Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

iyi dileklerin teşekkür ederim canım, bi testim daha var onuda sabah yapcam inşallah vardır. sende inşallah o çizgiyi görürsün ve bebişine kavuşursun caınım iyi haberleri hep beraber kutlarız burada

en büyük dileğimiz zaten sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak bebeklerimizi. burada heyecanımızı paylaşıyoruz sadece kimseye söyleyemediğimiz şeyleri konuşabiliyoruz yanlış olan şeyi anlayamadım ben???? ben kızıma hamileyken üç ay dolmadan kimseye söylememiştim yani buradaki insanları tanımıyoruz sonuçta sadece ilk heyecanları paylaşmak rahatlatıyor insanı :44:

herkesin benim ki gibi sonlanacağını düşünmüyorum tabi ki inşallahta sonlanmaz, ben sadece yaşadıklarımı anlattım yanlış anlaşılmak istemem, inşallah herkesin heyecanı sonuna kadar sürer istiyorum aslında benimkisi bi temenni

inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz, sende bunları düşünme ileriye bak herzaman, allah herşeyin en doğrusunu hayırlısını bilir ve onu verir canım üzme kendini işnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın

inşallah bir daha hiç kimse böyle şeyleri yaşamaz, Rabbim herkesin muradını versin...

sana da seviniriz buralarda inşallah

aynen katılıyorum,inşallah olur da biz de 3 ay söylemeyiz,durmamız lazım bence de,sonra bişey olsa bir de ailelerle,arkadaşlarla uğraşıyo insan,neye üzüleceğini şaşırıyo,aynı örnek şu anda iş yerimde,eşinin gebeliği iyi geçmiyor,doktor kötü haberler verdi (o kelimeleri belirtmek istemiyorum,çağrıştırmasın,okurken bile can sıkıyo ) eşini teselli ederken,eşinin evhamlı ailesiyle de ugraşıyo,eşi daha çok üzülüyo şimdi tepkiler yüzünden,bir üzülücekken 30 kere üzüyolar insanı,isteyerek ya da istemeyerek..

en iyisi o kritik dönem bari geçsin hepimizin,AMİN

Son düzenleme:
iyi şanslar tatlmmmmmmm:13::13::13:

serçeeee çalıştınmı kızz kandırdın mı mik mike

Ben sanırım takma olayını abartım ondan ne belirti varsa hepsi bende :))) yakında doğum sancısı falan başlar bende :)))))

aynı ben dicem hepimiz aynıyız..bazen 1 gün int nede başka bişeyde belirti bakmıyorum gebelik bilgileri incelemiyorum ama nerde akşamı ellerim klavyede bebek için ne yapılır diye yazıveriyor

Nolur söyleyin sol göğsümün ucu öyle çok acıyor ki ( siZde ne belirtiler car kendimi deli gibi hissediyorum
çoookk dinliyosun canım kendinii..göğüs ucu acıması hiç yaşamadım ki inş bebiştir ama böyle yaparsan bebiş te strese girer olmaz

kızlar bnce bu hain gögsümzdeki agrlara falan aldrmayalm snra üzülyoruz hccccccc takmayalmmm

aynen tatlım aynen hep kandırıyorlar bizi hepppp

bence boş bulduğun anlarda yakala kocanı inş boş geçmez bu ayın belkide kaçak kaçak olunca tutar

benimde eğer adet olursam bu ay inş olmam rahim filmim çekilecek ama çooooooookk korkuyorum inş gerek kalmaz:18::18: aslında yumurtalar güzel dedi bir tek rahim tersmiş onada engel değil dedi eşim de sperm tahlili yaptırdı bugün sonuçları alcaz bakalım inş hepimiz bebişlerimize hemen kavuşuruz

kızçeler daha net bir hamilelik haberi alan yok dimi takip ettim ama... olunca hemen listede işaretleme yapalım :))

ihtimal olanlar var bakalım haberler ne alemde kızlardan bekliyoruz müjdeyiiii

kızçeler bende dayanamadım eczaneden test alıp geldim,az önce yaptım wc ye bıraktım ,10 dakika sonra gidicem bakmaya:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…