan aylardır hep bi bahane bulup erteliyorum. Allah büyük bi hastalık vermesin ama aynen benim de yaş oldu 31. Nisan ayında yaşadığım kimyasal gebelik biraz silkeledi beni ve karar verdim filmi çektirmeye. Fakat bu sefer de enfeksiyondan dolayı çekmediler. Neyse bu ay da gebelik falan tutmazsa artık bayram sonu çektircem. Umarım our da gerek kalmaz. Buraadaki herkesin güzel haberler almasını gönülden diliyrm. Gerçekten zor bi süreç!!!

Bu arada heyecanlı ve pınarıma sizin de okudum yazılarınızı ve silik çizgi görüp de hamile olmayan hiç duymadım. Yani bence yakında güzel haber geliyo sizden. Şimdiden tebrikler..

tatlım bende bu ay ilkkez ovi deniyorum yaptığım bütün araştırmalar diğer topiklerden sorup öğrendiğimin neticesi şu: çift çizgi koyu olduğu anda yumurta çatlamaya hazırlanıyomuş .bu günler iyi değerlendirilmeliymiş çatlama öncesi spoşlardan bi komite orda hazırda beklesin diye sonra silikleşmeye başladığındada mutlaka dewam edilimeliymiş hala ihtimal söz konusu olabiliyomuş çok uğraştırıcı anlayasıya kadar kafayı yedirtiyo insana ama ben daha ilk kez yapıyorum daha çift çizgi görmeye başlamadım bekliyoruz bakalım

Kızlarrr..Aranızda herhangi bi kür uygulayan var mı merak ettim. Ben geçen ay soğan kürü yaptım şimdi de incir kürü yapıyorum...Soğan kürü bi işe yaramadı incir kürüne bel bağladım bakalım. Umarım işe yarar..Yapanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
nestam _____________ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
kimyaci43 __________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
sihirliada __________ 5 ağustos
veritass ____________ 6 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
psipsiko ____________ 8-9 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
volim _______________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
neslihanbursa ______ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
Evli_Mutlu_Huzurlu__ 20 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos

Listenin basindakileeerrrr artik güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz. Listenin sonundakilerdeeeee durmak yok çalışmalara devammmmmmm ne yapiyooruuuzzz kocişlerii rahat birakmiyoruzzzzz:))))))

lingen senle aynı gün BAT'ımız...Desene aynı günün bekleyicisiyiz..
evet canım insllh kırmızıları görmeyiz valla ben gecen ay sogan kürü yaptım baya akıntım oldu temizlendim sonra bu ay da corekotu bal tarcın karısımı yedim simdi tekrar basladım faydası var mı bilmiyorum

Kızlar valla coşmuşsunuz yarın test yapanlar erkenden hemen yazsın... Çok merak ediyorum benim 19.gün bugün birden koyu kıvamlı beyaz bir akıntı oldu sizce hamilelik ile mi ilgilidir??

Valla canım kür mür deniyorz işte ya tutarsa mantığıyla..:) soğan küründe benim de akıntım cok olmuştu temizlediğine delalet diye düşündüm. bal çörek otu tarçını da yeni duydum artık incir tutmazsa sıra onda. Hep beraber güzel haberleri alırız inşallah da böyle debelenmeye gerek kalmazz :)

Kızlar valla coşmuşsunuz yarın test yapanlar erkenden hemen yazsın... Çok merak ediyorum benim 19.gün bugün birden koyu kıvamlı beyaz bir akıntı oldu sizce hamilelik ile mi ilgilidir??

canım eğer 32-33 günde bir adet görüyorsan yumurtlama akıntısı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…