silik çizgimi,bak şimdi senin adına bende heyecanlandım,canım benim yaa inş.kırmızılar gelmez ve bebeğin seninledir,dua edelim birbirimze bende yarın geçsin öyle test yapıcam,tabi dayanabilirsem
kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum canım,o yüzden enestezili yaptırıcam,uyuycam uyanıcam hooppp bitmiş bileee
canım yaa inş.gelmez kırmızılar,gelsede ne yapalım bittikten sonra tam gaz çalışmalara devam
sağol canım. 2 gün var işte. cuma günü
arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum, lütfen yanlış anlamayın beni... nisan ayında bende bi gebelik yaşamıştım çok sevindim hatta aramadığım hiç kimse kalmadı herkese söyledim şehir içi şehir dışı hatta yurt dışı tabii herkes çok sevindi daha sonra kese görüldü daha sonra kalp atışını alamadık, bebek canlanmamıştı kürtaj olmak zorunda kaldım diyeceğim o ki Allah herşeyin hayırlısını versin, inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder yüce Rabbim...
insallah canımm guzel haberlerini bekliyorumyarın adet günüm inşallah olmam, inşallah hepimiz muradımıza ereriz biran önce aminn.
en büyük dileğimiz zaten sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak bebeklerimizi. burada heyecanımızı paylaşıyoruz sadece kimseye söyleyemediğimiz şeyleri konuşabiliyoruz yanlış olan şeyi anlayamadım ben???? ben kızıma hamileyken üç ay dolmadan kimseye söylememiştim yani buradaki insanları tanımıyoruz sonuçta sadece ilk heyecanları paylaşmak rahatlatıyor insanı :44:
herkesin benim ki gibi sonlanacağını düşünmüyorum tabi ki inşallahta sonlanmaz, ben sadece yaşadıklarımı anlattım yanlış anlaşılmak istemem, inşallah herkesin heyecanı sonuna kadar sürer istiyorum aslında benimkisi bi temenni
inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz, sende bunları düşünme ileriye bak herzaman, allah herşeyin en doğrusunu hayırlısını bilir ve onu verir canım üzme kendini işnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın
herkesin benim ki gibi sonlanacağını düşünmüyorum tabi ki inşallahta sonlanmaz, ben sadece yaşadıklarımı anlattım yanlış anlaşılmak istemem, inşallah herkesin heyecanı sonuna kadar sürer istiyorum aslında benimkisi bi temenni
en büyük dileğimiz zaten sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak bebeklerimizi. burada heyecanımızı paylaşıyoruz sadece kimseye söyleyemediğimiz şeyleri konuşabiliyoruz yanlış olan şeyi anlayamadım ben???? ben kızıma hamileyken üç ay dolmadan kimseye söylememiştim yani buradaki insanları tanımıyoruz sonuçta sadece ilk heyecanları paylaşmak rahatlatıyor insanı :44:
sana da seviniriz buralarda inşallah
iyi şanslar tatlmmmmmmm:13::13::13:
Ben sanırım takma olayını abartım ondan ne belirti varsa hepsi bende :))) yakında doğum sancısı falan başlar bende :)))))
çoookk dinliyosun canım kendinii..göğüs ucu acıması hiç yaşamadım ki inş bebiştir ama böyle yaparsan bebiş te strese girer olmazNolur söyleyin sol göğsümün ucu öyle çok acıyor ki( siZde ne belirtiler car kendimi deli gibi hissediyorum
kızlar bnce bu hain gögsümzdeki agrlara falan aldrmayalm snra üzülyoruz hccccccc takmayalmmm
Kızlarrr haydi bi el atın bu hatunun derdine de hep beraber çözüme kavuşturalım.
Ben eskiden 26-27 günde bir adet görüyordum. Sonra nisan ayında hamile olduğumu öğrendim. Mayıs 31 de bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj sonrası 30 haziranda ilk adetimi oldum. Sonra yumurtalıklarımda kist çıktı ve 22 temmuzda ikinci adetimi oldum. Erken olmamın sebebini doktorum kistlere bağladı. Yani 26-27 günde bir olurken, Kürtajdan sonra ilk adet 30.gün, ikinci adet 22. gün geldi. Bugün adet günümden itibaren 10. günüm olacak. Sizde yumurtlama dönemi olarak ne zamanı değerlendirmeliyim. Kaç günde bir adet olduğum karışınca yumurtlama günlerimide şaşırır oldum. Bi yardımcı olun, bi fikir verinde boş geçmesin şu günlerim lütfennn...
Bu arada cuma günü bayram tatili için memlekete gidiyoruz. Kayınvalidemlerle beraber olacağız 15 gün. Orada sürekli eşimle beraber olma şansımız olmadığı için hergünü değerlendiremicem maalesef. En azından tahmini bi gün bilsem o gün ne yapar eder ilişkiye girmek için bişeyler yapardım...
Sizleri seviyorum, yardım bekliyorum canlarım :)
arkadaşlar geçen sayfalarda rahim filmi çektirmek isteyen fakat korkan arkadaşların olduğunu okudum, bende çektirdim anestezili ama o yüzden korkulacak hiç bir şey yok uyanıyorsunuz 1-2 gün kanama oluyor ama öyle aman aman çok değil, bence yaptıracak arkadaşlar korkmasın...
kızçeler daha net bir hamilelik haberi alan yok dimi takip ettim ama... olunca hemen listede işaretleme yapalım :))
heyecanla takipteyim,inşallah olurrr,benim bat 7'si daha :18:
avatarına da bayılıyorum bu arada
insallah canımm guzel haberlerini bekliyorum
hoş geldin canım , amin inşallah
Kızlar test yaptım bişi yok tek çizgi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?