Canim inş. hamişsindir kiizzzz valla gün yaklastikca cok heyecanlaniyorummm HEPIMIZZZ HAMISIZZZZ:)))
Nolur söyleyin sol göğsümün ucu öyle çok acıyor ki( siZde ne belirtiler car kendimi deli gibi hissediyorum
cnm senin ki adet belrtsi olmasınnnnnn
Ayyyyy vallahi adağım var bu ay hamileysem:)
ayyyyyyyyy bi bebiş olsunda adagnı haledersnnnnnnn ayy hamileysen teyzeleri onu yerrrrr btrir
Ayyyy bilmiyorum ki sadece göğsümün ucu o da tek göğsümün( adet midir yaaaaa
Ayyyyyyy hemen belli olsa kızlar yaaaaaaaa((
bnmki adet olcam zaman öle olurr acırrr
Nolur söyleyin sol göğsümün ucu öyle çok acıyor ki( siZde ne belirtiler car kendimi deli gibi hissediyorum
Ayyyyyyy hemen belli olsa kızlar yaaaaaaaa((
Ilginc bir sekilde benimde sadece sol gogsumde agri var ilginnnnc
Aynen ya catliyorum ben hicbsyi bu kdr heyecanla beklemedim.. sorcam o zilliye hele bi gelsin aaa zilli dedim kizimmi olcakki:)))))
Aynen ya catliyorum ben hicbsyi bu kdr heyecanla beklemedim.. sorcam o zilliye hele bi gelsin aaa zilli dedim kizimmi olcakki:)))))
Cnm ins gonlunden gecen gobusundedir buradan bize bagira bagira haykirirsin bi kezde senin icin halay cekeriz
Ya bu bati bir ağustosta olan arkadaslarim neden yapip haber vermiyorlae ben onlarin adina catlamak uzereyim burda
kızlar bnce bu hain gögsümzdeki agrlara falan aldrmayalm snra üzülyoruz hccccccc takmayalmmm
Yarın yapıcam testi kızlar cok heyecanlıyım
Evet cnm hakilsin benim umutlu olamamin tek nedeni yumurtlama gunimu bu ay yakalamis olmam normalde cok duzensiz adetlerim bu benim icin buyuk bir basari
Yarın yapıcam testi kızlar cok heyecanlıyım😎😎
Ben yatıyorum kızlar iyi geceler sahura da kalacağım yarında iş var birde hamilelik belirtisi olan halsizlik beni vurmuş durumda :)) hadiiiii hepinizi kocaman öpüyorum yarın güzel haberler bekliyorummmmmm sizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?