Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

aayyyyyyyy dur kiz heyacanlandim simdi
yapma testi 1 gun sonra yaparsin evet bence dogru diyon yumusaklik gebelik ola bilir bende bugune kadar olmadi adete yakin yumusak
insallah hamilesindir cunki deyisik bir durum sende

Ah tatlim cok ii anliyorum cok yap tabikide ama cikmazsa bilki erken yaptigin icin olacak umudunu kaybetme sakin hislrine de guven valla ben arkadaslarima adet8me bir hafta kala arkadslarima kizlar sanirim ben hamileyim dedim ve hamileydim

Ah tatlim cok ii anliyorum cok yap tabikide ama cikmazsa bilki erken yaptigin icin olacak umudunu kaybetme sakin hislrine de guven valla ben arkadaslarima adet8me bir hafta kala arkadslarima kizlar sanirim ben hamileyim dedim ve hamileydim

Bende eşime diyorum sürekli bu sefer hissediyorum diye bakalım ya kasık ağrıları göğüs uçlarında hassasiyet halsizlik dövülmüş gibiyim aynı :) bir de beyaz bir akıntı hayırlısı

Bence şeytanın bacağını kır git al eşinin gönlünü :)) kaçırma bugünü
ama ben ona kustum bugun iliski yok dedim sen gorursun filan oda aaaaman isteyen vardi sanki dedi halbuki hergun hergun biktim ayiptir soylemesi ama simdi bana ne soyluyor onun icin yok bugun o istemese iliski yok o sozden sonra nasil derim hadi gel mik mik yapalim diye

Bende eşime diyorum sürekli bu sefer hissediyorum diye bakalım ya kasık ağrıları göğüs uçlarında hassasiyet halsizlik dövülmüş gibiyim aynı :) bir de beyaz bir akıntı hayırlısı

Cnm ins gonlunden gecen gobusundedir buradan bize bagira bagira haykirirsin bi kezde senin icin halay cekeriz

:))) çok güldümmmmm Allah iyiliğini versin

insallah hamilesindir canim hadi hayirlisi

Hadi sercemmmmm git sen bilirsin işiniiiii kaçırma bu günü bir yumurtayı 1 ay bekliyoruz 24 saat yaşıyor hadiiiiii kır inadını
ben gidiyim en iyisi dogru diyon ama uyuyor biraz sarilsam kendi isteyecek zaten ama uyudu
seytan diyo git ses yap uyansin biraz uyanirsada uyuyamaz 1 saat filan oleyy oley oley 1 satde bakalim neler olucek ben cikiyorum kizlar olmazsa da olmaz masooomun guzel gonlu bilir bu ayda baba olamiyicak iliski olmazsa, diyorum ve beeeeeeeeeen kaciyorum herkesi opuyorum

Süpersinnnnnnn hadiiii :)))

iyi şanslar tatlmmmmmmm:13::13::13:

Canim inş. hamişsindir kiizzzz valla gün yaklastikca cok heyecanlaniyorummm HEPIMIZZZ HAMISIZZZZ:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…