Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlarrr haydi bi el atın bu hatunun derdine de hep beraber çözüme kavuşturalım.

Ben eskiden 26-27 günde bir adet görüyordum. Sonra nisan ayında hamile olduğumu öğrendim. Mayıs 31 de bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj sonrası 30 haziranda ilk adetimi oldum. Sonra yumurtalıklarımda kist çıktı ve 22 temmuzda ikinci adetimi oldum. Erken olmamın sebebini doktorum kistlere bağladı. Yani 26-27 günde bir olurken, Kürtajdan sonra ilk adet 30.gün, ikinci adet 22. gün geldi. Bugün adet günümden itibaren 10. günüm olacak. Sizde yumurtlama dönemi olarak ne zamanı değerlendirmeliyim. Kaç günde bir adet olduğum karışınca yumurtlama günlerimide şaşırır oldum. Bi yardımcı olun, bi fikir verinde boş geçmesin şu günlerim lütfennn...

Bu arada cuma günü bayram tatili için memlekete gidiyoruz. Kayınvalidemlerle beraber olacağız 15 gün. Orada sürekli eşimle beraber olma şansımız olmadığı için hergünü değerlendiremicem maalesef. En azından tahmini bi gün bilsem o gün ne yapar eder ilişkiye girmek için bişeyler yapardım...

Sizleri seviyorum, yardım bekliyorum canlarım :)

Son düzenleme:
Kizlar ya bisey sorcam normalde benim adetime bi hafta kala göğsüm cok şişer ve inanılmaz acir ama şimdi bata 2 gün var ve goguslerde hic bi degisim yok bu nedendir

zor zamanlar gecirmissin canım bu sefer yüzün güler inşallah, düzenli bi gidisatin olmamis bencr bu yüzden riske atma ve gun aşırı birlikte olun yarindan itibaren bu şekilde mutlaka tutturursun

zor zamanlar gecirmissin canım bu sefer yüzün güler inşallah, düzenli bi gidisatin olmamis bencr bu yüzden riske atma ve gun aşırı birlikte olun yarindan itibaren bu şekilde mutlaka tutturursun

Dün ve bugün birlikte olduk. Yarın değilde perşembe olsun diyorum. Bi de eğer cuma günü geç çıkarsak olabilir. Cuma olmazsa cumartesi iner inmez eşimin peşinde dolaşmaya başlamam lazım :)

Dün ve bugün birlikte olduk. Yarın değilde perşembe olsun diyorum. Bi de eğer cuma günü geç çıkarsak olabilir. Cuma olmazsa cumartesi iner inmez eşimin peşinde dolaşmaya başlamam lazım :)

Ahahaaha alemsin kiz ne güldürdün beni bencede nerde fırsat bulursan degerlendir kacirma kocişini:))))

cnm bnce 2 gunde br yapın zten sperm vcudda 2 gun kalrmş tatlm bu zmanlrı degerlndrmeye bak kacrma bu frsatı

canım hiç riske atma al bi ovülasyon testi tam gününde nokta atışı yap bu ay test kullanıp hamile olan arkadaşların haberlerini almaya başladık gerçekten işe yarıyor eczanelerden yada internetten bulabilirsin böylece gün aşırı çalışma yapıp cinsel hayatını bebeğe endekslememiş olursu şadet tarihlerin epey değiştiği için yumurtlama gününü tahmin etmek çok zor çünkü

cnm bnce 2 gunde br yapın zten sperm vcudda 2 gun kalrmş tatlm bu zmanlrı degerlndrmeye bak kacrma bu frsatı

Ya aslında öyle biliyorum ama eşim isteyince bende istememezlik yapmadım. Çünkü bu defada sadece bebek için yaklaşıyosun ben isteyince yanıma gelmiyosun diyo. Onu kırmak istemedim.

Canım aslında onada pek güvenmiyorum. Ben hamile kaldığım ay birsürü test aldım. Yaptımda yaptım. Hiç göremedim o iki koyu çizgiyi. Dedimki heralde yumurtlamıyorum. Ama sonra hamile olduğumu öğrendim. Bide eczanelerde çok pahalı. İnternetten alsam kredi kartıyla satıyolar kartımda yok. İstanbulda olsak test felan bişeycik istemezdim. Gün aşırı değerlendirirdim ama şimdi durum farklı.

Evet ya ramazanda bitek aksamla sınırlı oluo sıkıntı tabi oda.. bebisinde cektigin bu sıkıntıları gorsunde gelsin hemen uzmesin seni:)

Öyle hasretle bekliyorum ki onu, kardeşini kaybettim, kistlerle uğraştım, birsürü sıkıntı çektim ama sonunda sen geldin deyip kucağıma alacağım günü hasretle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…