Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

herkese günaydınlarrrr.. bugün bir bebiş haberi alacağız içime doğdu. patlatın testleri şekerler

canım senin testte silik çizgi hemen mi çıktı yoksa çok bekledin mi benim iki testte ertesi gün çıktı çizgi bu sabahkinde çıkmadı ama maalesef

canım senin testte silik çizgi hemen mi çıktı yoksa çok bekledin mi benim iki testte ertesi gün çıktı çizgi bu sabahkinde çıkmadı ama maalesef

yarım saat sonra gördüm canım ama öncedende yazdığım gibi hayali gibi varmı yokmu belli değil.hiç umutlanmadım o yüzden.

yarım saat sonra gördüm canım ama öncedende yazdığım gibi hayali gibi varmı yokmu belli değil.hiç umutlanmadım o yüzden.

ben de şimdi yaptığım teste baktım hayalet gibi bişi var sanki hayalmi görüyorum acaba, yaa allahım inşallah hepimiz hamileyizdir , inşallah sende mutlu haberler verirsin canım senin daha varmış adete

ben de şimdi yaptığım teste baktım hayalet gibi bişi var sanki hayalmi görüyorum acaba, yaa allahım inşallah hepimiz hamileyizdir , inşallah sende mutlu haberler verirsin canım senin daha varmış adete

sağol canım. 2 gün var işte. cuma günü

slm canım

vajinal muayneden bende çok korkardım ama onu aştım çok şükür,korkulacak bişey yokmuş,ama şu rahim filmiyle ilgili çok olumsuz şey okudum,kendi çevremdende duydum,ama bende bayramdan sonra bi cesaret çektiricem,ayrıca onu çektirdikten sonra hamile kalanda çokmuş,bakarsın başka bişeye gerek kalmazanestezili yaptırmayı düşünüyorum ben

ama dediğin gibi zor bi süreç,biraz sabır gerektiriyo,ne yapalım bebişimiz sağ salim gelsinde herşeye katlanırızinş.seninde bayram sonu güzel haberlerini alırız

bende kür yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim,eşime keçiboynuzu kendimede incir en iyisi sanırım
Ben sanırım takma olayını abartım ondan ne belirti varsa hepsi bende :))) yakında doğum sancısı falan başlar bende :)))))
ne kaa çok benziyoruz kızlar ya birbirimize,ben bazen belirtiler topiğini okurken kasıklarıma sancılar giriyo,o kadar kaptırıyorum kendimi
Ayyyyy vallahi adağım var bu ay hamileysem:)

benimdeee var kii,bu ay benim gibi bebek isteyen bi arkadaşımla türbeye dua etmeye gittik,bende adak adadım,eşimede söyledim,hatta o olayı abartıp kızım olursa 1 koç,oğlum olursa 2 koç,ikiz oğlum olursa 4 koç falan demeye başladı bende başladım kavgaya sen şimdiden çocuklarını ayırıyosun diye

Ya bu bati bir ağustosta olan arkadaslarim neden yapip haber vermiyorlae ben onlarin adina catlamak uzereyim burda

canım benimde 1 ağustos,benim günlerim hiç şaşmaz,tam 27.gün olurum,yarın olmazsam bilinki var bişiler ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum

bak bunu bilmiyodum:26:,benim batım yarın,2 gün önce akşam eve gidince test yaptım ve dediğin gibi kontrol çizgisi biraz silikti,hatta bende dedim bırak çift çizgiyi tek çizgiyi bile tutturamamışımm

günaydın kızçeler hepinize,gününüz dünden daha güzel olur inş

bata kaldı 1 gün,acaip heyecanlıyıp,:18::18:bi taraftan çok ümitlenmek istemiyorum çünki yüzümde 2 minik sivilcem çıkmış genelde adet öncesi olur,ama bi taraftanda kırmızıları görmeden hala şansım var diyorum,anlayaccağınız psikopata bağladım yine

kızlar kulun birbirine ettiği dualar kabul olurmuş,ne olur dualrımızda birbirimizide analım

arkadaşlar geçen sayfalarda rahim filmi çektirmek isteyen fakat korkan arkadaşların olduğunu okudum, bende çektirdim anestezili ama o yüzden korkulacak hiç bir şey yok uyanıyorsunuz 1-2 gün kanama oluyor ama öyle aman aman çok değil, bence yaptıracak arkadaşlar korkmasın...

evet onlardan biride benim:26::26:zaten tatlım bende ancak anestezili yapılırsa olurum,ama nedense doktorlar bunun acılı bişey olmadığını ve anesteziye gerek olmadığını söylüyolar:18::18:

günaydın canım benimde adet günüm yarın heyecandan hiç uyuyamıyorum bende inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür
sabah test yaptım ve çoook silik hayalet gibi bi çizgi çıktı ama çok zor görünüyor , o bile beni nasıl mutlu etti ayy inşallah hepimiz bu ay hamileyiiiiim diye bağırırız

evet onlardan biride benim:26::26:zaten tatlım bende ancak anestezili yapılırsa olurum,ama nedense doktorlar bunun acılı bişey olmadığını ve anesteziye gerek olmadığını söylüyolar:18::18:

valla bilmiyorum tatlım acı eşiğine bağlı aslında banada doktorum acılı bir şey değil ama yıpranmaman açısından anestezili yapalım demişti bende kabul ettim, hem acılı olmasa bile canlı canlı görüyorsun vücuduna bir şey girdiğini o bile insanın psikolojisini bozar diye düşünüyorum...

arkadaşlar benimde yüzümde bir adet sivilce belirdi kasıklarımda batmalar bitti yerini adet ağrısı gibi karın ağrısı aldı... sanırım adet olcammm (((((((((((

arkadaşlar benimde yüzümde bir adet sivilce belirdi kasıklarımda batmalar bitti yerini adet ağrısı gibi karın ağrısı aldı... sanırım adet olcammm (((((((((((

benimde batmalar geçti canım kasık ağrım vardı bir hafta önce ama şimdi hiç ağrı mağrı yok sadece göğüslerim ağrıyo tam adet belirtisi yani :18: ama testimde hayalet bi çizgi var hiç test yapan yokmu nasıl çıktı sizlerinki merak ediyorum
hiç belli olmaz canım sen o belirtilere bakma kafa karıştırıyolar

arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum, lütfen yanlış anlamayın beni... nisan ayında bende bi gebelik yaşamıştım çok sevindim hatta aramadığım hiç kimse kalmadı herkese söyledim şehir içi şehir dışı hatta yurt dışı tabii herkes çok sevindi daha sonra kese görüldü daha sonra kalp atışını alamadık, bebek canlanmamıştı kürtaj olmak zorunda kaldım diyeceğim o ki Allah herşeyin hayırlısını versin, inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder yüce Rabbim...

silik çizgimi,bak şimdi senin adına bende heyecanlandım,canım benim yaa inş.kırmızılar gelmez ve bebeğin seninledir,dua edelim birbirimze bende yarın geçsin öyle test yapıcam,tabi dayanabilirsem

kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum canım,o yüzden enestezili yaptırıcam,uyuycam uyanıcam hooppp bitmiş bileee

canım yaa inş.gelmez kırmızılar,gelsede ne yapalım bittikten sonra tam gaz çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…