bende birşey sorayım bir kaç zamandır adet öncesi göğüs hassasiyetim olurdu şuanda yok,hatta 3 aydır yok bu iyimi kötü mü,yani illaki hamile olunca göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı,lütfen cevap istiyorum bir de bu sıralar kasık ağrılarım fazlalaştı bu ay olur inş. dua edelim birbirmize
canım eğer 32-33 günde bir adet görüyorsan yumurtlama akıntısı olabilir
bende de oyle olur hep kuru olur adete yakin acaba kotu birseymi oyle olmasi:26:Kızlar bişey soracağım regl gününüz yaklasinca vajinaniz sert ve kuru olan varmi? Benim hep öyle olurdu buaysa tam tersi yumuşacık ve beyaz temiz akıntım var.
bende de oyle olur hep kuru olur adete yakin acaba kotu birseymi oyle olmasi:26:
hadi bakalim hayirlisi insallah tutunmusdur bebeyin28 günde bir adet görüyorum yumurtlama dönemini takip ettik ve bitti... Kasıklarımda ve alt karnımda ağrılar söz konusu çok merak ediyorum Pazartesi'ne kadar bekleyim test yapcam Pazartesi :)
adete yakin iliskide de zorlaniyorum kuru oldugu icin hic iliski istemiyorum o zamanBence değildir ben bugün çok baktım bu akıntı olayına netten kimisi akıntılı kimisi kuru geçiriyor ...
hadi bakalim hayirlisi insallah tutunmusdur bebeyin
Kizlar hepimiz sabirsiz bir bekleyisin icindeyiz arttik gelsin guzel haberlerimiz
adete yakin iliskide de zorlaniyorum kuru oldugu icin hic iliski istemiyorum o zaman
kotu birsey olmasinda atlatmak kolay
Takvim önümde 15 dakika da bir sayıyorum :))) 19. Gün yarın 20 :))) bakalım Pazartesi çıkar diye düşünüyorum varsa silikte olsa 8-9 Ağustos gibi batım ama güzel haber alırız inşallah Bayram Bayram :))
insallah canim benimde bat 18 agustos bugun qaliba yumurtlama gunum ama esime kusdumTakvim önümde 15 dakika da bir sayıyorum :))) 19. Gün yarın 20 :))) bakalım Pazartesi çıkar diye düşünüyorum varsa silikte olsa 8-9 Ağustos gibi batım ama güzel haber alırız inşallah Bayram Bayram :))
Yumuşaklık ve renk degisimi hem adet oncesi hem gebelik belirtisiymis benim kuru ve sert olurdu buay mübarek ne yone ceksen gidecek kadar yumusacik.kuru olurdu simdiyse arada temiz beyaz akıntım geliyor.batim 2 ağustosta idrar testi yapsam cikarmi acababende de oyle olur hep kuru olur adete yakin acaba kotu birseymi oyle olmasi:26:
Cnm anlayabipiyorum seni bense hwr gunun sonunda bugunde bitti diyorum valla ama sana sunu soylemek istiyorum sanki bira erken mi yapacaksin testo belli de olmayabilir yanlis negatif alipta uzulme diye soyluyorum benim onceki gebeligimde 6 gun gecince cikmisti oda silikti dusun tabi herkesin boyle olacak diye bir sey yok sadece benimki bir hatrlatma kabul edersen...
insallah canim benimde bat 18 agustos bugun qaliba yumurtlama gunum ama esime kusdumbugun biraz once
sanmiyorum iliski olacagini
zaten bu ay kendime tatil secmisdim ovi testi bile yapmadim yapmiyicamda bu ay ama kasiklarim goguslerim belim fena agriyor sol kasikim en cok da bugun heralde yumurtladim artik kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?