herkese günaydınlarrrr.. bugün bir bebiş haberi alacağız içime doğdu. patlatın testleri şekerler
canım senin testte silik çizgi hemen mi çıktı yoksa çok bekledin mi benim iki testte ertesi gün çıktı çizgi bu sabahkinde çıkmadı ama maalesef
hic belli olmaz canım kırmızıyı gormeden teslim olmabenim tek çizgiii yarın adet günüm olsa çıkardı heralde dimi kızlar
ben de yımırtlama günümü bekliyom:18:iyiyim tatlım çok tşk ederim, herkes gibi bende bekliyorum işte :) bat 16 bekle babam bekle :) sen nasılsın ???
yarım saat sonra gördüm canım ama öncedende yazdığım gibi hayali gibi varmı yokmu belli değil.hiç umutlanmadım o yüzden.
hic belli olmaz canım kırmızıyı gormeden teslim olma
ben de yımırtlama günümü bekliyom:18:
ben de şimdi yaptığım teste baktım hayalet gibi bişi var sanki hayalmi görüyorum acaba, yaa allahım inşallah hepimiz hamileyizdir , inşallah sende mutlu haberler verirsin canım senin daha varmış adete
Slm arkadaşım. Seninle hikayemiz çok benzer geldi yazmak istedim. Ben de uzun zamandır sessiz sessiz yorumları okur sorularıma cevap arardım. Doktor korkusundan (özellikle vajinal muayene)ve rahim filminin çok acılı olduğunu duyduğumdan aylardır hep bi bahane bulup erteliyorum. Allah büyük bi hastalık vermesin ama aynen benim de yaş oldu 31. Nisan ayında yaşadığım kimyasal gebelik biraz silkeledi beni ve karar verdim filmi çektirmeye. Fakat bu sefer de enfeksiyondan dolayı çekmediler. Neyse bu ay da gebelik falan tutmazsa artık bayram sonu çektircem. Umarım our da gerek kalmaz. Buraadaki herkesin güzel haberler almasını gönülden diliyrm. Gerçekten zor bi süreç!!!
Bu arada heyecanlı ve pınarıma sizin de okudum yazılarınızı ve silik çizgi görüp de hamile olmayan hiç duymadım. Yani bence yakında güzel haber geliyo sizden. Şimdiden tebrikler..
Kızlarrr..Aranızda herhangi bi kür uygulayan var mı merak ettim. Ben geçen ay soğan kürü yaptım şimdi de incir kürü yapıyorum...Soğan kürü bi işe yaramadı incir kürüne bel bağladım bakalım. Umarım işe yarar..Yapanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Ben sanırım takma olayını abartım ondan ne belirti varsa hepsi bende :))) yakında doğum sancısı falan başlar bende :)))))
Ayyyyy vallahi adağım var bu ay hamileysem:)
Ya bu bati bir ağustosta olan arkadaslarim neden yapip haber vermiyorlae ben onlarin adina catlamak uzereyim burda
birçok gebelik testi markası var hepsi aynı sonucu verir testi yaptığında kontrol çizgisi (ilk çizgi) net ve koyu bi şekilde çıkarsa test sağlamdır fakat kontrol çizgisinde siliklik gibi bi durum varsa o test bozuktur onun dışında gebelik testlerinde markanın çok önemi yok için rahat olsun inş. pozitif çıkar sonucun canım :)
arkadaşlar geçen sayfalarda rahim filmi çektirmek isteyen fakat korkan arkadaşların olduğunu okudum, bende çektirdim anestezili ama o yüzden korkulacak hiç bir şey yok uyanıyorsunuz 1-2 gün kanama oluyor ama öyle aman aman çok değil, bence yaptıracak arkadaşlar korkmasın...
günaydın kızçeler hepinize,gününüz dünden daha güzel olur inş
bata kaldı 1 gün,acaip heyecanlıyıp,:18::18:bi taraftan çok ümitlenmek istemiyorum çünki yüzümde 2 minik sivilcem çıkmış genelde adet öncesi olur,ama bi taraftanda kırmızıları görmeden hala şansım var diyorum,anlayaccağınız psikopata bağladım yine
kızlar kulun birbirine ettiği dualar kabul olurmuş,ne olur dualrımızda birbirimizide analım
evet onlardan biride benim:26::26:zaten tatlım bende ancak anestezili yapılırsa olurum,ama nedense doktorlar bunun acılı bişey olmadığını ve anesteziye gerek olmadığını söylüyolar:18::18:
arkadaşlar benimde yüzümde bir adet sivilce belirdi kasıklarımda batmalar bitti yerini adet ağrısı gibi karın ağrısı aldı... sanırım adet olcammm(((((((((((
günaydın canım benimde adet günüm yarın heyecandan hiç uyuyamıyorum bendeinşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür
sabah test yaptım ve çoook silik hayalet gibi bi çizgi çıktı ama çok zor görünüyor , o bile beni nasıl mutlu etti ayy inşallah hepimiz bu ay hamileyiiiiim diye bağırırız
günaydın canım benimde adet günüm yarın heyecandan hiç uyuyamıyorum bendeinşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür
sabah test yaptım ve çoook silik hayalet gibi bi çizgi çıktı ama çok zor görünüyor , o bile beni nasıl mutlu etti ayy inşallah hepimiz bu ay hamileyiiiiim diye bağırırız
valla bilmiyorum tatlım acı eşiğine bağlı aslında banada doktorum acılı bir şey değil ama yıpranmaman açısından anestezili yapalım demişti bende kabul ettim, hem acılı olmasa bile canlı canlı görüyorsun vücuduna bir şey girdiğini o bile insanın psikolojisini bozar diye düşünüyorum...
arkadaşlar benimde yüzümde bir adet sivilce belirdi kasıklarımda batmalar bitti yerini adet ağrısı gibi karın ağrısı aldı... sanırım adet olcammm(((((((((((
Merhabalaaar,
Ben ilk kez yazıyorum. Benimde BAT 8 ağustos :))Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
Merhabalaaar,
Ben ilk kez yazıyorum. Benimde BAT 8 ağustos :))Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?