Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

canım yumurtlamışsın ama geç olmuş bu testlerde pes etmeden çift çizgiyi görene kadar devam ediceksin bak bizim bi arkadaş teste çizgiyi göremiyorum yumurtlayamıyorum diye bunalıma girmişti ama sabırla devam etmesini söyledik ve inanki adetinin 26. günü çift çizgiyi gördü ve şu an sağlıklı bi hamilelik geçiriyo yani düzenli yaparsan işe yarıyo tabi gebe kalmak için başka engel yoksa

Daha önce gebe kaldım. Şuanda rahim kendini toparladı. Doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi. Bu ay böyle geçecek sanırım. Yumurtlama belirtilerini takip edicem artık napalım. Kasık ağrısı, akıntı, ateş vs. vs. Zaten memleketten 18 inde dönücez. 20 sinde bekliyorum adetimi. O arada da artık fırsat bulduğum kadar 2 günde bir bişeyler yapmaya çalışıcam. Bayram sonrasını sorun etmiyorum da bayram önce Ramazan sıkıntı.

Bu arada bsy sorcam Clear Test diye bi gebelik testi duydunuzmu clear blue degil. Nettede arastirdim hicbi yerde yok banada eczaci onu vermisti kafama takıldı simdi

Son düzenleme:
Şöyle bişi buldum nette bu mu . Ama hiç duymadım. Ne için vermişti

Eki Görüntüle 768420

Kutusu boyle degil ana markasi bu evet. Gebelik testi istedim verdi hic bakmadım bile markasına ztn ilk defa aldigim icin markalar hakkında bilgim yoktu ama şimdi aklima takildi arastirdim bulamadim supheye dustum çakma falanmi die

Yok canim ya korkudan yapamiyorum testle bakisiyoruz surekli ama batimi beklicem olmazsam yapcam. Bi kere daha ayni üzüntüyü yasicaksam emin olmam lazim

iyi yapmışsın canım bu kadar beklemişsin azcık daha beklersin hayırlı hbrlerinizi bekliyorum bende ümit yok sizde olsun bende size sevineyim

Bu arada bsy sorcam Clear Test diye bi gebelik testi duydunuzmu clear blue degil. Nettede arastirdim hicbi yerde yok banada eczaci onu vermisti kafama takıldı simdi

benimde testler hakkında hiç bilgim yok ama forumda bazıları 3-4 liralık testler alıp pozitifi görüyo çakma değildir heralde kız onunda mı çakmasını yapcaklar sen bat 1 gün geçince yap biraz daha bakışın testle :)

Kutusu boyle degil ana markasi bu evet. Gebelik testi istedim verdi hic bakmadım bile markasına ztn ilk defa aldigim icin markalar hakkında bilgim yoktu ama şimdi aklima takildi arastirdim bulamadim supheye dustum çakma falanmi die

birçok gebelik testi markası var hepsi aynı sonucu verir testi yaptığında kontrol çizgisi (ilk çizgi) net ve koyu bi şekilde çıkarsa test sağlamdır fakat kontrol çizgisinde siliklik gibi bi durum varsa o test bozuktur onun dışında gebelik testlerinde markanın çok önemi yok için rahat olsun inş. pozitif çıkar sonucun canım :)

Ya bu bati bir ağustosta olan arkadaslarim neden yapip haber vermiyorlae ben onlarin adina catlamak uzereyim burda

Gunaydin kizlar
Ben cumaya kadar bekleyecegim canim karar verdim cuma gunu test yapacagim testte cikarsada hemen kan verecegim :)) cumarresi yola cikmadan ogrenmis olurum en azindan

herkese günaydınlarrrr.. bugün bir bebiş haberi alacağız içime doğdu. patlatın testleri şekerler

herkese günaydın bu arada tatilden yeni döndüm geçmişi hiç okuyamadım şimdi okuyacağım ,bakalım kim ne yapmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…