Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlar herkese selam nasıl keyifler? bir şey soracaktım tecrübeli olanlara ayın 27 sinde yumurtlama dönemimdi hi. boş geçmedik ama benim hala yumurtlıklarımda batma var ve göğüslerim patlayacak gibi acaba geçmi yumurtladım bu ay. göğüs şişmesi ve kasık ağrısı yumurtlamadan öncemi olur?

Kızlar bişey soracağım regl gününüz yaklasinca vajinaniz sert ve kuru olan varmi? Benim hep öyle olurdu buaysa tam tersi yumuşacık ve beyaz temiz akıntım var.

bende birşey sorayım bir kaç zamandır adet öncesi göğüs hassasiyetim olurdu şuanda yok,hatta 3 aydır yok bu iyimi kötü mü,yani illaki hamile olunca göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı,lütfen cevap istiyorum bir de bu sıralar kasık ağrılarım fazlalaştı bu ay olur inş. dua edelim birbirmize

Canim herkeste belirti olmayadabiliyormus yani göğüs hassasiyeti yasamayanda var. Benimde normalde adetime bi hafta kala göğsüm deli gibi şişer ve acirdi şimdi 2gun kalmasına rağmen tık yok inş bebislerimiz bizledir canım

canım eğer 32-33 günde bir adet görüyorsan yumurtlama akıntısı olabilir

28 günde bir adet görüyorum yumurtlama dönemini takip ettik ve bitti... Kasıklarımda ve alt karnımda ağrılar söz konusu çok merak ediyorum Pazartesi'ne kadar bekleyim test yapcam Pazartesi :)

Kızlar bişey soracağım regl gününüz yaklasinca vajinaniz sert ve kuru olan varmi? Benim hep öyle olurdu buaysa tam tersi yumuşacık ve beyaz temiz akıntım var.
bende de oyle olur hep kuru olur adete yakin acaba kotu birseymi oyle olmasi:26:

28 günde bir adet görüyorum yumurtlama dönemini takip ettik ve bitti... Kasıklarımda ve alt karnımda ağrılar söz konusu çok merak ediyorum Pazartesi'ne kadar bekleyim test yapcam Pazartesi :)
hadi bakalim hayirlisi insallah tutunmusdur bebeyin

Bence değildir ben bugün çok baktım bu akıntı olayına netten kimisi akıntılı kimisi kuru geçiriyor ...
adete yakin iliskide de zorlaniyorum kuru oldugu icin hic iliski istemiyorum o zaman
kotu birsey olmasinda atlatmak kolay

Cnm anlayabipiyorum seni bense hwr gunun sonunda bugunde bitti diyorum valla ama sana sunu soylemek istiyorum sanki bira erken mi yapacaksin testo belli de olmayabilir yanlis negatif alipta uzulme diye soyluyorum benim onceki gebeligimde 6 gun gecince cikmisti oda silikti dusun tabi herkesin boyle olacak diye bir sey yok sadece benimki bir hatrlatma kabul edersen...

insallah canim benimde bat 18 agustos bugun qaliba yumurtlama gunum ama esime kusdum bugun biraz once
sanmiyorum iliski olacagini
zaten bu ay kendime tatil secmisdim ovi testi bile yapmadim yapmiyicamda bu ay ama kasiklarim goguslerim belim fena agriyor sol kasikim en cok da bugun heralde yumurtladim artik kismet

bende de oyle olur hep kuru olur adete yakin acaba kotu birseymi oyle olmasi:26:
Yumuşaklık ve renk degisimi hem adet oncesi hem gebelik belirtisiymis benim kuru ve sert olurdu buay mübarek ne yone ceksen gidecek kadar yumusacik.kuru olurdu simdiyse arada temiz beyaz akıntım geliyor.batim 2 ağustosta idrar testi yapsam cikarmi acaba

Neden yanlış anlayım tatlım biliyorum erken ama kendimi tutamıyorum bugün kimyacı bişey paylaştı ona göre belli olur diyor adete 3gün kala çıkmazsa da hayırlısı dayanamıyorum belirsizliğe İnan 4 aylık hamile gibi karnımı tuta tuta bir hal oldum ( bütün belirtilerin var ((

Bence şeytanın bacağını kır git al eşinin gönlünü :)) kaçırma bugünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…