Canim yaa inşallah pozitif çıkar inan kendim kdr cok istiyorum sizlerinde bebisleiriniz olmasını
Canım aslında onada pek güvenmiyorum. Ben hamile kaldığım ay birsürü test aldım. Yaptımda yaptım. Hiç göremedim o iki koyu çizgiyi. Dedimki heralde yumurtlamıyorum. Ama sonra hamile olduğumu öğrendim. Bide eczanelerde çok pahalı. İnternetten alsam kredi kartıyla satıyolar kartımda yok. İstanbulda olsak test felan bişeycik istemezdim. Gün aşırı değerlendirirdim ama şimdi durum farklı.
canım yumurtlamışsın ama geç olmuş bu testlerde pes etmeden çift çizgiyi görene kadar devam ediceksin bak bizim bi arkadaş teste çizgiyi göremiyorum yumurtlayamıyorum diye bunalıma girmişti ama sabırla devam etmesini söyledik ve inanki adetinin 26. günü çift çizgiyi gördü ve şu an sağlıklı bi hamilelik geçiriyo yani düzenli yaparsan işe yarıyo tabi gebe kalmak için başka engel yoksa
Yok canim ya korkudan yapamiyorum testle bakisiyoruz surekli ama batimi beklicem olmazsam yapcam. Bi kere daha ayni üzüntüyü yasicaksam emin olmam lazim
Bu arada bsy sorcam Clear Test diye bi gebelik testi duydunuzmu clear blue degil. Nettede arastirdim hicbi yerde yok banada eczaci onu vermisti kafama takıldı simdi
Kutusu boyle degil ana markasi bu evet. Gebelik testi istedim verdi hic bakmadım bile markasına ztn ilk defa aldigim icin markalar hakkında bilgim yoktu ama şimdi aklima takildi arastirdim bulamadim supheye dustum çakma falanmi die
Ya bu bati bir ağustosta olan arkadaslarim neden yapip haber vermiyorlae ben onlarin adina catlamak uzereyim burda
Bende de ısrarla beyaz akıntı var bilmiyorum ama testi aldım bugünden yarın kalkınca yapıcam artık
gunaydın canımmm nasılsınherkeslere günaydın :)
gunaydınnn bence de gelir bugun iyi haberlerherkese günaydınlarrrr.. bugün bir bebiş haberi alacağız içime doğdu. patlatın testleri şekerler
gunaydın canımmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?