aayyyyyyyy dur kiz heyacanlandim simdiYumuşaklık ve renk degisimi hem adet oncesi hem gebelik belirtisiymis benim kuru ve sert olurdu buay mübarek ne yone ceksen gidecek kadar yumusacik.kuru olurdu simdiyse arada temiz beyaz akıntım geliyor.batim 2 ağustosta idrar testi yapsam cikarmi acaba
Neden yanlış anlayım tatlım biliyorum erken ama kendimi tutamıyorum bugün kimyacı bişey paylaştı ona göre belli olur diyor adete 3gün kala çıkmazsa da hayırlısı dayanamıyorum belirsizliğe İnan 4 aylık hamile gibi karnımı tuta tuta bir hal oldum( bütün belirtilerin var ((
Ah tatlim cok ii anliyorum cok yap tabikide ama cikmazsa bilki erken yaptigin icin olacak umudunu kaybetme sakin hislrine de guven valla ben arkadaslarima adet8me bir hafta kala arkadslarima kizlar sanirim ben hamileyim dedim ve hamileydim
ama ben ona kustumBence şeytanın bacağını kır git al eşinin gönlünü :)) kaçırma bugünü
Bende eşime diyorum sürekli bu sefer hissediyorum diye bakalım ya kasık ağrıları göğüs uçlarında hassasiyet halsizlik dövülmüş gibiyim aynı :) bir de beyaz bir akıntı hayırlısı
ama ben ona kustumbugun iliski yok dedim sen gorursun filan oda aaaaman isteyen vardi sanki dedi halbuki hergun hergun biktim ayiptir soylemesi ama simdi bana ne soyluyor onun icin yok bugun o istemese iliski yok o sozden sonra nasil derim hadi gel mik mik yapalim diye
Cnm ins gonlunden gecen gobusundedir buradan bize bagira bagira haykirirsin bi kezde senin icin halay cekeriz
insallah hamilesindir canim hadi hayirlisiBende eşime diyorum sürekli bu sefer hissediyorum diye bakalım ya kasık ağrıları göğüs uçlarında hassasiyet halsizlik dövülmüş gibiyim aynı :) bir de beyaz bir akıntı hayırlısı
insallah hamilesindir canim hadi hayirlisi
ben gidiyim en iyisi dogru diyon ama uyuyor biraz sarilsamHadi sercemmmmm git sen bilirsin işiniiiii kaçırma bu günü bir yumurtayı 1 ay bekliyoruz 24 saat yaşıyor hadiiiiii kır inadını
insallah hamilesindir canim hadi hayirlisi
ben gidiyim en iyisi dogru diyon ama uyuyor biraz sarilsamkendi isteyecek zaten ama uyudu
seytan diyo git ses yapuyansin biraz uyanirsada uyuyamaz 1 saat filan oleyy oley oley 1 satde bakalim neler olucek ben cikiyorum kizlar olmazsa da olmaz masooomun guzel gonlu bilir bu ayda baba olamiyicak iliski olmazsa, diyorum ve beeeeeeeeeen kaciyorum herkesi opuyorum
ben gidiyim en iyisi dogru diyon ama uyuyor biraz sarilsamkendi isteyecek zaten ama uyudu
seytan diyo git ses yapuyansin biraz uyanirsada uyuyamaz 1 saat filan oleyy oley oley 1 satde bakalim neler olucek ben cikiyorum kizlar olmazsa da olmaz masooomun guzel gonlu bilir bu ayda baba olamiyicak iliski olmazsa, diyorum ve beeeeeeeeeen kaciyorum herkesi opuyorum
iyi şanslar tatlmmmmmmm:13::13::13:
Kızlar tek belirti yaşayan ben miyim :)))
tatlım bende hcmi hc belırtnin be si yok daha 12aguststa ama hc takmıyorum nedense:26:
Kızlar tek belirti yaşayan ben miyim :)))
Bende eşime diyorum sürekli bu sefer hissediyorum diye bakalım ya kasık ağrıları göğüs uçlarında hassasiyet halsizlik dövülmüş gibiyim aynı :) bir de beyaz bir akıntı hayırlısı
Cnm benim benimde var birkc birsey ama psikolojik mi diye cok takmak ve kendimi inandirmak istemiyorum
Canim inş. hamişsindir kiizzzz valla gün yaklastikca cok heyecanlaniyorummm HEPIMIZZZ HAMISIZZZZ:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?